- 2 Şubat 2025
- 183
- -20
- 11
- Konu Sahibi camsilecek
-
Üstte okudunuz mu bilmiyorum ciddi takıntı yaptım ilişki de çok aşıktım zaten sıkıntılı bir durumda olduğunu farkındayım ve iyi olmak için terapi de alacağım. Lütfen beni daha fazla üzecek şeyler söylemeyin sadece tecrübeli kişilerden biraz rahatlatıcı bir şeyler duymak istiyorum. Etrafıma bu kadar açık anlatamıyorum. Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için.Valla ne dese müstahak. Ay ben ne deyim kızım var kınasam başıma gelir diye korkuyorum.
Nasıl böyle kendinizin değerini bilmeden hayatta kalıyorsunuz? Hiç mi sevgi görmediniz ?
29 hatta ben uc ay sonra 30 olacağımYaş 28 mi ?
ya içimi tüm zehrimi akıtmak istedim ne varsa söyledim rahatladım en azından da konu bu değil üstte açtığım önceki konumla bağlantılı okuyup yardımcı olur musunuz. Amacım ıyılesmek ve bu surecı atlatmak bu takıntıdan kurtulmakKendini ne duruma düşünmüşsün böyle. Adam kes diyo yazıyorsun kes diyo yazıyorsun utandım senin adına.
Bu konuşma tarzı ne liseli gibi, Eyşan demek falan, iletişim falan çok banal, ne muhattap oluyorsun karşındaki çapsızla29 hatta ben uc ay sonra 30 olacağım
O bana sen eyşana ders verirsin vs diyordu ya da sürekli ben istediğimi elde ederim vs gibi sözleri vardı onun üzerine yazdımBu konuşma tarzı ne liseli gibi, Eyşan demek falan, iletişim falan çok banal, ne muhattap oluyorsun karşındaki çapsızla
Canım benim kurtulmak için herşeyi heryerden sileceksin,canın yanacak çok ama adım atmayacaksin, zamandan başka ilacın yok Allah'tan nefret ettirmek için bütün doneleri sunmuşya içimi tüm zehrimi akıtmak istedim ne varsa söyledim rahatladım en azından da konu bu değil üstte açtığım önceki konumla bağlantılı okuyup yardımcı olur musunuz. Amacım ıyılesmek ve bu surecı atlatmak bu takıntıdan kurtulmak
anlamadım ben dun baslık actım zaten bırlıkte olmustuk yapma etme kısmı nasıl olcak olan oldu bıten bıtmıstı zatenBurada kaç kişi sana yapma etme gurursuz olma dedi ve sen gidip yine birlikte oldun inanamıyorum sana başına ne geliyorsa müstahak olmuş buraya da saçma sapan yazıp meşgul etme sinirlerimi çok bozdun
Bu kişiyle ilişki yaşanmaz, bidaha konuşma heryerden engelle, ne saçma sapan tipler bulup aşık oluyorsunuzO bana sen eyşana ders verirsin vs diyordu ya da sürekli ben istediğimi elde ederim vs gibi sözleri vardı onun üzerine yazdım
anlamadım ben dun baslık actım zaten bırlıkte olmustuk yapma etme kısmı nasıl olcak olan oldu bıten bıtmıstı zaten
Belki de allah beni koruyor bilmiyorum. Çünkü çocuk sorumluluk alacak biri değil para konusunda sürekli yalan söyleyen biri çok aşıktı güya bir insanın bir senede aşkı mı biter. Fotografları notları vs bu hafta yok edeceğim. Zaman dediniz iki ay oldu ayrılalı. Ne kadar sürer sıfır iletişim ve tamamen onu görmeyerek bu süreCanım benim kurtulmak için herşeyi heryerden sileceksin,canın yanacak çok ama adım atmayacaksin, zamandan başka ilacın yok Allah'tan nefret ettirmek için bütün doneleri sunmuş
O zaman bir an önce psikolojik yardım al bu ne hal böyle yaya içimi tüm zehrimi akıtmak istedim ne varsa söyledim rahatladım en azından da konu bu değil üstte açtığım önceki konumla bağlantılı okuyup yardımcı olur musunuz. Amacım ıyılesmek ve bu surecı atlatmak bu takıntıdan kurtulmak
Kişiden kişiye değişir genel olarak 6 ay diyelim, kendine bu şekilde iletişim kuran birini mi layık buldun çok üzüldüm senin adınaBelki de allah beni koruyor bilmiyorum. Çünkü çocuk sorumluluk alacak biri değil para konusunda sürekli yalan söyleyen biri çok aşıktı güya bir insanın bir senede aşkı mı biter. Fotografları notları vs bu hafta yok edeceğim. Zaman dediniz iki ay oldu ayrılalı. Ne kadar sürer sıfır iletişim ve tamamen onu görmeyerek bu süre
ya dediğim gibi mesajda da bir bucuk sene müthiş bir sevgiliydi gerçekten o benim peşimden çok konuştu benim için neler yaptı bir kitap istiyordum asla bulunacak bir kitap değildi mesela gidip sahaf sahaf gezmişti fransızcasını bulup onu türkçceye çevirmişti benım ıcın o kadar sey yaptı kı ben o adama aşık oldum. Buna değil gören herkes bu çocuk senin için ölüyor kızım derdi yani herkes şaşırıyor bu duruma ayrılık sonrası çok değiştiBu kişiyle ilişki yaşanmaz, bidaha konuşma heryerden engelle, ne saçma sapan tipler bulup aşık oluyorsunuz
pazar günü online olarak psikologumla tanısma seansım var uyumlu olursak ınsallah terapıme baslayacagım. ayda 3 4 k ayırıp ıkı kere de olsa terapı almam gerekıyorO zaman bir an önce psikolojik yardım al bu ne hal böyle ya
Başkasını bulmuştur, rol yapmıştır, yalan söylemiştir, artık gerçek yüzünü gördünya dediğim gibi mesajda da bir bucuk sene müthiş bir sevgiliydi gerçekten o benim peşimden çok konuştu benim için neler yaptı bir kitap istiyordum asla bulunacak bir kitap değildi mesela gidip sahaf sahaf gezmişti fransızcasını bulup onu türkçceye çevirmişti benım ıcın o kadar sey yaptı kı ben o adama aşık oldum. Buna değil gören herkes bu çocuk senin için ölüyor kızım derdi yani herkes şaşırıyor bu duruma ayrılık sonrası çok değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?