eski nişanlı

aysee89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
120
69
39
kızlar birsey sormak istiyorum nişan atalı 6 ay oldu kendi vicdanımı sorgulamaya başladım ben çokmu hatalıyım diye.anlatcam bana ne olursa olsun içinizden geçenleri söyleyin kesinlikle alınmak kızmak gibi bi durum olmayacak sadece kendi hatalarım varsa ilerleyen zamanlar için tekrarlamak istemiyorum.anlatıyorum
haziran 2013 de sözlendim benden önce sözlüme kız kardeşinin görümcesini isteme mevzusu geçmiş. bunu bana nişanlım anlattı ve ilk başlarda söz takılmadan önce beni kıskandırmak için o kızla ilgili baya konuşuyordu yeri geliyordu kızıp suratına kapıyordum. mesela kızın adı x olsun x in memeleri senden daha büyük yada ikinizide alayım biriniz sağı ma biriniz soluma yatarsınız.falan filan bende kızınca ben ne yapayım onu basket topu gibi diyordu.ve ben sözden sonra kız kardeşine gitmesini istemedim yada beni de götürmesini istedim ki kardeşi ile aramda 10 dk araba ile mesafe var.eniştesi ufak bi kaza geçirmiş.annesigil geldi kardeşine ben gitmicem ya dedi hafta sonu benim yanıma gelecekdi. bende bebabver gideriz demiştim.ertesi gün facede gördüm mesaj attım telden olduğu için yer bildirimine bakdım bizim tarafta sen nerdesin dedim kardeşime gidiyorum. sonra ben başladım sen beni yanına mı yakıştırmıyorsun madem geliyorsun beni neden almıyorsun.baya bi kavga ettim.üstüne bi gün teline bakdım o kızla mesaj gördüm ama bune der demez elimden kaptı telefonu neymiş kız cuma mesajı atmış ama açıp bana göstersee yine anlıcam.vermedi tekrar telefonu.örnek verdim ben yengemin erkek kardeşi ile mesajalaşım mı hoşuna gider mi olmaz tabi o zaman sen de konuşamazsın ne sıfatla konuşuyorsun ya senin kardeşlerin beni bi kere aramazken bi kere mesaj atmazken sen kardeşinin görümcesi ile nasıl konuşyprsun. ama hep abartan suçlu ben oldum üzerine giden ben oldum çünkü güvenim yerle bir oldu. daha sonra eski sekreterlerine ben bu adamı 2, 3 haftada bir görcem diye can atarken o gece 12 bucukda eski sekretere arada görüşelim olurmu yazıyor. o günden sonra telefonu vermedi zaten bana güvenmeyi öğrencekmişim. bunlardan dolayı ben devamlı kavga ettim ha bide ailesi devamlı yönetiyordu ve 90 bin parası vardı ama beni 7 ay boyunca bi kez dışarda yemek yedik oda köfteci. doğum günümde hediye almayı bırak yanıma gelmedi. ama sorsan bu hayatta en çok sevdiği benmişim. ha bu arada babası yıllardır annesini aldatıyor ve cevrem hep bunları bilmeden insan ceveresinden ne gördüyse onu yapar yada insanlar değişmez gibi laflar ediyordu.bende içimde bunları yasadımdan hep kavga eden ben oldum. düğün konuşmaya geldiler ve bir oturcaz dediler ben de istemedim güvenmiyorum dedim şu dedim bu dedim.tartışmalı bi şekilde atıldı nişan. ailesi beni herkese kötüledi. bir de kardeşi ile bazaları yan yana bitişik hatta aradan yorgan bile inmiyor o kadar bitişik. bi sabah bana sabah sabah banyo yapmak zorunda kaldım dedi bende akşam olunca dedim ki kardeşinle çok yakın yataklarınız insan uyku halinde ne yaptını bilmiyor ne tarafa gittiiğini bilmiyor ayıp olmuyor mu öyle dedim o bana ben ona sırtımı dönüp yatıyoruz dedi.ailesi kardeşi ile aynı odada yatmasını bile kıskanıyor diye baya ağır laflar etti.kardeşine gitmedini istemiyr diye laf ettiler .ben gitmesin demedim o kızdan dolayı benimle gitsin sonuçta nişanlısıyım. öyle böyle derken bitti bu iş.şimdi kafamda sorular evlenmiş olsam mutlu olurmuydum bu ilişkiyi benim hatalarım mı bitirdi.

kızlar birsey sormak istiyorum nişan atalı 6 ay oldu kendi vicdanımı sorgulamaya başladım ben çokmu hatalıyım diye.anlatcam bana ne olursa olsun içinizden geçenleri söyleyin kesinlikle alınmak kızmak gibi bi durum olmayacak sadece kendi hatalarım varsa ilerleyen zamanlar için tekrarlamak istemiyorum.anlatıyorum
haziran 2013 de sözlendim benden önce sözlüme kız kardeşinin görümcesini isteme mevzusu geçmiş. bunu bana nişanlım anlattı ve ilk başlarda söz takılmadan önce beni kıskandırmak için o kızla ilgili baya konuşuyordu yeri geliyordu kızıp suratına kapıyordum. mesela kızın adı x olsun x in memeleri senden daha büyük yada ikinizide alayım biriniz sağı ma biriniz soluma yatarsınız.falan filan bende kızınca ben ne yapayım onu basket topu gibi diyordu..

Şuradan sonrasını okumadım bile. Çüş! diyemediniz mi? Ne demek biriniz sağıma biriniz soluma?!!!

Çiftler birbiriyle şakalaşır ama şakanın da belli sınırı olur. Bu aşağılayıcı cümleyi kuracak insanın alnını karışlarım.

X in memeleri daha büyük,ikinizi de alayım biriniz sağıma biriniz soluma yatarsınız gibi iki iğrenç espiriyi okudum bana yetti.

iyi ki konu başlığı ESKİ nişanlım iyi ki bu adam eskide kalmış.

öyle deyince sadece iyi o zaman onu alırsın sadece deyip kapadım telefonu bi süre küs kaldık özür diledi ve barıştık.

Nişanlısının göğüsleri ile başkasının göğüslerini kıyaslayan birinin karekterinden şüphe etmek gerekir.Ben, hayatımda ilk defa böyle bir şey duydum:KK57: bence doğru bir karar vermişsiniz.Bi de evlendiğiniz zaman daha neleri kıyaslayacaktı kimbilir:KK43:.Diğer şeylere hiç değinmiyorum bile...

ve göğüs falan değil direk o kelimeyi kullandı böyle bi adam evlenince düzelir mi.yada babası gibi olup yıllarca aldatrmı.

Ex nisanlinin kafada var heralde.. Bitmesi iyi olmus iyi boşver ..

ve göğüs falan değil direk o kelimeyi kullandı böyle bi adam evlenince düzelir mi.yada babası gibi olup yıllarca aldatrmı.

Yok bacım olur mu öyle şey sabretsen düzelirdi, birden bire muhteşem bir insan olurdu, beyaz atını alır gelirdi:KK12:
Kızın gögüslerini unuturdu bir anda, 6 aydır düzelmiş mi bir ara bakalım yarın, hiç olmadı çocuk düzeltirdi, bonus olarak dayak da yerdin belki, neden olmasın?

E kurtulmussun daha ne dusunuyosun hem adam seni dupeduz aldatiyormus hem mesaj yakaliyosun hem telefonunu vermiyor. kaldi ki uslubu cok kotu. Kurtulmussun

ha göğüs ha meme ne fark eder vardığı nokta aynı işte.

hala kendini sorguluyosun ne düzelecek zamparanın tekiymiş.

6 ay sonra kendisi aradı ve beni kaçırcanı söyledi bende tabi tabi dedim sana güvenip çok kaçarım ya ben dedim engelledim her yerden

siz göğüs dediniz diye demedim sadece bana kendisi o kelimeyi kullandını belirtmek istedim.

Bence cok sukur de bir daha o karakterszle karsilasmamaya bak ucuz kurtulmussun kadin dayansmasi gbi olmasin ama sonuna kadar haklisin az bile yapmissin

annen seni kadir gecesi doğurmuş yat kalk dua et kurtuldum diye git sadaka ver bence . Vicdan yaptığın adam senin göğüslerinle başka kızların göğüslerini kıyaslıyor . Demekki her kadının göğüslerine bakıyor töbe töbe akşam akşam neler okuttun bize yahu :KK20:

Hic vicdan nuhasebesi yapma da ben sunu anlamdim niye kardesinle beraber yatiyolar kardesinle ayni yatakta mi uyuyular ve onun uzerine mi sabah sabah banyo yapmak zorunda kaldim diyo bu densiz?

Siz hiç pişman olmayın bence en dogru kararı vermişsiz

:KK57:Bu adam tek kelimeyle sapıkmış başka bir izahı olamaz kurtulduğuna bin kere şükret.

çok iyi olmuş böyle birinden kurtulmuşsun hiçte bile böyle biriyle evelenseydin asla mutlu olamazdın iyi yapmışsın ayrılmakla terbiyesiz adam

X