Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İphonelara iniyor mu bilmiyorum ismi Web Postegro&liliIphonelara oluyormu bu programlar. Geçenlerde denedim başaramadım. Programın tam ismi nedir nasıl indirilir bşraz bahsedermisiniz rica etsem.
O MUTLU DEĞİL DEMEKKİ SENİ TAKİP EDİYOR BOŞVER AKLINI KARIŞTIRMA ENGELLİ KALSINMerhaba kizlar evliyim hatta çocuğum bile var aradan 8 yıl geçmiş eski erkek arkadaşın (3yil sürmüştü) profilime girip story vs baktığını gördüm (herkese açık hesabım) ve son 2 aydır ne paylaşım yaparsam yapıyım bakıyor en son eşimde görür yanlış anlaşılır diye engelledim
Kendiside benden 1 yıl önce evlenmişti duyduğuma göre ortak arkadaşlarımızdan
fakat çocuğu olmamış olmuyormuş hatta beni askere gittiğinde aile baskısından dolayı ayrılmıştı yok ortada bıraktım ozurdilerim vs gibi laflar söylemiş arkamdan (ortada bıraktım demek ne demek) hakkını helal etsin kimsesi yoktu bende ayrıldım yalnız kaldı gibi sözler söylemiş helallik için bı kaç kişiden numaramı istemişti ve haber göndermişti bende asla verdirmedim hatta ortaklarla bile ilişkimi kestim
Bende 8ay sonra biriyle tanıştım ve flört derken 4 yıl sonra evlendik şuan çocuğumuz ve mutlu yuvamız var huzur kaçırmayami çalışıyor anlamadim
Aradan 8yil geçmişte neden tekrar bakar insan hadi merak ettin diyelim hergun mu her seferinde mi bakar bı sure bende amaç ne ki diye bişey yapmadan bekledim sonra eşime ihanet gibi hissettim engelledim
Şeytan senle evliliğinle uğraşıyor hemen o kişiyle ilgili herşeyi kapat yoluna bak..Merhaba kizlar evliyim hatta çocuğum bile var aradan 8 yıl geçmiş eski erkek arkadaşın (3yil sürmüştü) profilime girip story vs baktığını gördüm (herkese açık hesabım) ve son 2 aydır ne paylaşım yaparsam yapıyım bakıyor en son eşimde görür yanlış anlaşılır diye engelledim
fakat çocuğu olmamış olmuyormuş hatta beni askere gittiğinde aile baskısından dolayı ayrılmıştı yok ortada bıraktım ozurdilerim vs gibi laflar söylemiş arkamdan (ortada bıraktım demek ne demek) hakkını helal etsin kimsesi yoktu bende ayrıldım yalnız kaldı gibi sözler söylemiş helallik için bı kaç kişiden numaramı istemişti ve haber göndermişti bende asla verdirmedim hatta ortaklarla bile ilişkimi kestim
Bende 8ay sonra biriyle tanıştım ve flört derken 4 yıl sonra evlendik şuan çocuğumuz ve mutlu yuvamız var huzur kaçırmayami çalışıyor anlamadim
Aradan 8yil geçmişte neden tekrar bakar insan hadi merak ettin diyelim hergun mu her seferinde mi bakar bı sure bende amaç ne ki diye bişey yapmadan bekledim sonra eşime ihanet gibi hissettim engelledim
Hıı çok teşekkür ederim bir deneyim umarım başarırımİphonelara iniyor mu bilmiyorum ismi Web Postegro&lili
Ama İnternet sitesinden de girebiliyorsunuz, siteyi özelden atayım.
Kendi profilinize girmeyin bu arada hesabın çalınma riski var, fake bir hesapla girseniz daha iyi olur.
MeraktanMerhaba kizlar evliyim hatta çocuğum bile var aradan 8 yıl geçmiş eski erkek arkadaşın (3yil sürmüştü) profilime girip story vs baktığını gördüm (herkese açık hesabım) ve son 2 aydır ne paylaşım yaparsam yapıyım bakıyor en son eşimde görür yanlış anlaşılır diye engelledim