• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili adı ...

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.333
3.990
373
Merhaba
dün iş arkadaşlarım patronum falan dışarı çıktık, nişanlımda geldi kendisi zaten sürekli yanımda olmak istiyor
hem sevmediği insanlar hem de gelmek istiyor
Son zamanlarda nişanlımla bazı sorunlar yaşıyoruz düğüne az kaldığı için maddi anlamda çoğu şeyde zorlanıyor
sürekli nasıl yapıcam, nasıl alıcam, nasıl ödücem diye düşünmekten yanımda bana odaklanamıyor bile
bazı isteklerim zulüm gibi geliyor galiba 5000 tl lik balayı için kaç haftadır gerginlik var sonunda ayarladı
Eskisi gibi aramıyor beni günde 10 kere arar sürekli mesaj atardı şimdi mesaj atıyor ama 3-4 kere arıyor günde
Mesela geçen gün bir kere aradı tabi mesajlar atıyor ama neyse
ben de mutsuzum sürekli ilgilenmiyor artık benimle söylüyorum çok yoruluyorum iş yerinde diyor
üretimde çalışıyor ağır bir işi var ama önceden de burdaydı
ben mi abartıyorum bilmiyorum
ama dünkü olay abartılacaktı
dün toplandık nişanlımın gerçekten nefret ettiği bir çalışanımız var o da gelmiş ama benim haberim yoktu
sürpriz yani duymuş gelmiş, ilk kez toplandık hepimiz
nişanlım bütün gün suratsız oturdu masada,herkesin enerjisini emdi
akşam dönüşte tartıştık rezil ettin beni dedim, kafama taktığım şey hemen mideme vurur doktora gidelim dedi
tartışıyoruz hala hararetli konuşma sırasında eski sevgilisinin adını söyledi 7 senelik ilişkisi
ben tabi sinir ile ağlama krizi geçirdim kucakladı acile götürdü iğne falan vurdular
sen hala onu unutamadın mı diyorum yemin ederim farkında değilim sinirle ağzımdan çıktı
yemin billah ediyor
aklımda sadece sen varsın ,seni canımdan çok seviyorum bilmem ne dedi
sinirden hala elim ayağım titriyor
seviyor hissediyorum tabiki eskisi kadar hissedemiyorum ama
o kızı unutamadığını hiç düşünmemiştim
bir kere ilişki başında eski sevgililerimizi anlatırken bahsetti o kadar
şimdi ben napıcam
kendine zarar veriyorsun yapma abartma vallahi bir şey yok diyor boş diyor
ama elimde değil

Son düzenleme:
Yani tabi ki eski sevgilisinin ismini söylemesi hoş olmamış ama bunun için sinir krizi geçirmek, abartılı değil mi? Duygularınızı fazla uçlarda yaşıyorsunuz sanırım. Düğün öncesi normal bunlar. Her şeyi sorun haline getiriyorsunuz. Yalnız nişanlınız sizden daha ilginç biri bence.

Para yoksa neden evlenmeye için acele ediliyor anlamadım. Beraber çalışın biriktirin paranızı. Rahat rahat yapın düğündür,balayıdır. Ne bu acele?
Eski sevgili ismi ise evet haklısın hoş olmamış,ama sevgisinden eminsen abartmaya hele ki acillik olmaya gerek yok. Olgunlaşman gerek bence. Çok yanlış hareketlerin var.

Ne kadar arabesk yaşıyorsunuz hayatı. Basit bir durum nasıl mide sorununa, eski sevgiliye, acillik olmaya bağlanıyor hayret ediyorum.

Eski sevgilisiyle çok tartışma yaşadıysa sinirle ağzından kaçmış olabilir. Yapılacak şey aranızdaki güvene bağlı.
Diğer şeyler ise çok saçma. Yahu zaten aynı yerde çalışıyorsunuz, niye günde 10 defa arasın?
İkiniz de olgun ve evliliğe uygun değilsiniz. Yarın evlenince bir o acillik olur, bir siz. Böyle yuvarlanıp gideceksiniz gibi.
Biraz salın artık. Anlaşmıyorsanız da evlenmeyin.

Düğün üzeri gerilmeler çok normal stresten sıkıntıdan önemli olan bu durumları anlayışla geçirmek
Yani eski sevgilisinin adını söylemesi hoş olmamış ama ben inanmıyorum unutmadığını unutmasa şuan sizinle evlilik hazırlığı yapıyor olmaz.
İnanın hayat çok kısa niye bu güzel günlerinizin tadını çıkarmıyorsunuz bu tatlı telaşlarınızın gönüller bir olsun ha bir kez aramış ha 3 kez sizi sevdiğini bildikten sonra yada siz arayın özleyince özledim arayım dedin diyin bence cok hoşuna gider nişanlınızın.
Para her zaman kazanılır sevgi emek her zaman olmaz nişanlınızı anlamaya çalışın derim bem

Oy prenses he valla dünya bir tek senin için dönüyor. İyi ki sen varsın da şu oksijenden neym faydalanabiliyoruz. Sen olmasan her yer boş her yer çöl.. :KK53:

Senin mutsuzluğunu değil de o saf nişanlının mutlu olmasını isterdim. Garibim ya bilse onu nelerin beklediğini bin lira bile harcamazdı.
Ne kadar çok önemsiyorsun sen kendini yahu. Bu kafaya ulaşmak için neler yaptın az anlat da fedakâr ve cefakâr Türk kadını az biraz taktik geliştirsin.. :KK45:

hem üyelere ağzına geleni söyleyip hem de konu açmadan duramayanlar ne kadar arttı son zamanlarda. allah aşkına siz kimsiniz de millet pusuda beklesin mutsuz olun diye?
daha önceki konularıma bakarsanız görürsünüz çok yazdılar ağlayarak konu açacağın günleri bekliyoruz yakında diye

Düğün üzeri gerilmeler çok normal stresten sıkıntıdan önemli olan bu durumları anlayışla geçirmek
Yani eski sevgilisinin adını söylemesi hoş olmamış ama ben inanmıyorum unutmadığını unutmasa şuan sizinle evlilik hazırlığı yapıyor olmaz.
İnanın hayat çok kısa niye bu güzel günlerinizin tadını çıkarmıyorsunuz bu tatlı telaşlarınızın gönüller bir olsun ha bir kez aramış ha 3 kez sizi sevdiğini bildikten sonra yada siz arayın özleyince özledim arayım dedin diyin bence cok hoşuna gider nişanlınızın.
Para her zaman kazanılır sevgi emek her zaman olmaz nişanlınızı anlamaya çalışın derim bem
evet sen neden aramıyorsun sen ara diyor

evet sen neden aramıyorsun sen ara diyor
Bakın işte o bekliyormuş siz arayın siz sorun ne varki bunda ha siz ha nişanlınız maksat gönüller bir olsun inanın deger verdikce deger görürsünüz maddiyat hep geçici dugun uzeri stres cok normal hepimiz yaşadık.

Allahım ne sıkıcı bir ilişki. Bir de acil servisleri sizin gibi insanlar meşgul ediyor ya çok üzülüyorum. Gerçekten ihtiyacı olan hastalar varken sizinle uğraşıyor sağlık personeli.

Acile gelme sebebiniz nedir? Sevgilim bana eski sevgilisinin adı ile hitap etti, ben de dramatik olsun diye sinir krizi geçiriyorum. Facebookta falan serum fotosu paylaşıcam, serum da takarsanız sevinirim. Bu arada yan sedyede 80 yaşında kalp krizi geçiren dede var.

Ve evet. Eski sevgilisini unutamamış bence.

Back