• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlı ve hediye ettiği tatil sorunsalı hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Senin ince yonlerini biliyor, ailen seni tatile gondermiyor diye bak ben sana sunuyorum bunlari diyor. Kendisine bagimli hale getirmeye calisiyor findik beyinli.

Bak bu seninle evlenmez. Cocuk yapar niye yapar cunki hayatini zindana cevirmek kendisine baglamak icin.
Ama cocuk istiyor mu ? Evlilige hazir mi? Hayir.
Onun gozunde bir av sin. Kacarsan egosu kuculur. İcinin boslugunu boyle sacma sapan seylerle gideriyor iste.

Sen suan tam neler yasadigini idrak etmis sayilmazsin. Eski konularina bakarsam veya bu konuya. Travma icindesin sanirim.
Suan bunlari sorgulaman normal sayilir.
Ama odak noktan kendin olmali. Yoksa ilerleyemezsin.

Onun sana sundugu herseyi kendine sun.
İlk isin ailenle guzelce bir tatile gitmek olsun.
Sonra boy boy sosyal medyaya fotolarini koy. Kan emici gorsun bu islerin oyle yurumedigini.
Gururunu onurunu geri al canim. Ona karsi tepkisiz kal hersekilde. Sana ulasim yollarini da kapat.

Hayır hayır canım tabiki de düşünmüyorum. Sadece para ve ev olmaması bahaneyle bebeği istemedi şimdi de gelmiş tek başına tatile git diyor sen orayı istiyordun zaten diyor. E adama ister iatemez sormam lazım madem yurtdışı tatiline yollayacak kadar varlıklıydın neden evladına bakmadın diye. Ne yapmaya çalıştığını sordum yoksa banane canım gitmem yani.
Yahu olan olmuş size ne kadar zor şeyler yaşatmış. Bağları tamamen koparıp nr olursa olsun iletişime geçmemeniz lazım. Ne düşünüyorsa düşünsün. Hala amacı ne diye düşünmenin ne anlami var ya önünüze bakın artık

Sadece nikah farklı var he gülüm he o kendisini kandırmaya devam etsin aile öğrendikten sonra bakalım bi daha yüzlerine bakabilecekmi. Bana diyorsunuz ya hani.
Aile bilse ne olur bilmese ne olur aileye ne Eş önemli anlamamaya Israr ediyorsun . Ne biliyorsan onu yap

Bu tatil olayi hosunuza gitmiş gibi cikmaza girdim demissiniz bencede kesinlikle gitmemelisiniz eger giderseniz tekrar başlayacağıniz anlamina geliyor onun icin ...

Simdi sevgili Defne, evet konu sahibesi adam kendine umut veriyor seklinde umut ediyor bu konuyu da bu yuzden acmis. Neden boyle davraniyor minvalinda seyler yazmis. Belli ki kendisi hala umutlu, bizim de seni cok onemsedigi sevdigi icin tatil aldi stili bir seyler yazmamizi istedigi icin acmis konuyu. Ilk mesajlarda insanlar bu adamin serseri oldugunu, konu sahibesinin yoluna bakmasi gerektigini zaten yazmislar bunda herkes hemfikir.

Konuyla alakasiz olan yerler, konu sahibesinin ustune kurtaj konusunda gidilmesi. Zaten bedenen, ruhen, hormonlarca zor bir olay. Insanin hem ruhi hem beden dengesini sarsiyor. Konu sahibesi de geride birakmaya calisiyor, buraya cok agladim yazmis. Bu konuda belalti vurmak, konu sahibesine sen de kurtaj oldun sen de iffetsizsin seklinde imalar yapmak bence hos degil. Surekli surekli ayni mesajin benzerini yazip konuyu uzatmak da sacmalik.
Bu konuda konu sahibini eleştirecek kişi ben Değilim kimse de değil . Herkesin iffet namus anlayışı değişir .
Ben sadece henüz 20 yasında , yaşıtlarıyla gezmesi tozması , spor yapması , dans etmesi , okuması gereken bir yasta böylesine kötü bir olay yasadığı için şahsına üzüldüm ve onu Hatalı da buldum . Çünkü hala o Kişiyi düşündüğünü düşündüm .
Neyse umarım aklını basına toplar mutlu olur .

Bu konuda konu sahibini eleştirecek kişi ben Değilim kimse de değil . Herkesin iffet namus anlayışı değişir .
Ben sadece henüz 20 yasında , yaşıtlarıyla gezmesi tozması , spor yapması , dans etmesi , okuması gereken bir yasta böylesine kötü bir olay yasadığı için şahsına üzüldüm ve onu Hatalı da buldum . Çünkü hala o Kişiyi düşündüğünü düşündüm .
Neyse umarım aklını basına toplar mutlu olur .

Soylediklerine ben de kesinlikle katiliyorum
Konu sahibesi cok cok hatali. Kendi basina bir suru sacma sapan is getirmis. Hayati asiri hizli yasiyor:bicak: Lakin dedigim gibi olan olmus artik surekli ayni konusyu usteleyen baska uyelerin bazi mesajlarinda da cok iyi niyet sezemedim.
Umarim konu sahibesi su adama gitmez bunca yazilan cizilenden sonra.

O kadar hata yaptın ders almamışsın, hala yapmaya çalışıyorsun.

Ben öyle bir mail görsem silerim, bana karnımdaki çocuğuna sahip çıkmayan adamı arayıp bu tatil olayı ne diye sormazdım.

Yaşadıkların seni ilgilendirir, gittin tatile kafanı dinledin diyelim gelince barışacak mısın?

Sende kafanda tam bitirememiş yaşadıklarından ders almamışsın o da bunun farkında.

Hanımlar beni bilenler bilir önceki konumu okuduysanız hakkımda fikir sahibidirsiniz ama kısaca bahsedeyim. Kendi yaptığım bi hata sonucu nişanlımdan hamile kaldım öğrendiğimizde en başta isterken sonrasında istememeye kendini uyuşturucuya vermeye başladı. Ve bende kendisinden ayrılıp kürtaj olarak yoluma devam ettim. (Taşlamayın hanımlar bebeğim canlı değildi.) bütün bu olaylar nisan ayı içerisinde oldu ve biz 25 nisanda kürtaj sonrası görüşmemek üzere yollarımızı ayırdık. Her neyse hala üni. Okuduğum şehirdeyim o da kendi mahallesinde. Dün bana benim adıma alınmış onun ödemeyi yapmış olduğu bir uçak bileti mesajı geldi ne olduğunu anlamadım. Firmayı aradığımda bunun bir yurtdışı 1 haftalık tatil paketi olduğunu öğrendim gisiş geliş bütün masrafları karşılamış. Bunun üzerine bende kendisini aradım. Kendisi bana kendisini affettirmek için aldığını hemen hayır demememi biraz düşünmemi pişman olduğunu yeniden deneyebileceğimizi gidip kafamı dinlemem gerektiğini söyledi. Velhasıl ailemin bu tatilden haberi yok sizce ben ne yapmalıyım. Ayrıca kendisi kartıma yüklü bir miktar para yatıracağını onu tatilde kullanabileceğimi söyledi. Çıkmaza girdim açıkçası. Madem bu kadar paran var zenginsin. Neden bebeğimiz için çabalamadı,neden evimizi kurmak istediğimizde para yok dedi. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor.

Güncelleme; yeni yorum yapacak hanımlar için yaziyim sizde tatil tatil diye tutturduğumu düşünmeyin. Sizce bu insan müsveddesi ne yapmaya çalışıyor.
Hatalar ders almak içindir. Ama hep inanmışımdır ki bir imza atarak herkes çoluk çocuk ev sahibi oluyor ismi evli. Sadece güvendiğimiz adam adam değilmiş ve siz güveninizi boşa çıkaran ,yanlışa batmış bir zavallıyla ömür geçirmekten kurtulmuşsunuz. Neden nişanlandınız, neden onu seçmiştiniz diyemem çünkü artık biliyorum insanın gözü nasıl kör olur, nasıl hataları görmezden gelir. İnsanız hepimiz yapabiliriz bazı hataları. Sizi kimsenin tşlamaya kınamaya da hakkı yok. Konu bahane olsun, siz yolunuza işinize bakın. Ve o hatayı düşünmeyin,yıpranmış bedeninize,kalbinize yük bindirmeyin. Siz bir anneydiniz, bir can taşıdınız ,o can da bir anne ile babadan olma hepimiz kadar yaşama hakkı olan bir candı . Dünyadan nasibi o kadardı ve gitti. Hem nişanlanıyor hem evlenmeyi bebeği istemiyor,uyuşturucu kullanıyor, ileri gidiyor fakat yaşadıklarının arkasında duramıyor.

Bir insanı yarı yolda bıraktığı yetmezmiş gibi , bir bebeği babasız bırakacak kadar kalpsizdi. Bebeğini kaybetmiş bir kadını da yüz üstü bıraktı. Özetle iğrenç biri olmak için fazla delile ihtiyacı yok. Onun parası da batsın, özürü de batsın. Aileniz biliyor mu durumunuzu ? Yapmaya çalıştığı mı ? Size yeniden kötülük etmeye çalışıyor. Sonu evlilik olsa ne yazar evlensen legal yoldan o bebekleri babasız bırakacak. Kaçın ondan.

Soylediklerine ben de kesinlikle katiliyorum
Konu sahibesi cok cok hatali. Kendi basina bir suru sacma sapan is getirmis. Hayati asiri hizli yasiyor:bicak: Lakin dedigim gibi olan olmus artik surekli ayni konusyu usteleyen baska uyelerin bazi mesajlarinda da cok iyi niyet sezemedim.
Umarim konu sahibesi su adama gitmez bunca yazilan cizilenden sonra.
Valla giderse bunca şeyden sonra o adama artık ne diyelim ;)

mutlaka tatili kabul etmelisin hem güzel bir tatil yaparsın hem de kafan rahatlar tatil dönüşü de eski sevgilinle barışabilirsin neden olmasın bence fena adam değil evlilikte düşünebilirsin canım

Uyudturucu kullaniyor ondan koca olmaz hele baba hiç olmaz ne yapacağımı şaşırdım derken küçücük bebeginizden etmiş onun yüzünden onun hayatını sonlandirmissiniz tabikide biraz gururunuz varsa (yanlış anladilmasin yok demiyorum )s........r cekeceksiniz onami kaldiniz niye hala rest cekmediniz ha tatil para cazip geldiyse onu bilemem

Belki onun adına bir vicdan rahatlatması bu. Ama gitmeyin. Çocuğuna sahip çıkmayan adamın aldiği tatile mi ihtiyaciniz var?

Hanımlar beni bilenler bilir önceki konumu okuduysanız hakkımda fikir sahibidirsiniz ama kısaca bahsedeyim. Kendi yaptığım bi hata sonucu nişanlımdan hamile kaldım öğrendiğimizde en başta isterken sonrasında istememeye kendini uyuşturucuya vermeye başladı. Ve bende kendisinden ayrılıp kürtaj olarak yoluma devam ettim. (Taşlamayın hanımlar bebeğim canlı değildi.) bütün bu olaylar nisan ayı içerisinde oldu ve biz 25 nisanda kürtaj sonrası görüşmemek üzere yollarımızı ayırdık. Her neyse hala üni. Okuduğum şehirdeyim o da kendi mahallesinde. Dün bana benim adıma alınmış onun ödemeyi yapmış olduğu bir uçak bileti mesajı geldi ne olduğunu anlamadım. Firmayı aradığımda bunun bir yurtdışı 1 haftalık tatil paketi olduğunu öğrendim gisiş geliş bütün masrafları karşılamış. Bunun üzerine bende kendisini aradım. Kendisi bana kendisini affettirmek için aldığını hemen hayır demememi biraz düşünmemi pişman olduğunu yeniden deneyebileceğimizi gidip kafamı dinlemem gerektiğini söyledi. Velhasıl ailemin bu tatilden haberi yok sizce ben ne yapmalıyım. Ayrıca kendisi kartıma yüklü bir miktar para yatıracağını onu tatilde kullanabileceğimi söyledi. Çıkmaza girdim açıkçası. Madem bu kadar paran var zenginsin. Neden bebeğimiz için çabalamadı,neden evimizi kurmak istediğimizde para yok dedi. Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor.

Güncelleme; yeni yorum yapacak hanımlar için yaziyim sizde tatil tatil diye tutturduğumu düşünmeyin. Sizce bu insan müsveddesi ne yapmaya çalışıyor.
Bence o insan musvettesi bile değil ... Her ne kadar canlı değil die vicdanınizi rahatlatsaniz bile o öyle olmuyor . Ama su kadarını diyeyim tatilmis tekrar denemekmis aklının ucundan geçiyorsa kafanı duvarlara vur o fikir aklından cikasiya kadar ... Adam çok net bir şekilde ben buyum demiş size zaten

Back