Eski sevgili adı ...

7 yıllık sevgili ismi ağızdan kaçabilir, insanlik hali. Lütfen acil servisleri bu sekilde meskul etmeyelim.

Adam bunalmış belli ki. Siz 5000 tl lik balayı masrafını küçümsemişsiniz, diğer harcamalar ne kadardır Allah bilir...

Oteller bu sezon cok pahalanmis ya 5000 normal geldi bana otel tatili için. Geçen sene 2500 e gittiğimiz otel bu yaz 4000 olmuş (

ben gerçekten bu sevgili tartışmalarında acile düşen kızların ruh hallerini merak ediyorum. acili sizin gibi tipler doldurduğu için doktorlar gerçek "acil" hastalarla ilgilenemiyor, bazen ciddi bir sorunu gözardı edebiliyorlar. acaba yurtdışında da bu tip olaylar oluyor mudur? bana sanki sadece türk kızına özgü bi hareket gibi geliyor bu şımarıklık. çok tuhaf.

Senin kendini düzeltebileceğine inancım kalmadı tüm beklentim eniştenin artık ayıkması. Ben nasıl bir günah işledim diyebilmesi yol yakınken

Senin kendini düzeltebileceğine inancım kalmadı tüm beklentim eniştenin artık ayıkması. Ben nasıl bir günah işledim diyebilmesi yol yakınken

Ben coçuga cok acıyorum :) Günde 10 arıyormus şimdi 3-4 düşmüş
vah vah vah :) Cocugun sabrına hayran kaldım

Ben coçuga cok acıyorum :) Günde 10 arıyormus şimdi 3-4 düşmüş
vah vah vah :) Cocugun sabrına hayran kaldım

Şimdiki bal baklava eski konularına bakarsan ne dediğimi anlarsın. Buraların pammık premsesi kendisi. Ama hayat şimdilik toz pembe ona. Sınavı daha başlamamış. Ama görünen o ki eniştenin çoktan başlamış Allah yardımcısı olsun.

Yine bir üşüyen prenses konusu yine ben 'amaaaaan ne büyümüş konu' diyeceğim.
Buna mi sinir krizi geçirdin de acilde iğne vuruldun?
Yazık adamlar gece yarısı calisiyorlar, elini kesen de geliyor cocugu havale geçiren de,mide kanaması geçiren de. Adi üstünde acil
Bir de bakiyorlar ki sırayı delip geçen kızın problemi büyük, sevgilisi eski sevgilisi adıyla seslenmiş.
Ben de daha önce yapmıştım,
Tamamen eşeklik . Ama aklımda başa biri olduğundan da değil.
karsimdaki biraz bozuldu. Gonlunu aldım, oldu bitti.
Bir kere de ailemin yanında kediye eski sevgilimin adıyla seslenmistim :)
Daha önce başka başka şekillerde de yaşandı bu durum.
Konuda kriz geçiren vs vs olmadı.
Bence bu sevgi değil.
Ayrıca böyle yaparak çocuğu bunaltiyorsun.
Eskiden evlilik=aşk diye düşünen bir romantikken senin yüzünden evlilik=para , eş= masraf diye düşünüyor.
Bu kadar maddiyatci olma. Bırak elalem 'şusu busu eksik kalmiş' desin. Sen eşinle iyi ol

Daha önce kaç defa söylendi ; kaprislisiniz , istekleriniz bitmiyor.

Yaşam enerjisi sömüren kişiler olur ya , üzgünüm ki öylesiniz.

Adam yorulmuş. Evlenince bunlar bir bir çıkarılır sizden.

Her sinirlendiginizde mide oyunu mu oynuyorsunuz ?

Ben de sevgilimle gece acile gitmek zorunda kalmıştım. Hem de ishal-kusma sebebiyle Sinir krizi olsaydı keşke ne rezil gündü aklıma geldi yine

Başta nişanlınızın gelip surat atması çok ayıp olmuş ya. Böyle yapacaksa gelmeseymiş keşke.

Hani dolmuşta ineceğin yere yaklaşırken saate bakayım dersin sonra müsait bir yerde diyeceğine saat beeeş diye bağırırsın ya işte isim karıştırmak da bazen böyle oluyor. Sonuçta 7 yıllık ilişkisiymiş onunla ilgili iyi ya da kötü bir anı gelmiştir aklına.

Balayı çok gerekli mi gerçekten? Eğer maddi zorluk yaşıyorsanız balayı çok kolay vazgeçebileceğiniz bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…