Bence de aramamaya devam et, bana geri döncekmiş gibi geldi
Inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim anlattigin kadariyla konunun cok kucuk bir kismi eski sevgiliyle ilgili. Geneli sen olmussun. Kimse sıkılmaya gelmiyor. Aslinda daha once baskasinin sana yasattigi kaybetme korkusu yuzunden bunu da ayni seyi yapar diye degerlendirmissin de kimse kimseyle kiyaslanmaz. Herkesin yasami dunya iliski vs gorusu farklidir.. Asil hata herkesin ayni seyi yapacagini dusunmemiz...
Arama bence..
Eger gercekten deger veriyorsa , seviyorsa o arar zaten..
Ama aramaz sormaz hepten biterse o zaman anlarsin ki gercekten sevmemis..
Arama kuzum sen aradıkça bak yine aradı, biraz rahat vermedi olacak. Kendimden biliyorum azıcık daha bekle biraz arınsın bakalım. Hayır bende de hastalık hastalığı var, endişeden ölüyorum o yüzden sevgilim hiç yanımdan ayrılmasın istiyorum. Hani olabilir yani herkesin yapısı farklı nolmuş bütün zamanını onunla geçirdiysen ben anlamıyorum bu erkekleri ne güzel işte değer veriyosun ki yanında olmak istiyorsun. Bekle bakalım öyle kolay değil o da şimdi boşlukta kalmıştır. Biraz zorla kendini arama, dayan canım benim. Demek kolay biliyorum ama zorla kendini başka şeylerle oyalan, dağıt kafanı.
Canım dediğim gibi seni çok iyi anlıyorum aynı acıları (Allah başka dert vermesin) yaşıyoruz şu an. İçime öküz oturmuş gibiyim diye bi tabir var ya aynı öyleyim. Yani yalnız değilsin, yalnız değiliz... İnsan bi afallıyor ama yazmamaya direnmek çok zor, daha doğrusu onun yazmamasına direnmek zor. :18:
Hayatının merkezi yapman bağımlı birine donusturmus seni eğer senin yanında huzurlu mutlu olsaydı senden kacmazdi o senin hayatının parçası ama tamamı değil huyunu değiştir biraz arkadaşlıklar edin başka şeylere yogunlas emin ol o kadar da buyutmezsin hele aşka inanmayan biri icin
arama kesinlikle iradeli ol, sevgilin bana kalırsa biraz kafa dinledikten sonra dönecek, sadece içinde bulunduğu durumlardan sıkılmış o bence
Şu tedavi zamanlarında bir kişinin yanında olması gereken insanlar hep en yakınlarıdır. En sevdikleridir.Mutlu olduğudur..
Bu adam tedavi amaçlı ilaç kullanımına başlamış fakat sizden uzaklaşmasında ki sebep kafa dinlemesi olmuş. Bu buna pek inandırıcı gelmedi..
Bunun hastalığıyla uzaktan yakından ilgisi yok bana kalırsa..
Ben olsam aramam böyle bir adama..
Arkadaşlarıyla kafa dağıtmak adına gezsin tozsun arayıp sormasın.. Oldu pek ala ! =)
Ayy inanmiyorum yaa klasik erkek yalanlari resmen. Sen bu sahsin gercekten psikolojik tedavi gordugune inaniyor musun? Yani belge falan? Resmen elimin altinda dur da ben istedigim zaman sana donerim tabi o zaman hala yalnizsan durumu olmus..
evet söyledikleri yalan olabilir. her seyi cok ince düşündüğünden emin misin? gercekten farklı bir vicdan anlayısı var. sonucta senin bu ayrılığa üzülecegini bilmesine ragmen böyle ayrılmıs senden ve belki dönerim belki dönmem ne olur bilinmez demiş. klasik ayrılık cümleleri gibi geldi bana. sen güzelsin bulursun birini falan. ne bileyim düşündürücü...
Ben acaica. Eski hesabımda sorun oldu, o yüzden bunu açmak zorunda kaldım. Tedavi görüyor, bu konuda yalan söylemiyor. Görüştüğü psikiyatr belgeleri, kan tahlilleri, ilaçları, vs. O böyle şeylerde yalan söyleyecek biri değildir zaten. Bunu söyleyebilecek kadar en azından tanıyorum onu. Benim üzüldüğümü biliyor ama ilişkiye de devam ederse beni daha çok üzdüğünü düşünecekti. Durum bu yani. Bugün 11 gün oldu. Dün bir psikiyatra gittim ve ağlama sorunum için ilaç da aldım, kullanmaya başladım hemen. Ikimiz de bu tatil sürecinde biraz dinlenmiş olacak. En azından dönüşte ben de daha rahat konuşabilicem. Gelgitler yaşıyorum arasam mı aramasam mı diye, sabahları bir iç sıkıntısıyla uyanıyorum. Ama ilaç ise yaradığında hepsi geçecekmiş. Dileğim, inşallah beni yük gibi görmemiştir de, bu manada bitirdiği için mutlu değildir. Inşallah Özler beni, inşallah arar, inşallah düzelir hem o hem aramız. Onunla ilgili en çok istediğim şey bu şu anda.
2 buçuk yıllık ilişkim erkek arkadaşımın isteğiyle bir hafta önce bitti. Iliskinin başında kurtulamadığımız bir eski sevgilisi vardı. En başından net bir şekilde tavrımı koysaydım uzamazdı çok ama kaybetme korkusuyla yapamadım. Sonrasında da yine bu durum yüzünden sürekli dibinde oldum. Sanki onu yalnız bırakırsam, birileriyle görüşecekmiş gibi. Aslında o karakterde biri asla değildir. Ama işte bazı şeyleri yaşayınca insan korkuyor. Aynı yerde çalışıyoruz. Hafta içi her gün beraberiz. Ben haftasonu da dibinden ayrilmayinca o da sıkılıyordu haliyle. Kendimi ona odaklamıştım. O söylüyordu rahatsız olduğu şeyleri ama bende duyacak kulak nerdee... bir de onda hastalık hastalığı var, endişe var. Bundan dolayı 2 3 ay önce psikiyatristle görüşmeye ve ilaç kullanmaya başladı. Doktoru ona o zaman, kendini arındırması gerektiğini söylemiş. Benim davranışlarımı da düşünürsek, bu ayrılık sürecini hızlandırdı sanırım. Biz hiç adam gibi kavga da edemedik. Her şeyi açıkça konuşamadık hiç. Ben aslında çok istedim. Ama kötü bir huyum var. Duygusal yoğunluk olunca, kavga ederken ağlamaya başlıyorum. Bu da istemesem de acınası bir görüntü oluşturuyor haliyle. Bir haftadır aramıyorum. Onu bunaltmak istemiyorum. Şimdi kafasını dağıtıyor arkadaşlarıyla, biliyorum. Ben aşka inanmam pek. Benim için çok sevmek, değer vermek vardır. Onun da bana değer verdiğini adım gibi biliyorum. Ama acaba bu rahatsızlığını bahane olarak mı kullandı diye de düşünüyorum bir yandan. Istemiyor mu acaba artık beni? Bir şeyler yoluna girebilsin istiyorum. Onu biraz rahat bırakıcam. Ben de bu süre zarfında kendimi toplamaya ve düzeltmeye çalışıcam. Ama yine de akla ihtiyacım var. Onu unutmak istemiyorum, o da unutmasın. Daha iyi olabilecek şekilde olsun istiyorum aramız. Umudum olsun istiyorum. Bana yardımcı olabilecek, fikrini söyleyebilecek kimse yok mu? :'(
biraz geri çekin kendinizi sürekli dibinde olmayın. ayrıca her tartışmada niye ağlıyorsunuz, biraz güçlü durun ya. siz böyle yaptıkça özgüvensiz, güçsüz görünürsünüz onun gözünde
Bence duygularını ona açıkca söyle
o pslatri ve ilaçlar ondan bir adım bekleme kendisi zaten zor durumda beklentilerini aza tut