Eski sevgili alışkanlıgı mı yeni biri mi? Aşk mı aldatma mı? Aklım karısık

eski sevgılıne guvenebılıcekmısın senı uzen bırdaha uzen uzer. bence yenı tanıstıgın kısının yanında mutluysan onu secerdım ben. cunku eskı senı uzmus bır daha uzer ben sana diyim

Haklisin eskiye geri donmek icin degil ama beni optugunde aklimin karismasina sinir oldum ben sadece. Yillarin getirdigi aliskanligi silmek icin 6 ay gorusmemej yetmemis diye kendime sinirlendim. Ve tabi yeni gorustugum kisiye haksizlik ettig8mi dusundum sevgilim olmasa bile... yorumun icin tesekkur ediyorum...

Ben de cok uzuluyorum bir bilsen icimi.... ama herkes anlatma diyor sanirim bir sure ondan da biraz uzak durup kendimi dinleme lazim ki olur da gercekten onunla sevgili olursam onu asla uzecek bir sey yapmayayim.. yorumun icin tesekkurler.....
Bir de kendini onun yerine koy.O boyle birşey yapmış olsa sen onunla olmak ister miydin?Ben istemezdim o yüzden karşımda ki insana da bunu yasatmazdim.Yani onu hayatimdan çıkarırdım.Umarım doğru kararı veririsin.Hakkında hayırlısı olsun.

Eğer bidaha eskisiyle bidaha görüşmeyecek ve böyle bi durum tekrarlanmayacaksa bence anlatma.daha sevgilin bile degil ama olma ihtimali var aklını bulandırma bence

Eski sevgiliye kesinlikle dönme 6 ay sonra mı pişman olmuş barışmak aklına gelmiş , şuan konuştuğun arkadaşlıktan bir tık ileri olduğun kişiye bu durumdan bahsetme gerek yok çünkü. İkisini de hayatından çıkar çünkü eskisi hala aklında zaafın var ona .

Tabi ki istemezdim asla. Cok uzulurdum yani. Onu da uzecegim icin aslinda uzgunum ya. Amin insallah....

Eğer bidaha eskisiyle bidaha görüşmeyecek ve böyle bi durum tekrarlanmayacaksa bence anlatma.daha sevgilin bile degil ama olma ihtimali var aklını bulandırma bence

Yok bir daha gorusmem 6 ay sonra hala aklimi karistirabilmesine sinir oldum ben zaten onunla barisip barismamak degil derdim.. cok tesekkurler yorumun icin.....

Ne kadar midesiz insanlar var. Daha sevgili değilsiniz aldatma sayılmaz demek kılıf uydurmaktan başka bir şey değil. Sonuçta normal bir insan aynı anda birden fazla kişiyle flört amaçlı görüşmez. aynı anda birden fazla karşı cinsle görüşüp flört eden erkeğe karşı neler yazılırdı o da malum.

Bence doğru olan bu konudan bahsetmeden yeni görüştüğünüz kişiyle ilişkiyi kesmek zira ona saygı ve yeterli ilgi duymama durumu var. 6 ay sonra çağırmasına gidiliyorsa içten içe belki kendine itiraf edilmese dahi bişey olacağı düşünülüyordur.

Zaaf mi bilmiyorum yillarin verdigi tanidiklik hissi uzdu beni yani hicbir sey aklimi karistiramaz diye dusunuyordum.

Yok o konuda Allah icimi biliyor ben barismak istedigimde soylemistim ama kirici laflar ettigi icin barismamistim. Simdi de onun barismak isteyecegi aklimin ucundan gecmemisti hic iletisimde degildik cunku helallesmek istedigini soyledi sadece yillar sonra en son kotu laflar ederek bittigi icin.

Ama yeni kisi hakkinda haklisiniz yani onun yerine kendimi koydugumda cok cok uzulurdum kesinlikle. Bir sure onunla gorusmeyip kendimi dinleyecegim bilmiyorum cesaret edip ona anlatabilirsem ve beni anlarsa belki denerim kiz arkadasi olmayi ya da hakkimizda yollar ayri yazilmissa,hayirlisi olsun.....

Aynen de tırıvırı valla klavye delikanlılığı yapmıyotum bence öpüş sıkıntı yok da yeni çocuğa yazık yani çocuğun haber bile olmıcak. Ben olsam seni istemezdim erkek olsaydım...

Aynen de tırıvırı valla klavye delikanlılığı yapmıyotum bence öpüş sıkıntı yok da yeni çocuğa yazık yani çocuğun haber bile olmıcak. Ben olsam seni istemezdim erkek olsaydım...

Iyi ki erkek degilsin dunyada yeterince kaba ve anlamsiz konusan erkek var bir tane eksik olmasi iyi olmus... Iyi geceler.

Iyi ki erkek degilsin dunyada yeterince kaba ve anlamsiz konusan erkek var bir tane eksik olmasi iyi olmus... Iyi geceler.
İşine gelmediği için kabalık diyorsun ama ben gerçeklerden bahsediyorum biriyle görüşmeye başlamışsın gidip başkasını öpmüşsün sonra sana göre normal olabilir de bana çok lakayt valla ve iğrenç
Neyse beni alakadar etmez nasılsa anlamıyorsun sana da iyi geceler

Bence hayatı çok hızlı yaşıyorsun, biraz kendine Zaman ver ayrılığının 2. Ayı sevgili olmasanda normal arkadaş gözüyle bakmadığın başka biriyle görüşmeye başlamışsın, kendi adıma söyleyim bende geçtim aynı yollardan, şuan görüştüğün kişiyi hiç sevmiyorsun bence boşver hayatına kimseyi alma, daha çok gençsin erkek kahrıyla hayatını mahvetme bende bu kadar tavsiye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…