eski sevdiginizi düsünürmüsünüz?

Yoooo nerden gelecek aklıma..
İşim yok da lisede ki eski sevdiğim mi aklıma gelecek..Çocuktuk be o zamanlar..
Tek sevgilim eşim:))))

düşünmemek elde değil elbette....insanız sonuçta dimi...insanın hayatında yaşanmış olan bir zaman dilimi sadece....ama onunla olsaydın mutlu olurmuydum merakta ediyorum doğrusu.....kısmet böleymiş...

Hanımlar eskiler hakkında yazıp dururken beyleriniz bu arada nerede? benimki evde değil.

cok sagolun arkadaslar,size tesekkür edemedim, bikac hftadir internet baglantimiz yoktu,aklimda hep burda kaldi, bende arada bi rüyamdada görüyorum ve beni bu rüyalar cok etkiliyor,ya hala düsünüyorum,ne yapacagim ben???

evlenmeden önce çoğumuzun arkadaşı tabiki olmuştur..ama evlendikten sonra sürekli onu düşünmek eşine ne kadar değer verdiğini gösterir bence.belki bir yer,bir olay hatırlatır ama gülümser geçerim... onun dışında düşünmem çünkü ben eşimi çook seviyorum ve eşimi düşüncemde bile bir başkasıyla aynı kefeye koyamam...

yaw ben eskileri düşünmeye kalkışsam beynim yorgunluktan iflas eder,hepsi kalsın geçmişte gelecektekilere bakayım ben

zaman zaman aklıma gelir.daha doğrusu onu anımsatan bazı şeyler olur.bu daha çok geçmişi hatırlayıp tebessüm etmek gibi bişey.insan bunamadığı müddetçe eski sevgilsini hatırlaması çok normal bence.sonuçta ona karşı bişey hissetsem onu seçerdim eşimi değil.

pamuk kızım bence bu kadar düşünüp kendini çıkmazlara sokma. bak evlenmissin maşallah güzel bir yavrun olmuş. haline şüketmeli ve eşine dahada bağlanmalısın. eskiyi unut. bak onunda cocuğu varmış. ailesi varmış. mantıklı düşün. gelecegi düşün mesela. eşinden ayrıldın oda ayrıldı ve siz eski sevgilinle evlendiniz diyelim. mutlu olabilecekmisin.arkanızda iki yıkılmış eş iki boynu bükük anası babası ayrı evlat bırakıp mutlu olabilecekmisiniz. ne olur gelecege bak. duygularına yenilme. eşine olan sevgini arttırmak için cabala ona daha yakın ol uzaklasma soğuma. cocuğunla ilgilen. ailene daha fazla zaman ayır.
kafan cok karısık anlıyorum ama en doğrusu bu.

bazen aklima geliyo gecmisin izlerini kimse silemezki belki onunla gezdigin bi yerden gecersin belki sarkinizi duyarsin belki sana surekli soyledigi bi sozu duyarsin aklina gelir....insan hayatinda bi kere asik olmaz bence ben cok asik oldum yanildim yada ben onlari yanilttim aklima gelince yanildigim icin uzuluyorum yanilttigim icin daha cok uzuluyorum amaaaaa evlenince butun kapilari kapattim gercekten simdi neler yaptiklarini cok merak ediyorum!!!

ben esimi cok seviyorum aslinda ama onu düsününce ne bileyim sanki esime sinir oluyorum aman düsünmemeye gayret ediyorum,ortak arkadaslarimizlada görüsmek istemiyorum cünkü onun hakkinda biseyler duyunca yine kötü oluyorum.

hiç aklıma yokken getirdiniz şimdi bazen eşimle birbirimize o konuda takılırız ben ona lanetli herüf sevdiklerini mezara kodun sıra bendemii derim oda bana sen beni buldun yoksa manisalı gelinmi olucaktın der ama ben o eski sevgilime her zaman dua ederim çünkü onun sayesinde kaderimle tanıştım eşimi çok seviyorum...

esim normalde cok anlayislidir ama bu konuda öyle olmayabilir,benim ysptigim aptallik aslinda ama düsünmeden edemiyorum,esimi aslinda cok severdim ama artik her yaptigi bana batmaya basladi,sevgim günden güne azaliyor sanki.

üzülerek söylemeliyim ki sen hala eski sevgilini seviyorsun.ve onun mutsuz olduğunu duyunca da ümitlendin.bence gereksiz heyecanlara kapılıp eşinle aranı bozma.sonra ortada kalan sen olursun.belliki bitmemiş bi sevgi var hala içinde.ama onu köreltmesini bil.eşine daha çok ilgi göster.zaman ayır.diğerinide unut.hayatında bi hata yapmadan.çünkü aşk her hatayı yaptıracak kadar sinsidir.

bana gelince; evet eskiler aklıma geliyor, ama eşimin her güzel hareketinde aklıma geliyorlar.ben ne kadar şanslıyım diyorum.onlar aklıma geldikçe ne kadar salakmışım diyorum.KOCAMA AŞIĞIM :asigim:

aklıma çok nadir gelir ama sevmekle alakası yok ben aşkımı seviyorum eskiyi sevseydim hala eskiyle olurdum.

üzülerek söylemeliyim ki sen hala eski sevgilini seviyorsun.ve onun mutsuz olduğunu duyunca da ümitlendin.bence gereksiz heyecanlara kapılıp eşinle aranı bozma.sonra ortada kalan sen olursun.belliki bitmemiş bi sevgi var hala içinde.ama onu köreltmesini bil.eşine daha çok ilgi göster.zaman ayır.diğerinide unut.hayatında bi hata yapmadan.çünkü aşk her hatayı yaptıracak kadar sinsidir.

bana gelince; evet eskiler aklıma geliyor, ama eşimin her güzel hareketinde aklıma geliyorlar.ben ne kadar şanslıyım diyorum.onlar aklıma geldikçe ne kadar salakmışım diyorum.KOCAMA AŞIĞIM :asigim:

hayir ben onu seviyorum diyemem ama cok düsünüyorum,ve kesinlikle ümitlenmedim,üzüldüm sadece esiyle arasindaki duruma.Esimden ayrilipta onunla evlenmeyide hic aklimdan bile gecirmedim!! Her ne olursa olsun benim esim cok iyi bir insan,onu cok seviyorum ama ben sunu anlatmak istedim yani ortak arkadaslarimiz var, ailelerimiz görüsüyor sürekli,yani sürekli ondan haber aliyorum,esi sunu yapti bunu yapti,o burdaydi surdaydi ister istemez insanin kafasini mesgul ediyor ama kafami toplayip düsünmemeye ve ortak arkadaslarla görüsmemeye böylelikle onun hakkinda fazla bisey duymamaya özen gösteriyorum.

malesef evet
ondan ayrılalı 3 sene oldu ama hala aklıma geliyor. eşimi çok seviyorum ama ondan son isteğim vardı onu gerçekleştiremediğim için içimde kaldı bir türlü atamıyorum rüyalarıma giriyor. ondan son isteğim ona son defa sıkı sıkı sarılmaktı başka bişey istemiyordum ama olmadı sarılamadım ve bu benim adeta içime oturdu. malesef an geliyor onu düşünüyorum en basitinden dinlediğim bizim şarkımız dediğim şarkılarda an gelio gözlerim bile doluo ama bana bir şansa daha verilse omu yoksa eşinmi kesinlikle eşim derdim çünkü onuuuu çok seviyorum

X