eski nişanlım

benim anlamadığım yarı yolda bırakılan hüsrana uğrayan sen ama helallik isteyen yine sen bu işte bir terslik yok mu? Beyefendi lütfetmiş helal etmiş pehh ee kocandan ne zaman hellallik isteyeceksin ?

eşine ve çocuğuna karsı çok buyuk bır hata hıslerın için birşey diyemem ama aldatmak illa tende değil baskasını düşünmen hala sevmende şu an evli bulunduğun eşine karsı yapılan çok buyuk bır hata

keşke paragraflara ayırarak yazsanız satır başı falan yapsanız okumaya çalıştım ama bi süre sonra harfler karışık bi şekilde gözümün önünde dans etmeye başladı

Artık sen bir annesin, ona göre davran. Artık saçmalama lüksün yok , depresyon lüksün de yok yada ay ben unutamadım ay şöyle böyle lüksünde yok. Kendine gel ve şu aptal ergen hallerinden çık. Büyüdün artık farkına var. Git bebeğine bak , evini topla falan filan

Çocuğunuz oldu, bi anda yürüyemediniz..
üstüne bi de travma yaşadınız ve hafızanızın bir bölümü gitti
Hülya Koçyiğit misiniz kuzum siz?

inanmadım. nedense böyle masalmış gibi yazanlara inanasım gelmiyor. hoş inansam ne inanmasam ne...
Al benden de o kadar. Çok gereksiz detaylar verilmiş sırf inandırıcı olsun diye. Mesela okey oynarken telefona 'efendim canım' demesi bla bla Ee konu içinde ki önemi nedir ??

Cıkss ben yemedim. Yiyene afiyet ola

Beyninin sana bi oyunu gibi.Gercek disi bi baglanma hatta saplanti.Kizin var,esin var.Lutfen siyrilmaya calis bu saplantidan.

+1

ah
ah be kızım çok üzüldüm sana ama inan ki o eski nişanlın olan adamla yaşadıkların o kadar güzel değildi o o kadar iyi bi adam degildi...anladim ben.Eşine o kadar süre içinde hiç mi alışamadın?alışamadıysan çocuk biraz büyüsün anlaşmalı olarak boşanırsınız tabi eşinin de nasıl bi adam olduğunu bilmiyorum da...ama sakın ha eski nişanlına dönme!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…