Arkadaşlar eski konularimi okuyan bilir belki 3 ay önce aldatıldim evimin yakınındaki bu kişiyi hergun görüyorum gördükçe intikam hırs acı hergun yeşeriyor. Aldatılma sonrası beni hiç aramadı kızla devam etti. Kizla birlikteyken bu kişi benim whatsap durumlarıma bakiyordu Ben Instagramda fake bir hesaptan takip ediyorum üç hafta önce falan ayrılmışlardı. geri barışmalar oldu. Dün bir baktım telefonum çaldı arayan kendisi. Kızla devam ediyor hala. En başlarda kızın korkusundan heryerden engellemişti beni ne yazsam cevap vermiyordu. şimdi kıza korkusuda kalmamış gibi biliyor istesem kıza ulaşırım. Kiii ilk olay zamanı kızlada konuştum ben. Neyse actim napıyorsun dedi sanane dedim kapat şunu dedim kapattım. Sonra iki kere daha aradı açmadım. Nasıl böyle cesaretlendim bilmiyorum günlerdir yataktan çıkmıyordum aptal gibi hala onu kaydedip durumlarıma bakmasni sağladım beni gormesine izin verdim noldu yine kıza gitti diye çok dua ettim çünkü içimin yangını o kadar fazlaydı ki. Ben kendimi çok rezil etmiştim dünkü araması gercekten çok istediğim birseydi konussaydim belki sonra uzulcektim neden içini rahatlatiyorsun diye. Ama ne dicekti acaba diye merak etmedim değil . Sevgilisi uzakta oturuyor 2 saatlik veya daha fazla yol ben ise evin içinde dahi görüyor beni. Ve sürekli de gözü bizim evde. Cama çıksam arabada bekliyor ben içeri girince gidiyor izliyor. Neler oluyor ben anlamıyorum . İstiyorumki arasın msj atsın yalvarsin ama ben istemeyeyim. Kadınlar hep bunu ister gerçekten. Dün ufak çaplı yüreğim sogudu bir nebze. Onun gözünde hep cepteydim ne zaman isterse konuşurum diye bakıyordu inşallah bende bir nebze güçlü dik kadın pozisyonuna düşmüşumdur