arkadaşlar ben daha önceki konumda anlatmıştım olanları nişanlım denen psikopattan ayrıldım. psikopat olduğunu da bugün çok acı bir şekilde öğrendim. bana alman kurdu yavrusu getirmişti (askeriyede alman kurtları oluyor ya onlardan biri yavrulamış yavrusunu vermişler buda bana hediye etmişti) benim evim apt olduğu için kendi kapısının önünde duruyordu 3 aylıktı ve o kadar tatlıydı ki peşimizden ayrılmıyordu çocuklarla falan oynuyordu el birliğiyle bakıyorduk süt alıyordum seviyordum nasıl peşimden koşuyordu. dün barışmak istedi ben reddettim. sabah müdürün eşi beni aradı yanına çağırdı.müdürün lojmanıyla da evleri karşılıklı. gittim kadının gözleri şişmiş ağlamaktan noldu abla dedim. verilmiş sadakan varmış dedi, dün gece saat 3 gibi köpeğin acı acı ağlaması geldi bir sesi yerde bir sesi gökteydi canı nasıl bağırıyordu, seslendim ne oluyor orda diye yenge yanında ben varım yok bişey dedi bende dışarı çıkmadım cesaret edip dedi. köpeği vura vura öldürdü köpeğin ağzından burnundan hep kan gelmiş ben eminim o öldürdü diyor dışarda başka hiç köpek yoktu bana yalan söyledi diyor. sabah kapının önüne bir çıkmış kapının önü kan kapıyı vurmuşlar köpeğe ne oldu demişler köpek öldü attım demiş. köpekler boğdu demiş. evde yoktu evinin önüne gittik merdivenleri hep kan kanlı ayak izleri falan var. kadın ben öyle psikopatı okulda istemiyorum diye ağlayıp duruyor. şok oldum. nefes alamıyorum..
Son düzenleme: