Affedecek gibisiniz.
Vermeyin şunlara prim ya!
Gerçekten iki kuruşluk insanlar.
Değer vermeyin!
Ne dicekti diye merak ediyorum ama konussaydim da sonra pişman olurdum eminimAynen böyle devam et. Umursamazsan peşinde dolanır hatta yalvarıp yakarmalara bile başlar.
Ben affedimmi demedimki sadece hırs ve ofkem var dinmiyor gördükçe yeşeriyor yani nerden cikarttiniz affetmeyi.Gözüne soka soka başkasıyla sevgili olan birini miden kaldıracaksa hiç durma affet.Hoş halen kara kara düşünüp engellemeye elin varmadığına göre affetceğin kesin zaten.Çok ilginçsiniz.
Asla affedilir mi bu . Ben hayatımı yer bitiririm aslaaa ama ben üst seviyede olayım istiyorumdaldan dala atlama isteği... affetme sakın daha çok üzülürsün
Herşey o kadar net ki açıklama izah hiçbir dilde yok. Ben sadece çok ezik konuma düştüm kendimi ispatlama ayaktayım bak bende seni istemiyorum bunu göstermekÖrneğin;
Sen, Eyşan'ın seni hangi sebep ile aldattığını merak etmiyorsun..
Sen, Eyşan sana öyle haklı bir sebep göstersin ki, Eyşan'ı affet istiyorsun..
Hala engelleyemeyip... sizi aldatan birinin kız arkadaşıyla ayrılıp ayrılmadığını takip edip.... arabasının içinde sizi beklediğini takip edecek kadar ilgili olmanızdan olabilirmi.Bizi kandırın okey ama kendinizi asla.Ben affedimmi demedimki sadece hırs ve ofkem var dinmiyor gördükçe yeşeriyor yani nerden cikarttiniz affetmeyi.
İnşallah inan tek isteğim bu çok küçük düşürdüm kendimi umarım kizlada ayrılır mAynen böyle devam et. Umursamazsan peşinde dolanır hatta yalvarıp yakarmalara bile başlar.
Takip olayım var evet. Bu onu istiyorum anlamına gelmiyor ya benim mutsuzluğumun üzerine mutlu olmalarını istemiyorum heleki o kızla! İste bir anda başka bir kız elinin tersiyle atılma çok ağır.Hala engelleyemeyip... sizi aldatan birinin kız arkadaşıyla ayrılıp ayrılmadığını takip edip.... arabasının içinde sizi beklediğini takip edecek kadar ilgili olmanızdan olabilirmi.Bizi kandırın okey ama kendinizi asla.
Efsanelerden :)Örneğin;
Örneğin;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?