• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlı ve hediye ettiği tatil sorunsalı hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var.

Konuyu o değil ki sen açtın ama baskasına imada bulunman hoş değil . Eşi biliyorsa eşinin ailesine Söylemek zorunda değil
O zaman o da beni korkutmak zorunda değil arkadaşım o zaman kişiliğine ters yorumlar yapmasın o zaman. Hem bana diyor hem kendisi saklıyor. Vallahi nillahi komiksiniz.

Ben zaten sana demedim toplum bulunuyor ama o kişide bana sen onu saklıyorsun herşey açığa çıkar diyor. Ama kendisi de ilk evliliğini saklıyor bana dediğini kendisi yapıyor eee yani? Ben topluma göre yaşamıyorum kimseye de birşey söyleme zorunluluğum yok bu normal bişey nişanlanacaktım nasıl biri olduğunu gördüm ayrıldım bitti sorarsa anlatırım ama bana yazdığı yorumda kendisi neden ailesinden saklamış merak konusuç kaldı ki bana hafiften alttan alttan ailen geniş demesine getirdi ki hiç hoş değil. Ailem arkamda oldukları için genişse en geniş aile benim ailem olsun kızlarına sahip çıksınlar.
Tekrar ediyorum o kişi eşine söylemiş eşinin ailesine söylememiş eşi de onu öyle kabul edip sevmiş evlenmiş . Kocasının ailesine önceden boşandığını Söylemek zorunda değil .

Sen ilişkini bitirmişsin, ayrılmışsın ne tatili?
Bu kadar kolay lokma olmayın, sen satılık mısın hesabına yüklü para yatırması neden kararını değiştiriyor,?
Yok sen yanlış anladın öyle bi karar değişme falan olmadı kaldı ki paraya falanda ihtiyacım yok sadece ne yapmaya çalıştığını anlamak istiyorum.

Bal gibi aynı birimizin nikahı var birimizin yok kaldı ki ben kimseden bişey saklamam sorarsa anlatırım sormazsa anlatmam ne gerek var ? Ben sadece tatili neden teklif etmiş amacı nedir ne değildir diye konu açtım sanırım siz anlayamadınız. Dönme gibi bi niyetim olsa daha önce de çok jest yaptı affrtseydim o zaman affederdim.
Hiçte aynı değil ikinizin de durumu .
Neyse tercih senin

Yok sen yanlış anladın öyle bi karar değişme falan olmadı kaldı ki paraya falanda ihtiyacım yok sadece ne yapmaya çalıştığını anlamak istiyorum.

Anlamaya çalışma işte ben de onu diyorum.
İsterse üzerine ev yapsın, böyle dengesiz, tutarsız bir adamın bırak tatilini, yüklü miktar parasını, soluduğu havayla bile ilişkin olmaması lazım.

Tekrar ediyorum o kişi eşine söylemiş eşinin ailesine söylememiş eşi de onu öyle kabul edip sevmiş evlenmiş . Kocasının ailesine önceden boşandığını Söylemek zorunda değil .
Bende evleneceğim adama söylemeyeceğim tamam kapatır mısın konuyu daha yorum yapma lütfen teşekkür ederim haklısın siz süpersiniz oo mükemmelsiniz ayakta alkışlıyorum bana diyorlar ama kendileri aynı davranışı yapıyorlar ne kadar üzücü.
Korkma o zaman Sende Herşeyden
Korkak olsam ona makale falan atmam yazdıklarına ağlarım aa çocuğum olmayacak ühü diye.

Hiçte aynı değil ikinizin de durumu .
Neyse tercih senin
Sadece nikah farklı var he gülüm he o kendisini kandırmaya devam etsin aile öğrendikten sonra bakalım bi daha yüzlerine bakabilecekmi. Bana diyorsunuz ya hani.

Cinsellik yasamak tabi ki doğal evlilik dışı cinsellikte kişinin tercihine kalmış bu konuda kimseyi övecek ya da eleştirecek Değilim ama konu sahibesi de her konuda sevdim ama yanlış kişi hata Yaptım diye ağlıyor hem de tatil teklif etmiş vs diye de konu acıyor. Hem de cevap yazanlara dikleniyor .
Burada konu yorumu yapan kişi değil ki ayrıca ikisinin durumu da aynı değil .

Simdi sevgili Defne, evet konu sahibesi adam kendine umut veriyor seklinde umut ediyor bu konuyu da bu yuzden acmis. Neden boyle davraniyor minvalinda seyler yazmis. Belli ki kendisi hala umutlu, bizim de seni cok onemsedigi sevdigi icin tatil aldi stili bir seyler yazmamizi istedigi icin acmis konuyu. Ilk mesajlarda insanlar bu adamin serseri oldugunu, konu sahibesinin yoluna bakmasi gerektigini zaten yazmislar bunda herkes hemfikir.

Konuyla alakasiz olan yerler, konu sahibesinin ustune kurtaj konusunda gidilmesi. Zaten bedenen, ruhen, hormonlarca zor bir olay. Insanin hem ruhi hem beden dengesini sarsiyor. Konu sahibesi de geride birakmaya calisiyor, buraya cok agladim yazmis. Bu konuda belalti vurmak, konu sahibesine sen de kurtaj oldun sen de iffetsizsin seklinde imalar yapmak bence hos degil. Surekli surekli ayni mesajin benzerini yazip konuyu uzatmak da sacmalik.

Simdi sevgili Defne, evet konu sahibesi adam kendine umut veriyor seklinde umut ediyor bu konuyu da bu yuzden acmis. Neden boyle davraniyor minvalinda seyler yazmis. Belli ki kendisi hala umutlu, bizim de seni cok onemsedigi sevdigi icin tatil aldi stili bir seyler yazmamizi istedigi icin acmis konuyu. Ilk mesajlarda insanlar bu adamin serseri oldugunu, konu sahibesinin yoluna bakmasi gerektigini zaten yazmislar bunda herkes hemfikir.

Konuyla alakasiz olan yerler, konu sahibesinin ustune kurtaj konusunda gidilmesi. Zaten bedenen, ruhen, hormonlarca zor bir olay. Insanin hem ruhi hem beden dengesini sarsiyor. Konu sahibesi de geride birakmaya calisiyor, buraya cok agladim yazmis. Bu konuda belalti vurmak, konu sahibesine sen de kurtaj oldun sen de iffetsizsin seklinde imalar yapmak bence hos degil. Surekli surekli ayni mesajin benzerini yazip konuyu uzatmak da sacmalik.
Benim buraya yazma amacım yalan değil belki de bi an olsun acaba beni gerçekten seviyor mudur pişman olmuş mudur gibisinden fikir almaktı. Kaldı ki ben kimseye burda ters gitmedim.
Ben yanlış anlaşıldım. Benim ailem bildiği için aileme geniş iması yapıldı belaltı vuruldu bi daha çocuğun olmaz ileride jinekolog anlar kürtaj olduğunu diyerek korkutmaya çalışıldı. Ben bunlara cevap verdiğim için iffetsiz kötü oldum. Her insanın bu hayatta bir imtihanı vardır. Demekki benim imtihanım bu ben böyle şeylerle sınanıyorum. Ama işte insanlar imtihanın sıkıntının allahtan geldiğini bilmiyorlar. Hala vurma peşindeler. Benim imtihanım bebeğimi kaybetmemse onun imtihanı tüp bebek ameliyattır. Ama sırf kıskançlığından ya da vurmak üzmek rendide etmek için kötü yorum yapanları da allaha havale ediyorum. Seni de bu kadar iyi anladığın için tebrik ediyorum. Yolunun hep güzelliklerle dolması ümidiyle.

Canım peki senin ilk evliliğini eşinin ailesinden saklaman da ortaya çıktı mı acaba merak ettim? :)
Evet biliyorlar sorun olmadı.
Ben seni bekaret konusunda eleştirmedim ki.
Sen çok hırslısın ben sana neden birlikte oldun die sormadim ki.
Böyle bişey sana yazmadım bile.

Benim buraya yazma amacım yalan değil belki de bi an olsun acaba beni gerçekten seviyor mudur pişman olmuş mudur gibisinden fikir almaktı.

Bana bak Lazkizi sen hep boyle dobra misin, hic lolo yapmadan kivirtmadan direkt cikip yazmissin neyse:olamaz::olamaz:
Madem bu kadar akillisin sen bu serseriye nasil kapildin anlamadim gitti. Nedre tanistiniz, kimin nesi bu cocuk?

Evet biliyorlar sorun olmadı.
Ben seni bekaret konusunda eleştirmedim ki.
Sen çok hırslısın ben sana neden birlikte oldun die sormadim ki.
Böyle bişey sana yazmadım bile.
Konunda okudum söylememişsin kusura bakma.
Bana yaptığın yorumlardan belli nasıl eleştirdiğin..neyse allaha havale ediyorum hayatında başarılar diliyorum. Allah başta ben olmak üzere bütün evlat isteyenleri evlat sahibi etsin inşallah.

Şu yüzde bilmem kaçı su olan kafam. Hemen şu omuzlarımın üzerinde. Çok uzakta değil. Arada karışıyor malum bebeğimi kaybettim 1 aydır ağlıyorum ama çok şımarığım ben. Bu yüzden salak gibi ağlıyorum.
Benim tek takıldığım, böyle bir travma yaşayınca o çocuğa karşı öfkeyle dolman gerekirken bu kadar zayıf durman. Umarım kafan sadece karışıktır ve bir yanlış yapmadan gözünü açarsın. Hayat bu değil, yaşayabileceğin çok güzel şeyler, tanışabileceğin çok güzel insanlar var. Bir bağımlı ile asla vakit kaybetme.

Bana bak Lazkizi sen hep boyle dobra misin, hic lolo yapmadan kivirtmadan direkt cikip yazmissin neyse:olamaz::olamaz:
Madem bu kadar akillisin sen bu serseriye nasil kapildin anlamadim gitti. Nedre tanistiniz, kimin nesi bu cocuk?
Kendimi ezdirmem,ezdirirsem kendim olmam. :)
Benim yaşadığım mahalleden bir çocuk. Çocukken oynardık falan,sonra büyüyünce de hayatımla oynadı gitti. Daha sonradan aklım başıma geldi ama şimdi de jestler bişeyler neler neler. Hala devam ediyor. Allah kimseye onun ezikliğini yaşatmasın.

Benim tek takıldığım, böyle bir travma yaşayınca o çocuğa karşı öfkeyle dolman gerekirken bu kadar zayıf durman. Umarım kafan sadece karışıktır ve bir yanlış yapmadan gözünü açarsın. Hayat bu değil, yaşayabileceğin çok güzel şeyler, tanışabileceğin çok güzel insanlar var. Bir bağımlı ile asla vakit kaybetme.
Bi an durup acaba dediğim zamandı bu konuyu açtığım zaman. Kafamın karışmasına izin vermeyeceğim daha fazla.

amacı ne nereden bilelim??
uyuşturucu kullanan, aklı selim olmayan birisi işte..
delidir ne yapsa yeridir hesabı..
siz uzak durun yeter, gerisini kurcalamayın..

Konunda okudum söylememişsin kusura bakma.
Bana yaptığın yorumlardan belli nasıl eleştirdiğin..neyse allaha havale ediyorum hayatında başarılar diliyorum. Allah başta ben olmak üzere bütün evlat isteyenleri evlat sahibi etsin inşallah.
Allah Allah size neden yalan söyleyeyim. Biliyorlar.
Seni kimse bekaret konusunda eleştirmedi.
İsteyen istediğini yaşar.
Bir konu açılıyorsa hakaret olmadan yorum yapılabilir.
Yorumlar istediğiniz gibi de olabilir, istemediğiniz gibi de.
Bende başarılar dilerim.
Mutlu bir hayatın olsun.

Allah Allah size neden yalan söyleyeyim. Biliyorlar.
Seni kimse bekaret konusunda eleştirmedi.
İsteyen istediğini yaşar.
Bir konu açılıyorsa hakaret olmadan yorum yapılabilir.
Yorumlar istediğiniz gibi de olabilir, istemediğiniz gibi de.
Bende başarılar dilerim.
Mutlu bir hayatın olsun.
O zaman konunda yalan söylemiş olabilir misin?
Seninde.

Back