eski sevdiginizi düsünürmüsünüz?

pamuk kizim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
45
0
43
arkadaslar merak ediyorum,evlenmeden önce sevdiginiz,birlikte oldugunuz insani evlendikten sonrada sürekli düsünüyormusunuz ve evetse bu evliliginizi nekadar ekiliyor?

Düsunmek demiyim de bazen aklima gelir niyeyse yani onuda bilmiyyorum,kesinlikle onu sevdigimdenyada unutamadigimdan falanda degil ben esime asigim ve canimdan cok seviyorum,sebepsiz yere bazen aklima gelmesi beni biraz sinir ediyo ve vicdanim sizliyo yani esime haksizlik ediyomusum gibi:çok üzgünüm:,ama cok sik olmasada ayda yilda bir oluyo yani elimde degil ne yapayim:kahve:

Düsunmek demiyim de bazen aklima gelir niyeyse yani onuda bilmiyyorum,kesinlikle onu sevdigimdenyada unutamadigimdan falanda degil ben esime asigim ve canimdan cok seviyorum,sebepsiz yere bazen aklima gelmesi beni biraz sinir ediyo ve vicdanim sizliyo yani esime haksizlik ediyomusum gibi:çok üzgünüm:,ama cok sik olmasada ayda yilda bir oluyo yani elimde degil ne yapayim:kahve:

Bu kadari da normal canim

insan geçmişini nasıl silip atabilirki tabiikide düşünebilirsin.belki eşin bile düşünüyordur.benim aklıma geliyor arasıra.ama sırf meraktan yani.ayrıca nişanlımında geliyor hatta daha dün konuştuk bunları.doğl bierşey hakla haksızlıkla alakası yok bence.

Düşünmek diyemem , sadece kocamla aramızda konu açılır öyle benden güzelini mi bulucaktın diye takılırım bazen , o zaman kendi geçmişime bakıp derim ki : İyiki senden önce o insanları tanımışım derim , senin değerini çok daha iyi anlıyorum şimdi derim , bir de aramızda kalsın ne kadar zevksizmişim ben yaa derim maziye baktıkça..

yedi yıl boyunca aşığım dediğim biri vardı şimdi siz sorunca bir an bocaladım eşimden başka biri varmıydı ki önceden diye. Yani eski arkadaşlar hatırlatmasa o günlerimi bile hatırlamıyorum resetledi bu adam beni

Evlenmeden önce ne yaşadığını unutmak mümkün değildir ki zaten..
Hala seviyorum,özlüyorum diye hatırlamıyorum elbette..Ama arada bir aklıma geliyor evlenmiş midir,çoluğu çocuğu var mıdır diye..
Ve eşime bakıp doğru bir karar vermiş olduğum için Allahıma şükürler ediyorum..:nazar::asigim::nazar::asigim::nazar:

ya ben ilk zamanlar pek düsünmüyordum ama su son zamanlar ailesi cocuk görmeye geldi ve onun hakkinda konular acildi,aslinda ozamandan beri cok düsünür oldum.yani evlendi biliyordum,cocugu da var ama mutsuzmus,esi evi birakmis annesinin evine gitmis(evleri kayinvalidesinin yaninda oldgu icin annesi gile gitmis ve uzaktan bir ev bulmadikca eve geri dönmicekmis).yani bunlari duydum ya cok üzüldüm,icimden de gecirdim hani biz evlenseydik ben onu cok mutlu edebilirdim diye,ya ne bileyim sacmalik belki ama düsünmeden edemiyorum ve sunu fark ettim,esime karsi soguk davranmaya basladim ve esim bunun farkinda,niye soguksun bana karsi diye sorup duruyor bende cocuk cok yoruyor diyorum,kafam cok karisik.

Valla benim de nerdeyse hiç aklıma gelmez. Geldiğinde de Allahıma şükrediyorum eşimi, eşimin evgisini bana bahşettiği için. Şükürler olsun. :nazar:

esim normalde cok anlayislidir ama bu konuda öyle olmayabilir,benim ysptigim aptallik aslinda ama düsünmeden edemiyorum,esimi aslinda cok severdim ama artik her yaptigi bana batmaya basladi,sevgim günden güne azaliyor sanki.

cok normal bir sey bu bence sanki erkekler düsünmüyormu bence onlarin düsünceleri daha daha ....................... güzel demi canlarim

bende arada sirada düsünürüm

arada tabi ki geçmiş insanların aklına gelebilir..Geçmişi hiç bir zaman silemeyiz ama bu eşine soğukluk yaratacak kadar etkiliyorsa bence biraz hakim olmalısın kendine..

.....................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
duydusal anlamda tabiki unuttum.ama öle çok gereksiz bi şekilde gelir aklıma bazen.ama onu unutmadım anlamına kesinlikle gelmez.çok mutlu bi evliliğim var.

........................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde ara ara aklıma geliyo ne kadar anlamsız yere neden bu kadar sevmişim diye ama bu düşüncem sevdiğimden falan değil cok yordugu için kendime kızıyorum nesini sevmişim o kadar cekmişim at gözlüğü takmısım diye bak yien kızdım ama kocama deliler gibi asıgım o aklıma gelince hemen zihnimi kocam kaplıyo ben kocama onun sayesinde daha cok asıgım

hep merak ederdim sadece benimmi aklıma geliyo diye rahatladım bi yandan tek ben değilmişim ama yinede kızıyorum istem dısı geliyo bazen aklıma

düşünmek istemiyorum normalde aklıma bile gelmiyor ama arasaıra karşıma çıkıyor ister istemez hatırlamak zorunda kalıyor insan ama sadece aski sevgili olarak ve kalbimin nasıl kırıldıgını hatırlıyorum değilse ona bayıldığımdan değil yani.

X