Eski numaramı kapattım yeni numaramdan beni bulabilirler mi?

yuvamutlulugum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
367
522
Merhaba hanımlar, benim hattım türk telekom. Dün müşteri hizmetlerini arayıp numaramı değişirdim yani yeni hat almadan yalnizca numaram değişti. Ayrica numaramı ögrenmek isteyenlere karşı gizlettirdim hani 118i arayip adini soyadini verip numara ögreniyorlar ya işte onu kapattirdim. Şimdi size sorum şu. Benim artik eski bumaramla tamamen ilişkim kesildi mi? Yani eski numaram üzerinden bana ulaşılabilir mi? Eski numaramda whatsapta engelli olan kişi şuan yeni numaramda yine whatsapta engelli görünüyor. Eski numarada kalmasi gerekmiyor muydu neden suanki numaramda engelli görünüyor? Engeli kaldirirsam eger beni görebilir mi yeni hattim üzerinden? Müsteri hizmetlerine anlattim ama sanirim anlamadi baska cevaplar verdi umarim siz anlamissinizdir.

Eskiyi iptal ettim yeniyle kaydoldum ama yine gorunuyor of. Peki beni görüyor mudur engelledigim kişi yeni numaramdan?

siz bir kişiye numaranızı vermediğiniz yani o sizi rehberi kaydetmediği sürece onun whatsappında görünmezsiniz. ay yazmıyim diyorum da madem böyle kaçtığınız birisi var bir süre whatsapp kullanmayın o zaman içinizde kuşku varsa.

Eskiyi iptal ettim yeniyle kaydoldum ama yine gorunuyor of. Peki beni görüyor mudur engelledigim kişi yeni numaramdan?
Bence gayet iyi bişey otomatik engelli görünüyor watsapın bi özelliği olsa gerek
Ama yeni google play hesabıyla nonuzu yenileyerek watsapa girdiyseniz olmaması lazım
Şimdi ben kendi hattımı sizin telefona taksam bende engelli görünmez aynı şey.
Kişilerinizde kayıtlı olduğu için görünüyo olabilir mi rehberinizde yani.

Merhaba hanımlar, benim hattım türk telekom. Dün müşteri hizmetlerini arayıp numaramı değişirdim yani yeni hat almadan yalnizca numaram değişti. Ayrica numaramı ögrenmek isteyenlere karşı gizlettirdim hani 118i arayip adini soyadini verip numara ögreniyorlar ya işte onu kapattirdim. Şimdi size sorum şu. Benim artik eski bumaramla tamamen ilişkim kesildi mi? Yani eski numaram üzerinden bana ulaşılabilir mi? Eski numaramda whatsapta engelli olan kişi şuan yeni numaramda yine whatsapta engelli görünüyor. Eski numarada kalmasi gerekmiyor muydu neden suanki numaramda engelli görünüyor? Engeli kaldirirsam eger beni görebilir mi yeni hattim üzerinden? Müsteri hizmetlerine anlattim ama sanirim anlamadi baska cevaplar verdi umarim siz anlamissinizdir.
Watsappın eski telefon numaran üzerine açık oldugu için görünmesi normal watsappı sil tekrar yükle şuanki telefon numaran ile gir herhangi bir sorun olmayacaktır .

Ben numaramı değiştirdiğimde numara senkronizasyonu yaptım herkes yeni numaramı gördü. Çıkış yapıp yeni numarayla giriş yap

Bu konuda bende bilgi almak istiyorum.bildiğim kadarıyla eski no ile whatsappı kapatıp yeni no ile açarsan sen vermediğin sürece kimse o noyu bilmez.wpde numaramı değiştir dediysen sanırım görebilir.

X