- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
merak etmeyin. kimsenin umrunda değilsiniz burada. istediğiniz gibi konu açabilirsiniz.Konu açmak istemiyorum sebebi mutsuzluğumu bekleyen bununla mutlu olacak üyelerin olması
daha önceki konularıma bakarsanız görürsünüz çok yazdılar ağlayarak konu açacağın günleri bekliyoruz yakında diyehem üyelere ağzına geleni söyleyip hem de konu açmadan duramayanlar ne kadar arttı son zamanlarda. allah aşkına siz kimsiniz de millet pusuda beklesin mutsuz olun diye?
evet sen neden aramıyorsun sen ara diyorDüğün üzeri gerilmeler çok normal stresten sıkıntıdan önemli olan bu durumları anlayışla geçirmek
Yani eski sevgilisinin adını söylemesi hoş olmamış ama ben inanmıyorum unutmadığını unutmasa şuan sizinle evlilik hazırlığı yapıyor olmaz.
İnanın hayat çok kısa niye bu güzel günlerinizin tadını çıkarmıyorsunuz bu tatlı telaşlarınızın gönüller bir olsun ha bir kez aramış ha 3 kez sizi sevdiğini bildikten sonra yada siz arayın özleyince özledim arayım dedin diyin bence cok hoşuna gider nişanlınızın.
Para her zaman kazanılır sevgi emek her zaman olmaz nişanlınızı anlamaya çalışın derim bem
Bakın işte o bekliyormuş siz arayın siz sorun ne varki bunda ha siz ha nişanlınız maksat gönüller bir olsun inanın deger verdikce deger görürsünüz maddiyat hep geçici dugun uzeri stres cok normal hepimiz yaşadık.evet sen neden aramıyorsun sen ara diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?