- 22 Şubat 2017
- 27
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi Umutsuzvemutsuz888
-
Merhaba arkadaşlarım ve ablalarım.
Ben 24 yaşında aklı çoook karışık bir insan olarak hepinizden fikir almak istiyorum. Yaklaşık 8 ay önce 5 yıllık sevgilimle ayrıldım ve daha sonra barışmak istesem de karşı taraf bana hep kırıcı davrandığı için tekrar bi barışma olmadan tamamen bitti. Son 6 aydır da hiç görüsmedik ve ben başka biriyle konuşmaya başladım bu ay. Baya baya hoşlandım o kişiden, gün içinde sık sık konuşuyoruz onun işinden vakit kaldıkca da haftanın 3-4 günü buluşuyoruz. Tam olarak sevgili olmadık ama sevgili olma asamasında gibiyiz. Tam da böyle bi zamanda eski sevgilim arayip benimle tekrar görüşmek istediğini söyledi helalleşmek istedigini falan. Tamam dedim. Bu sabah görüstük ve asıl niyetinin barişmak olduğunu, beni unutamadığını söyledi. Herhangi bi cevap vermedim aklım karısık dedim ama vedalasırken anlik gelişen bi şekilde öpüştük. Içim içimi yiyor. Bir yanda yeni taniştıgım ama çok iyi bir insan, diğer yanda 5 senelik en iyi arkadasım ama beni en cok üzen insan..... ve öpüstüğüm için diğer konuştuğum kişiye de haksızlık ettiğimi hissediyorum. Sonuçta ona geleceğe dair asla umut vermesem de yine de sıradan arkadasım olmadıgı belli.. kendinizi benim yerime koyun simdi ne yapayım.... eski sevgilimin yokluğuna zor da olsa alısmıstım ve yeni kisiyle gercekten kendimi iyi hissediyordum ama simdi oyle bi karisti ki aklim... bir de sizce bugun olanlari yeni gorustugum kisiye anlatmali miyimm? Sevgili olmasak bile bu yaptigimi aldatmak sayar mi yani ona emin olamiyorum... cok mutsuzum.
eskiyi boşver yenisi ile yola devam et derim. 5 yıl da çok şey tükenmiştir.
Ex'ten next olmuyormuşşş.
Yenisine bak sen.
Ararsa görüşme konuşma bir daha
Evet zaten ayrilirken cok kirdi beni ama neden optugunde kendime engel olamadim diye icim icimi yiyor. Yeni gorustugum kisiyi aldatmis mi sayiliyorum peki sana gore? Buna da takiyorum kafayi cunku sevgili olmasak bile o su an biriyle opusse ben uzulurdum sanirim
Sanırım aldatmıs sayılmazsn ama hos bir durum da degil kendime yapılsın istemezdim. Ve tabiki görüştüğün kisiye bunu sakın söyleme. Ne gerek var ki?
Ve eski sevgilin cinsel ihtiyaç için mi dönmek istiyor bundan bir emin ol önce. Ve 6 ay bekleyecek kadar durabilmis demekki, belki de o da baskalariyla görüştü de simdi bi boşta kalınca sende şansını denemek istedi.
Ne kadar çok "ve" demişim
Tabi kiii hayır.Peki öpme konusunu yeni gorustugum kisiye soylemeli miyim
6 ayda yeni ilişkiye başlamak akla mantığa uymaz. Nitekim uymamış sizde de.Merhaba arkadaşlarım ve ablalarım.
Ben 24 yaşında aklı çoook karışık bir insan olarak hepinizden fikir almak istiyorum. Yaklaşık 8 ay önce 5 yıllık sevgilimle ayrıldım ve daha sonra barışmak istesem de karşı taraf bana hep kırıcı davrandığı için tekrar bi barışma olmadan tamamen bitti. Son 6 aydır da hiç görüsmedik ve ben başka biriyle konuşmaya başladım bu ay. Baya baya hoşlandım o kişiden, gün içinde sık sık konuşuyoruz onun işinden vakit kaldıkca da haftanın 3-4 günü buluşuyoruz. Tam olarak sevgili olmadık ama sevgili olma asamasında gibiyiz. Tam da böyle bi zamanda eski sevgilim arayip benimle tekrar görüşmek istediğini söyledi helalleşmek istedigini falan. Tamam dedim. Bu sabah görüstük ve asıl niyetinin barişmak olduğunu, beni unutamadığını söyledi. Herhangi bi cevap vermedim aklım karısık dedim ama vedalasırken anlik gelişen bi şekilde öpüştük. Içim içimi yiyor. Bir yanda yeni taniştıgım ama çok iyi bir insan, diğer yanda 5 senelik en iyi arkadasım ama beni en cok üzen insan..... ve öpüstüğüm için diğer konuştuğum kişiye de haksızlık ettiğimi hissediyorum. Sonuçta ona geleceğe dair asla umut vermesem de yine de sıradan arkadasım olmadıgı belli.. kendinizi benim yerime koyun simdi ne yapayım.... eski sevgilimin yokluğuna zor da olsa alısmıstım ve yeni kisiyle gercekten kendimi iyi hissediyordum ama simdi oyle bi karisti ki aklim... bir de sizce bugun olanlari yeni gorustugum kisiye anlatmali miyimm? Sevgili olmasak bile bu yaptigimi aldatmak sayar mi yani ona emin olamiyorum... cok mutsuzum.
yooo aldatmış sayılmıyorsun ilişkinin henüz bir ismi yok. Bazen insan karışık olabilir saçma sapan davranabilir eski alışkanlıklar vs.vs. kendine ve hayatına yeni girmiş kişiye şans ver kim bilir gerçek huzur ve mutluluğu ondan bulacaksın. eskisine gelince uzak dur seni gerçekten seviyor olsaydı çekip gitmezdi senden iyisini bulamayınca geri döndü yarın tekrar çekip gitmeyeceği ne malum ?
Merhaba arkadaşlarım ve ablalarım.
Cok haklisiniz aylarca ne yaptigini bilmiyorum... zaten yemin ediyorum opene kadar barismicam diyip duruyordum icimden ama malesef o kadar duygusalim ki darmadagin oldum bir opucuge....
5 yıllık eski sevgiliniz bittikten sonra siz barışmak istediğinizde size kırıcı davranmış sizi istememiş değil mi?Şimdi nasıl bunları unutup yeniden başlayacaksiniz,kırgın degilmisiniz?
Kafası karisiklara herzaman önerim ikisiylede sevgili olma kimseye bir açıklamada yapmak zorunda değilsin
Simdilik sadece arkadaş olduğunuzu söyle derim
De seninkinde farklı bir şey söyliycem neden biri gel kucu kucu dediğinde gidiyosun geçmiş zamanda sen teklif etmişken o olmaz demiş bence tekmele onu
Bence şu an için anlatma. Kendine de biraz süre tanı, hislerin bi yatışsın bakalım. Ayrıca raki sevgilin sana çok kaba davranmış, birisi ile görüştüğünü duymuş olabilir mi? Bu yüzden görüşmek istemiş olabilir mi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?