• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlı ve hediye ettiği tatil sorunsalı hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Bir can kaybettiniz.
Uyusturu kullanan bir nisanli seni o halde birakti gitti.
Herseye ragmen sen okuluna devam ettin ailen destek cikti..
Ve....
DARARAMMMM.. bir bilet ve bir tatil....!
Ardin bir bak nelerden gectin.. ve suan nerdesin. Yerinizde olsam
Okuluma sarilip mezun olup ise girip o tatilin 3 katini yapacagima kendime soz verip o adamin suratinada bidaha bakmazdim (ki yaptim da dunyayi gezdim) :sampiyon:

Bebegin sucu neydi. Onu aldirip tatillere gidip tekrar deneyecektiyseniz ... canli degildi demissiniz de anlamadim zateb karninizda ölduyse aldirdim demek olmaz yapilmasi gereken islem odur. Ayrilmasaniz da alincakti .. ama siz ayrilma karari alip kurtaj oldum demissiniz..

En yanında olması gereken zamanda adam kaçmış gitmiş. Bakmış şimdi herşey yolunda gel bıraz daha takılalım sonra nasılsa ben gene kacıcam dıyor şakın bu hataya düşme ıade et ve numaranı degıstır. Bi Tatıle tav oldu demesin

Uyuşturucu, kürtaj,tatil,barışma isteği ve tüm bunların üzerine sorulan soru şu olmalı ,uyuşturucu kullanan, parayı nerden bulduğu belli olmayan bir adam ne işe yarar? Siz gerçekten kısacık bir zamanda bunca şey yaşadıktan sonra hala nasıl destek almadan ayakta duruyorsunuz ?Tatile gidebilecek kadar iyimisiniz sahiden ?:110:

Hanımlar beni bilenler bilir önceki konumu okuduysanız hakkımda fikir sahibidirsiniz ama kısaca bahsedeyim. Kendi yaptığım bi hata sonucu nişanlımdan hamile kaldım öğrendiğimizde en başta isterken sonrasında istememeye kendini uyuşturucuya vermeye başladı. Ve bende kendisinden ayrılıp kürtaj olarak yoluma devam ettim. (Taşlamayın hanımlar bebeğim canlı değildi.) bütün bu olaylar nisan ayı içerisinde oldu ve biz 25 nisanda kürtaj sonrası görüşmemek üzere yollarımızı ayırdık. Her neyse hala üni. Okuduğum şehirdeyim o da kendi mahallesinde. Dün bana benim adıma alınmış onun ödemeyi yapmış olduğu bir uçak bileti mesajı geldi ne olduğunu anlamadım. Firmayı aradığımda bunun bir yurtdışı 1 haftalık tatil paketi olduğunu öğrendim gisiş geliş bütün masrafları karşılamış. Bunun üzerine bende kendisini aradım. Kendisi bana kendisini affettirmek için aldığını hemen hayır demememi biraz düşünmemi pişman olduğunu yeniden deneyebileceğimizi gidip kafamı dinlemem gerektiğini söyledi. Velhasıl ailemin bu tatilden haberi yok sizce ben ne yapmalıyım. Ayrıca kendisi kartıma yüklü bir miktar para yatıracağını onu tatilde kullanabileceğimi söyledi. Çıkmaza girdim açıkçası. Madem bu kadar paran var zenginsin. Neden bebeğimiz için çabalamadı,neden evimizi kurmak istediğimizde para yok dedi. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor.

Güncelleme; yeni yorum yapacak hanımlar için yaziyim sizde tatil tatil diye tutturduğumu düşünmeyin. Sizce bu insan müsveddesi ne yapmaya çalışıyor.
Benim bebeğimin canına kast eden dünyayı ayağıma serse yine suratına bakmazdım...

Bebegin sucu neydi. Onu aldirip tatillere gidip tekrar deneyecektiyseniz ... canli degildi demissiniz de anlamadim zateb karninizda ölduyse aldirdim demek olmaz yapilmasi gereken islem odur. Ayrilmasaniz da alincakti .. ama siz ayrilma karari alip kurtaj oldum demissiniz..
Hanımefendi sanırım ben anlatamadım ya da siz anlamadınız. Bebeğin alınmasının zorunlu olduğunu öğrendim zaten ben. Ayrıca bebek benim bebeğimdi yani benim bebeğimi benden daha çok mu düşünecektiniz anlayamadım? Benim en başında ayrılma fikrim yoktu kendisi bebeğimizi kabul etmedikten sonra yolu gösterdim daha sonra kürtaj oldum ve bir daha asla görüşmemek üzere ayrıldık. Taki 2 gün öncesine kadar. Bu kadar mı anlaşılmazım.

Adam sizi kurye olarak kullanacak büyük ihtimalle .:oha:Yakalanınca da hapisten yazarsınız .Bayaaa saf bulmuş sizi .
Ahahaa ne alakası var iyi misiniz :) benimle gelmeyecekti zaten ne kuryeliğinden bahsediyorsunuz? Gitmem zaten gitmeyeceğim :)

Benim bebeğimin canına kast eden dünyayı ayağıma serse yine suratına bakmazdım...
İşte aynısını ben yaptım yüzüne bakmıyorum şuan

Ben bu konuda bayagi bi yorum yapardim ama artik ban yemek istemiyorum.
Sadece korunmayi bilmiyorsaniz iliskiye girmeyin!
Bebek benim hatam sonucu ölmedi farkındasınız değil mi? Böyle demeniz çok ayıp. İsteyerek kürtaj olmayı düşündüm fakat daha sonra yapamadım. Zaten yaşamadı olmadı bebeğim canlı değildi.

Uyuşturucu, kürtaj,tatil,barışma isteği ve tüm bunların üzerine sorulan soru şu olmalı ,uyuşturucu kullanan, parayı nerden bulduğu belli olmayan bir adam ne işe yarar? Siz gerçekten kısacık bir zamanda bunca şey yaşadıktan sonra hala nasıl destek almadan ayakta duruyorsunuz ?Tatile gidebilecek kadar iyimisiniz sahiden ?:110:
Ben tatile gideceğim demedim bu 1.
2.si ben zaten burda ne yapmak istediğini sixce amacı fikri nedir diye sordum.
Son olarak bir önceki konumdan ne kadar depresyonda olduğumu kaldıramadığımı görebilirsiniz ve ayrıca benimle yaşamıyorsunuz ki psikoloğa gittiğimi her gece gözyaşı döktüğümü nerden bileceksiniz?

En yanında olması gereken zamanda adam kaçmış gitmiş. Bakmış şimdi herşey yolunda gel bıraz daha takılalım sonra nasılsa ben gene kacıcam dıyor şakın bu hataya düşme ıade et ve numaranı degıstır. Bi Tatıle tav oldu demesin
Numara değiştiremem de kendisini zaten ulaşabileceği her yerden engelledim. Buna rağmen arkadaşlarıma yazıyor faydasız.

Hanımefendi sanırım ben anlatamadım ya da siz anlamadınız. Bebeğin alınmasının zorunlu olduğunu öğrendim zaten ben. Ayrıca bebek benim bebeğimdi yani benim bebeğimi benden daha çok mu düşünecektiniz anlayamadım? Benim en başında ayrılma fikrim yoktu kendisi bebeğimizi kabul etmedikten sonra yolu gösterdim daha sonra kürtaj oldum ve bir daha asla görüşmemek üzere ayrıldık. Taki 2 gün öncesine kadar. Bu kadar mı anlaşılmazım.

evlatcağızım çelişkili yazıyorsun.
madem parası vardı bebeğimin suçu neydi evlenseydik o zaman yazan da sensin.
kürtajın zorunlu olduğunu zaten alınması gerektiğini de..

şurada alacağın tepkilerden çekindiğin için öyle yazdığını düşünüyorum ancak aldırmakla en doğrusunu yapmışsın.
o adama da sakın dönme. hazır kurtulmuşsun. hayatın biter..

Hatalar ders almak içindir. Ama hep inanmışımdır ki bir imza atarak herkes çoluk çocuk ev sahibi oluyor ismi evli. Sadece güvendiğimiz adam adam değilmiş ve siz güveninizi boşa çıkaran ,yanlışa batmış bir zavallıyla ömür geçirmekten kurtulmuşsunuz. Neden nişanlandınız, neden onu seçmiştiniz diyemem çünkü artık biliyorum insanın gözü nasıl kör olur, nasıl hataları görmezden gelir. İnsanız hepimiz yapabiliriz bazı hataları. Sizi kimsenin tşlamaya kınamaya da hakkı yok. Konu bahane olsun, siz yolunuza işinize bakın. Ve o hatayı düşünmeyin,yıpranmış bedeninize,kalbinize yük bindirmeyin. Siz bir anneydiniz, bir can taşıdınız ,o can da bir anne ile babadan olma hepimiz kadar yaşama hakkı olan bir candı . Dünyadan nasibi o kadardı ve gitti. Hem nişanlanıyor hem evlenmeyi bebeği istemiyor,uyuşturucu kullanıyor, ileri gidiyor fakat yaşadıklarının arkasında duramıyor.

Bir insanı yarı yolda bıraktığı yetmezmiş gibi , bir bebeği babasız bırakacak kadar kalpsizdi. Bebeğini kaybetmiş bir kadını da yüz üstü bıraktı. Özetle iğrenç biri olmak için fazla delile ihtiyacı yok. Onun parası da batsın, özürü de batsın. Aileniz biliyor mu durumunuzu ? Yapmaya çalıştığı mı ? Size yeniden kötülük etmeye çalışıyor. Sonu evlilik olsa ne yazar evlensen legal yoldan o bebekleri babasız bırakacak. Kaçın ondan.
Çok çok haklısın keşke herkes senin kadar özverili yorum yapabilse.
Ben bebeğimi dünyaya getirmek bu yüzden istemedim,evet korunmadım bir hataydı ama ilk defa ilişkiye girdim herşey çok çabuk gelişti yöntemleri bilmiyordum bile. Tek ilişkimden bi yavrum oldu. Evet hataydı dediğim gibi bu yüzden dünyaya getirmek istemedim. Çünkü o dünyaya gelseydi belki babası ona bakmayacaktı belki o çocuk sefil rezil büyüyecekti. Ben bunları göze alamadım. Nitekim Allah'ım da doğru yolu gösterdi çok şükür. Allah hakkımızda hayırlısını eylesin. Sana da yorumların için çok teşekkür ederim.

evlatcağızım çelişkili yazıyorsun.
madem parası vardı bebeğimin suçu neydi evlenseydik o zaman yazan da sensin.
kürtajın zorunlu olduğunu zaten alınması gerektiğini de..

şurada alacağın tepkilerden çekindiğin için öyle yazdığını düşünüyorum ancak aldırmakla en doğrusunu yapmışsın.
o adama da sakın dönme. hazır kurtulmuşsun. hayatın biter..
Hayır canım anlamadın sen. Ya da ben karışık anlattım. Biz bebeğin alınmasını gerektiğini sonradan öğrendik. O önceden parayı mevzu edip bebeği aldıralım diyordu. O başından beri istemedi kürtaj olunca da ikincisini yapalım dedi hatta pislik. Ayrıca ömür boyu göremeyeceğim insanlardan neden çekinip korkacağım ki ?

Hayır canım anlamadın sen. Ya da ben karışık anlattım. Biz bebeğin alınmasını gerektiğini sonradan öğrendik. O önceden parayı mevzu edip bebeği aldıralım diyordu. O başından beri istemedi kürtaj olunca da ikincisini yapalım dedi hatta pislik. Ayrıca ömür boyu göremeyeceğim insanlardan neden çekinip korkacağım ki ?

ben öyle hissettim diyelim:)
tepkilerin çoğunu da bu yüzden aldığını düşünüyorum. (doğursaydın diyenler hariç.)
üni öğrencisi iş yok güç yok sanki doğursan millet bakacak size..
neyse sen sakın bir aptallık yapıp bu adama dönme.

ben öyle hissettim diyelim:)
tepkilerin çoğunu da bu yüzden aldığını düşünüyorum. (doğursaydın diyenler hariç.)
üni öğrencisi iş yok güç yok sanki doğursan millet bakacak size..
neyse sen sakın bir aptallık yapıp bu adama dönme.
Doğursaydın diyenlere doğurup "al al bak hadi çok istedin doğurmamı" diyip kapılarına bırakmayı düşünüyordum :)
İş güç önemli evet ve bu zamana kadar baba parasıyla geçinen insan için bu anlattıkların çok zor bazen iyiki gerçek yüzünü görmüşüm diyorum.

Bu konuda konu sahibini eleştirecek kişi ben Değilim kimse de değil . Herkesin iffet namus anlayışı değişir .
Ben sadece henüz 20 yasında , yaşıtlarıyla gezmesi tozması , spor yapması , dans etmesi , okuması gereken bir yasta böylesine kötü bir olay yasadığı için şahsına üzüldüm ve onu Hatalı da buldum . Çünkü hala o Kişiyi düşündüğünü düşündüm .
Neyse umarım aklını basına toplar mutlu olur .
Defnecim öyle bi eleştiriyorsun ki şaşıyorum bazen sana.
İffet benim iffetim üzülmene gerek yok şahsıma.
Ben böyleyim yapıcak bişey yok değişmiyorum yine çıkar yine evlenirim bu seni ilgilendirmez ki.
Ama habire beni yok ileride anlaşılır yok çocuğun olmaz yok nasıl ilkim değilsin diceksin vs diyip duruyorsunuz kısacası si ze ne? :) diğer insanlar hanımefendiler ne güzel yorum yapmışlar siz hala benimle inatlaşma derdindesiniz ve bu hoş değil hayat benim hayatım nasıl yaşarsam yaşarım ister tatile giderim ister ertesi gün evlenirim.

Bence altında ne var diye kafada yorma. Hayır deyip uzatmaki ümidi kessin. Üniversite okuyorsun bi geleceğin var ama sen bu bağımlıylamı upraşcan. Bırak ne hali varsa görsün. Seni kandırmaya çalışıyor işte.

Bence altında ne var diye kafada yorma. Hayır deyip uzatmaki ümidi kessin. Üniversite okuyorsun bi geleceğin var ama sen bu bağımlıylamı upraşcan. Bırak ne hali varsa görsün. Seni kandırmaya çalışıyor işte.
Öyle yapacağım. Hayır dedim de anlamıyor işte.

Back