Eski sevgili aldatılmak ve bitmeyen intikam hırsı

Örneğin;

Sen, Eyşan'ın seni hangi sebep ile aldattığını merak etmiyorsun..
Sen, Eyşan sana öyle haklı bir sebep göstersin ki, Eyşan'ı affet istiyorsun..
Hangi kadın ne sebeple olursa olsun aldatılmayi hak etmez. Hem cins olarak bu derece zıt düşünmenizi anlamış değilim. Çok saçma sapan bir örnek olmuş.

Hem güldüm hem hak verdim , hay siz yaşayın :)

Konu sahibi asla ama asla cevap vermeyin, engelleyin her yerden göremesin. Unutmayın sizi bir kere aldatmış biri ilk fırsatta yine aldatacak.

Kızdan ayrılmış ayrılmamış çok farketmiyor, sizi her istediğinde onu affedip barışacak çantada keklik olarak görmesine müsade etmeyin.

Emin olun karşınıza size gerçekten değer verecek bir ADAM çıkacak birgün.
Herkes barışmak istiyorum gibi düşünceyle yorum yapıyorda zaten ben biliyorum bu adamın kaypak olduğunu gözüm oldukça açık . Ben sadece birazda keyfimi paylaştım. Çünkü inanın çok zoruma gidiyor. Gördükçe onu herşey kafanda bozuk plak gibi dönüyor. Her zaman onu istiyorum ölüyorum gibi hissediyor çünkü ben ona hiç rest çekemedim sandıki arayınca hemen açıcak konusucak atlatacak yine . Bunu ona tanımadım bir nebze mutluyum

Herkes barışmak istiyorum gibi düşünceyle yorum yapıyorda zaten ben biliyorum bu adamın kaypak olduğunu gözüm oldukça açık . Ben sadece birazda keyfimi paylaştım. Çünkü inanın çok zoruma gidiyor. Gördükçe onu herşey kafanda bozuk plak gibi dönüyor. Her zaman onu istiyorum ölüyorum gibi hissediyor çünkü ben ona hiç rest çekemedim sandıki arayınca hemen açıcak konusucak atlatacak yine . Bunu ona tanımadım bir nebze mutluyum

O zaman doğru yolda gidiyorsunuz, aynen devam :)

Rest çekmenin en güzel yolu o kişiyi görmezden gelmektir. Sanki yokmuş gibi, hiç olmamış gibi davranmak en güzel tavır bence.

Yakın muhittesiniz madem bunu yapmak daha da kolay, bırakın uzaktan izlesin ne kaybettiğini görsün.
Asla suratınız asık olmasın gayet mutlu görsün sizi,ama asla da üzerine alınamasın o mutluluğu fırsat vermeyin. Kudursun dursun :)

Hangi kadın ne sebeple olursa olsun aldatılmayi hak etmez. Hem cins olarak bu derece zıt düşünmenizi anlamış değilim. Çok saçma sapan bir örnek olmuş.
Canim herkes anlamis da bi sen anlamamissin bu örnegi.. Sana haketmissin demedim ya da aman iyi olmus ya da git öldür vs diyen yok..
Ben sevgini gördüm ve sevginin bu ihaneti haketmedigini gördüm. Bazen aşk herseyi affeder mi derler ya yeri gelir ihaneti de affeder.. ama iyi degil kotu olur sonuc.. yani sacma sapan dedigin örnekte ask sevgi affetmek ama üzülmek kahrolmak ve gitmek var...
Hakkinda hayirlisi olsun.

Back