Eski sevgili aldatılmak ve bitmeyen intikam hırsı

Pusulaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
287
65
48
32
Arkadaşlar eski konularimi okuyan bilir belki 3 ay önce aldatıldim evimin yakınındaki bu kişiyi hergun görüyorum gördükçe intikam hırs acı hergun yeşeriyor. Aldatılma sonrası beni hiç aramadı kızla devam etti. Kizla birlikteyken bu kişi benim whatsap durumlarıma bakiyordu Ben Instagramda fake bir hesaptan takip ediyorum üç hafta önce falan ayrılmışlardı. geri barışmalar oldu. Dün bir baktım telefonum çaldı arayan kendisi. Kızla devam ediyor hala. En başlarda kızın korkusundan heryerden engellemişti beni ne yazsam cevap vermiyordu. şimdi kıza korkusuda kalmamış gibi biliyor istesem kıza ulaşırım. Kiii ilk olay zamanı kızlada konuştum ben. Neyse actim napıyorsun dedi sanane dedim kapat şunu dedim kapattım. Sonra iki kere daha aradı açmadım. Nasıl böyle cesaretlendim bilmiyorum günlerdir yataktan çıkmıyordum aptal gibi hala onu kaydedip durumlarıma bakmasni sağladım beni gormesine izin verdim noldu yine kıza gitti diye çok dua ettim çünkü içimin yangını o kadar fazlaydı ki. Ben kendimi çok rezil etmiştim dünkü araması gercekten çok istediğim birseydi konussaydim belki sonra uzulcektim neden içini rahatlatiyorsun diye. Ama ne dicekti acaba diye merak etmedim değil . Sevgilisi uzakta oturuyor 2 saatlik veya daha fazla yol ben ise evin içinde dahi görüyor beni. Ve sürekli de gözü bizim evde. Cama çıksam arabada bekliyor ben içeri girince gidiyor izliyor. Neler oluyor ben anlamıyorum . İstiyorumki arasın msj atsın yalvarsin ama ben istemeyeyim. Kadınlar hep bunu ister gerçekten. Dün ufak çaplı yüreğim sogudu bir nebze. Onun gözünde hep cepteydim ne zaman isterse konuşurum diye bakıyordu inşallah bende bir nebze güçlü dik kadın pozisyonuna düşmüşumdur

daldan dala atlama isteği... affetme sakın daha çok üzülürsün

Kızdan ayrıldım gel dese gidersin net.
O yüzden engelle falan demiyorum yapmazsın.:işsiz:

Gözüne soka soka başkasıyla sevgili olan birini miden kaldıracaksa hiç durma affet.Hoş halen kara kara düşünüp engellemeye elin varmadığına göre affetceğin kesin zaten.Çok ilginçsiniz.

Kesinlikle hayır tamamen intikam hırsı. Ya dusunsenize hergece diyorum tamam yarın dusunmicem sonra bir uyanıyorum oturma odasına gidiyorum karşımda direk hergun başa sariyorum. Affedemem yapamam ki başka kıza dokunusuna göz yumamam. Ben o olsun istemiyorum kırılan gururumun tamirini istiyorum hicbirzaman sanane deyip tersleyemedim kapatıp gidemedim bu benim için çok onemliydi

Gözüne soka soka başkasıyla sevgili olan birini miden kaldıracaksa hiç durma affet.Hoş halen kara kara düşünüp engellemeye elin varmadığına göre affetceğin kesin zaten.Çok ilginçsiniz.
Ben affedimmi demedimki sadece hırs ve ofkem var dinmiyor gördükçe yeşeriyor yani nerden cikarttiniz affetmeyi.

Örneğin;

Sen, Eyşan'ın seni hangi sebep ile aldattığını merak etmiyorsun..
Sen, Eyşan sana öyle haklı bir sebep göstersin ki, Eyşan'ı affet istiyorsun..
Herşey o kadar net ki açıklama izah hiçbir dilde yok. Ben sadece çok ezik konuma düştüm kendimi ispatlama ayaktayım bak bende seni istemiyorum bunu göstermek

Ben affedimmi demedimki sadece hırs ve ofkem var dinmiyor gördükçe yeşeriyor yani nerden cikarttiniz affetmeyi.
Hala engelleyemeyip... sizi aldatan birinin kız arkadaşıyla ayrılıp ayrılmadığını takip edip.... arabasının içinde sizi beklediğini takip edecek kadar ilgili olmanızdan olabilirmi.Bizi kandırın okey ama kendinizi asla.

Hala engelleyemeyip... sizi aldatan birinin kız arkadaşıyla ayrılıp ayrılmadığını takip edip.... arabasının içinde sizi beklediğini takip edecek kadar ilgili olmanızdan olabilirmi.Bizi kandırın okey ama kendinizi asla.
Takip olayım var evet. Bu onu istiyorum anlamına gelmiyor ya benim mutsuzluğumun üzerine mutlu olmalarını istemiyorum heleki o kızla! İste bir anda başka bir kız elinin tersiyle atılma çok ağır.

Örneğin;

Sen, Eyşan'ın seni hangi sebep ile aldattığını merak etmiyorsun..
Sen, Eyşan sana öyle haklı bir sebep göstersin ki, Eyşan'ı affet istiyorsun..

Hem güldüm hem hak verdim , hay siz yaşayın :)

Konu sahibi asla ama asla cevap vermeyin, engelleyin her yerden göremesin. Unutmayın sizi bir kere aldatmış biri ilk fırsatta yine aldatacak.

Kızdan ayrılmış ayrılmamış çok farketmiyor, sizi her istediğinde onu affedip barışacak çantada keklik olarak görmesine müsade etmeyin.

Emin olun karşınıza size gerçekten değer verecek bir ADAM çıkacak birgün.

Back