Eski sevgili meselesi yardımınıza ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

camsilecek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
183
-20
11
Eski sevgilimi takıntı yaptım ve çok acı çekiyorum yardım edin

Daha önce böyle bir başlık açmıştım. Şimdi güncel bir durum oldu okursanız çok sevinirim.
Biz ayrıldık 2 ay oldu bunun psikolojisi iyi olmadığı için ben birlikte vakit geçirmek istedim. O da başta iyi gelmez vs dedi ama sonra kabul etti biz o gün birlikte olduk ama ben çok duygusaldım onda bu hiç yoktu yani eskisi gibi değildi. Bundan önce aralık ayında birlikteydik örneğin seni seviyorum diyen sürekli bunu söyleyen adam bu sefer elimi bile tutmadı. Ertesi gün hapı içtim sonrasında yoğun kanamam oldu bugun kan sonucum gelecektı bılgısı vardı ama hıc bır yazmadı nasılsın vs dıye ben de sonucum cıktı ama sormadın dedım. O da aklımda yapacak işler vardı dedi unutmusum dedi sonra anlattım dikkat et vs yazdı bana neyse ben dedımkı hastaneye tek gitmek beni geriyor. Birine anlatmak istiyorum bunu. O da kime dedi ben de yakın hissettiğim birisine en azından destek olur tek gitmek korkutuyor ciddi bir kanamam olsa bir şey olsa kimse bilmiyor dedim. O da ne yaparsa yap hadı allaha emenat ol yazmıs o an da bende şirazeler kaydı. Ben bu cocugun sıgortası yok dedı dıye kafaya takıp gel ben özele götüreyım ıyı degılsın sana bakayım ıyılestıreyım dıyen kadınım ona mutlu olsun dıye playstasıon alayım dedım aynı zamanda para bıle vereyım dedım sıkısık dıye kabul etmedı. Alt tarafı saglık sorunumla mınımal ılgılenecek onda bile benı kotu hıssettırdı. Ben de şöyle yazdım

Ne seni ne de salak saçma tavırlarını daha fazla hayatımda tutmak istemiyorum ben de. Cumartesi günkü ve bugünkü davranışların yeterince soğuttu kendinden. Sevgi hissi kayboldu. Artık her şeyin sonlanması gerektiğini net bir şekilde hissediyorum. İstediğin kadar devam et, ama artık seni tanımak veya sana değer vermek için hiçbir nedenim yok. Geçmişteki bağlarımın hepsi, senin bu halinle anlamını yitirdi. Her şeyin bir sonu var, seninkisi de buradaymış. Hadi eyvallah.

ex :
Tamam kes sesini artık o zaman
Bir daha yoluma çıkma

ben :
Sen de kes uzatmanın manası yok midem bulandı
Sen de çıkma bitti her şey
ex: Ben çıkmam
ben :
Ben de çıkmam bundan sonra emin ol sogudum çünkü
Hadi uzatmayalim
Görüşmemek üzere

ex: inş
ben: Hala ins diyor ya Gerçekten sana yazacağımı hala düşünüyorsan, biraz ezel izlemeyi kes. Ben ne eysanım ne de kötü biri. Bir ilişki yaşadım, değer verdim, ama sevgi benim içimde olan bir şey, seninle bir ilgisi yok. Sen beni elde etmedin, ben sana değer verdim ve istedim. Ben istersem olur, istemezsem de bu kadar tahammül etmem. Ama sen ilişkiyi hep bir zafer olarak gördüğün için anlamaman çok normal
BUNU DEME SEBEBİM SÜREKLİ BANA EYŞAN DİYORDU VE ELDE EDERİM HER İSTEDİĞİMİ VS DİYORDU
Şunu da demeden geçemeyeceğim Cumartesi günü seninle olduğum için çok pişmanım, gerçekten kirlenmiş hissettim. Delikanlı adamsın ya, bunu otur bir düşün, ne demek istediğimi çok iyi
EX:
Evet bende pişman oldum
En kısa sürede hafızamdan silmek istiyorum
BEN: Senlik bir durum yok en azından karşındaki kişi duygusuz yapmadı bir şeyi eskort gibi hissettirmedi senin gibi. seni daha minimize etkilemistir merak etme
EX:
Artik sesini kesecek misin
Rahatsız etme beni
Ben: er şey bitti, seni rahatsız etmektense susmayı tercih ederim. Kötü bir insansın, çünkü artık sen. Seninle tanıştığımda bambaşka biriydin, ama şimdi kendini tamamen korkunc bir karaktere dönüştürdün. Eskisine asiktim ama buna sevgim de yok saygım da artik.Bir süre sonra seni hatırlamak bile istemeyeceğim, bu kadar kötü bir iz bıraktın. Bu da son sözüm olsun sana
Buna da alkış koymuş bitti konuşma dün herkes bitir demişti ama bunda zorlandığımı söylemişti şimdi çok rahatladım dediğim gibi terapiye de başlayacağım. Kendini gerçekleştirememiş cebimde param yok diye zırlayan bir adama çok bile üzülüyorum. Bu enkazı ve bu duygu yoğunluğunu nasıl atlatırım. Yaşı 25 ustu olan kısılerden fikir ve yorum almak istiyorum.

Valla ne dese müstahak. Ay ben ne deyim kızım var kınasam başıma gelir diye korkuyorum.
Nasıl böyle kendinizin değerini bilmeden hayatta kalıyorsunuz? Hiç mi sevgi görmediniz ?
Üstte okudunuz mu bilmiyorum ciddi takıntı yaptım ilişki de çok aşıktım zaten sıkıntılı bir durumda olduğunu farkındayım ve iyi olmak için terapi de alacağım. Lütfen beni daha fazla üzecek şeyler söylemeyin sadece tecrübeli kişilerden biraz rahatlatıcı bir şeyler duymak istiyorum. Etrafıma bu kadar açık anlatamıyorum. Tekrar teşekkür ederim yorumlarınız için.

Kendini ne duruma düşünmüşsün böyle. Adam kes diyo yazıyorsun kes diyo yazıyorsun utandım senin adına.
ya içimi tüm zehrimi akıtmak istedim ne varsa söyledim rahatladım en azından da konu bu değil üstte açtığım önceki konumla bağlantılı okuyup yardımcı olur musunuz. Amacım ıyılesmek ve bu surecı atlatmak bu takıntıdan kurtulmak

Bu konuşma tarzı ne liseli gibi, Eyşan demek falan, iletişim falan çok banal, ne muhattap oluyorsun karşındaki çapsızla
O bana sen eyşana ders verirsin vs diyordu ya da sürekli ben istediğimi elde ederim vs gibi sözleri vardı onun üzerine yazdım

Canım benim kurtulmak için herşeyi heryerden sileceksin,canın yanacak çok ama adım atmayacaksin, zamandan başka ilacın yok Allah'tan nefret ettirmek için bütün doneleri sunmuş

Burada kaç kişi sana yapma etme gurursuz olma dedi ve sen gidip yine birlikte oldun inanamıyorum sana başına ne geliyorsa müstahak olmuş buraya da saçma sapan yazıp meşgul etme sinirlerimi çok bozdun
anlamadım ben dun baslık actım zaten bırlıkte olmustuk yapma etme kısmı nasıl olcak olan oldu bıten bıtmıstı zaten

Canım benim kurtulmak için herşeyi heryerden sileceksin,canın yanacak çok ama adım atmayacaksin, zamandan başka ilacın yok Allah'tan nefret ettirmek için bütün doneleri sunmuş
Belki de allah beni koruyor bilmiyorum. Çünkü çocuk sorumluluk alacak biri değil para konusunda sürekli yalan söyleyen biri çok aşıktı güya bir insanın bir senede aşkı mı biter. Fotografları notları vs bu hafta yok edeceğim. Zaman dediniz iki ay oldu ayrılalı. Ne kadar sürer sıfır iletişim ve tamamen onu görmeyerek bu süre

O zaman bir an önce psikolojik yardım al bu ne hal böyle ya

Kişiden kişiye değişir genel olarak 6 ay diyelim, kendine bu şekilde iletişim kuran birini mi layık buldun çok üzüldüm senin adına

Bu kişiyle ilişki yaşanmaz, bidaha konuşma heryerden engelle, ne saçma sapan tipler bulup aşık oluyorsunuz
ya dediğim gibi mesajda da bir bucuk sene müthiş bir sevgiliydi gerçekten o benim peşimden çok konuştu benim için neler yaptı bir kitap istiyordum asla bulunacak bir kitap değildi mesela gidip sahaf sahaf gezmişti fransızcasını bulup onu türkçceye çevirmişti benım ıcın o kadar sey yaptı kı ben o adama aşık oldum. Buna değil gören herkes bu çocuk senin için ölüyor kızım derdi yani herkes şaşırıyor bu duruma ayrılık sonrası çok değişti

O zaman bir an önce psikolojik yardım al bu ne hal böyle ya
pazar günü online olarak psikologumla tanısma seansım var uyumlu olursak ınsallah terapıme baslayacagım. ayda 3 4 k ayırıp ıkı kere de olsa terapı almam gerekıyor

Başkasını bulmuştur, rol yapmıştır, yalan söylemiştir, artık gerçek yüzünü gördün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…