Eski nişanlım nişanlanmış,bana yine kurşunlar...

5 yıllık ilişki çok uzun zaman.

Eklentiler

• 4D646D8A-543F-4F0D-A0D3-C3724150C5D0.jpeg
    68,1 KB · Görüntüleme: 62
Sizi o kadar iyi anliyotunki bende eski sevgilimin nisanlandigini instagramda onerilen kisilerin arasinda gormustum. Numarami eklemis ortak instagram hesabi acmislar kizla oda nisanliyken ulasmisti ama ben yapamiyorum vs. Vs. Diye hala seviyordum bizim ayrilmamizdan yil gecmemisti o zamanlar. Ben ulasmadim tabiki ama bana ulastigini kizin ailesine kendi aileside tum cumlealem ogrenmisti ondan sonra baya olaylar yasadim aptalligim bedeli iste sonra sogudum. Numarami degistirdim. Sosyal medyadan 3 ay uzak durdum bu surecte kendi engellemisti beni zaten. Icim soguduktan sonra birini hayatima aldim. Dogru insan mi supheliyim ama hayatta akip gidiyor sonucta. Sana tavsiyem stalk yapmayi birak hayatinda hic olmamis gibi düşünmeye calisma ama takinti yapmamayada calis. Agla icim disina cikana kadar agla ama bu onun icin son aglaman olsun ve bir daha sana ulasmasini engelle. Benim gibi takintili biri bile arkasina bakmiyorsa artik bence sizde yapabilirsiniz.

O takıntı bende de var ne güzel başardın maşallah sana

stalkladığını nasıl anlıyorsun

Bir kere şu düşüncenizi de değiştirin, o kız kazanmadı, nişanından bir kaç gün önce başka bir kıza giden ve muhtemelen ilerde daha başkalarına da gidecek bir adama güvenerek kaybetti. Belki şimdi farkında değil ama bir gün olacak. O karaktersiz de mutlu değil, kendisinden ve egosundan başkasını sevemeyen bir zavallı. Sadece nişanlanarak bir başarı elde etmiş gibi görünmek hoşuna gidiyor. Mutlu değil ve olamaz da. Ayrıca onun defolarını farketmeyensaf bir kıza saygı duyduğunu da düünmüyorum. Sadece kullanıyor onu.

Sonuç olarak;
Kızlar bu erkekler için kendinizi harap edip yollara vurmayın. Adamlar en çok 10 gün sonra yeni bir ilişkiye başlayıp günlerini gün ediyorlar. Sizi seveni sevin, size değer vermeyeni değil....

Çünkü neden açmayayım? açma sebebimi yazdım.

size ulaştıgını nasıl öğrenmişler, siz hiçbir şey demediniz mi?merak ettim..ben de aslında içten içe bana ulaştıgını bilsinler istiyorum..

yazdıklarınız çok mantıklı, bence haklısınız da..ben de kendinden başka kimseyi sevmeyeceğini ve kadınlardan evlense de vazgeçmeyeceğini düşünüyorum..

benim eski nişanlım öyle bir manipülatör ve pokerfacetir ki, yemin ederim nişanlanana kadar pek çok şeyin ben de farkında değildim.. yoksa ben de bana değer vermeyeni istemem.. nişanımı bozdum bu yüzden ben

size ulaştıgını nasıl öğrenmişler, siz hiçbir şey demediniz mi?merak ettim..ben de aslında içten içe bana ulaştıgını bilsinler istiyorum..

Instagramdan takip edince bende merakima yenilip geri yakip edince olanlar oldu. Tabi instagramdan nisani attiktan sonra takip etti. Nisan atma sebebi ben gosterildim ama oyle bisey yoktu tabikide. Sonra kabus gibi günler gecirdim. En sonunda bitti hersey bana patladi. Siz istiyorsunuz ama bana pahaliya patladi. Egerki kizda nisanlimda nisalim diyorsa gururunuzu baya kirabilirler sonrasinda pisman olabilirsiniz

bu kadınlar neden bitiremiyor.
erkeklerin umurunda bile degil bak
bi taraftan kizla evlilik yoluna girerken bi taraftan da seni idare etmis ümit vermis
ya englle gitsin ne diye takip ediyosun! sana bi faydasi var mi veya uzun vadede seni mutlu mu edecek? hayir
o zaman yazik degil mi canina hayatina gözyasina
onlar orda mutlu mesutken sen kendine bunu ne diye yapiyosun ki
düşman misin kendine
dunyada erkek mi kalmadi
zaten anlasabilseydiniz evlenirdiniz
demekki anlasamadiniz ki yolunuzu ayirdiniz
lütfen biraz aklinizi dinleyin kalbinizi degil

Yanağımı çevireyim de 2 de tokat at istersen?
3 yıl oldu biteli zaten,konunun giriş kısmını okuyup gerisini nasılsa böyledir diyip bıraktın okumayı heralde..
Yani öyle bir yazmışsınız ki sanki adamın peşindeyim.. lütfen konunun tamamını okuyun,okumak güzeldir.
Ayrıca geçmişi unutmamak demek bitirmemek anlamına gelmez

Kızla evli mi şu an peki..
Yaşadıklarınıza üzüldüm adamı suçlayacaklarına neden size yüklenmişler

Daha iyi olucaksınız insallah. Acaba hiç mi görmeseniz bu paylasımları. Gerekirse hesabınızı dondurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…