- 22 Şubat 2017
- 27
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi Umutsuzvemutsuz888
-
eski sevgılıne guvenebılıcekmısın senı uzen bırdaha uzen uzer. bence yenı tanıstıgın kısının yanında mutluysan onu secerdım ben. cunku eskı senı uzmus bır daha uzer ben sana diyim
Bir de kendini onun yerine koy.O boyle birşey yapmış olsa sen onunla olmak ister miydin?Ben istemezdim o yüzden karşımda ki insana da bunu yasatmazdim.Yani onu hayatimdan çıkarırdım.Umarım doğru kararı veririsin.Hakkında hayırlısı olsun.Ben de cok uzuluyorum bir bilsen icimi.... ama herkes anlatma diyor sanirim bir sure ondan da biraz uzak durup kendimi dinleme lazim ki olur da gercekten onunla sevgili olursam onu asla uzecek bir sey yapmayayim.. yorumun icin tesekkurler.....
Okudum. Tepkim sana değildi zaten. Önerim ise bunu şimdiki görüştüğün kişiye bahsetmen.
Bir de kendini onun yerine koy.O boyle birşey yapmış olsa sen onunla olmak ister miydin?Ben istemezdim o yüzden karşımda ki insana da bunu yasatmazdim.Yani onu hayatimdan çıkarırdım.Umarım doğru kararı veririsin.Hakkında hayırlısı olsun.
Eğer bidaha eskisiyle bidaha görüşmeyecek ve böyle bi durum tekrarlanmayacaksa bence anlatma.daha sevgilin bile degil ama olma ihtimali var aklını bulandırma bence
Evet saniye saniye, en ayrintili sekilde anlat ki tesirinden cikamasinPeki öpme konusunu yeni gorustugum kisiye soylemeli miyim
Eski sevgiliye kesinlikle dönme 6 ay sonra mı pişman olmuş barışmak aklına gelmiş , şuan konuştuğun arkadaşlıktan bir tık ileri olduğun kişiye bu durumdan bahsetme gerek yok çünkü. İkisini de hayatından çıkar çünkü eskisi hala aklında zaafın var ona .
bugun nerde buluştunuz merak ettım ev mı park mı nerde öptu
Ne kadar midesiz insanlar var. Daha sevgili değilsiniz aldatma sayılmaz demek kılıf uydurmaktan başka bir şey değil. Sonuçta normal bir insan aynı anda birden fazla kişiyle flört amaçlı görüşmez. aynı anda birden fazla karşı cinsle görüşüp flört eden erkeğe karşı neler yazılırdı o da malum.
Bence doğru olan bu konudan bahsetmeden yeni görüştüğünüz kişiyle ilişkiyi kesmek zira ona saygı ve yeterli ilgi duymama durumu var. 6 ay sonra çağırmasına gidiliyorsa içten içe belki kendine itiraf edilmese dahi bişey olacağı düşünülüyordur.
Aynen de tırıvırı valla klavye delikanlılığı yapmıyotum bence öpüş sıkıntı yok da yeni çocuğa yazık yani çocuğun haber bile olmıcak. Ben olsam seni istemezdim erkek olsaydım...Tırıvırı? Be? Tanimadıginiz insanlara klavyenin verdigi özgüven ile saygisizca konuşmamanizi tavsiye ediyorum zira anonim oldugum bi ortamda bahanelere siginacak, korkup saklayacak bir seyim yok. Olan biten neyse onu yazdim sonucta kimse helallesmek icin gidilen bir vedada eski sevgilsinin barismak isticegini ve opusecegini akil edemez. Opusmekten kastim uzun uzun bihter behlul opusmesi degil tabiki saniyelik dudaktan opmekten hallice. O yuzden anlik dedim umarim anlatabilmisimdir!
Aynen de tırıvırı valla klavye delikanlılığı yapmıyotum bence öpüş sıkıntı yok da yeni çocuğa yazık yani çocuğun haber bile olmıcak. Ben olsam seni istemezdim erkek olsaydım...
İşine gelmediği için kabalık diyorsun ama ben gerçeklerden bahsediyorum biriyle görüşmeye başlamışsın gidip başkasını öpmüşsün sonra sana göre normal olabilir de bana çok lakayt valla ve iğrençIyi ki erkek degilsin dunyada yeterince kaba ve anlamsiz konusan erkek var bir tane eksik olmasi iyi olmus... Iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?