- Konu Sahibi Lazkizii54
-
AMİNNN... İNŞ. RABBİM EVLAT İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İÇİNDE DE BANA .BOŞVER YA SEN ONLARA BAK HERKES GÜNAH KEÇİSİ ARAMAYA ALIŞMIŞ ÇOK ÖNEMSEME , RABBİM HERKESİ DEĞİŞİK İMTİHANLARDAN GEÇİRİR BENİM İMTİHANIM EVAT SAHİBİ OLAMAMAK SENİN Kİ BU ŞEKİLDE BAŞKASININ BAŞKA ŞEKİLDE O YÜZDEN KİMSE BOŞ BOŞUNA ÖTMESİNYa canım benim :) allah inşallah tüp bebeğe gerke kalmadan verir kalbine göre mucizeni bi an önce kucağın dolar bebiş sahibi olursun. Ben zorunlu kürtaj oldum canım kalbi atmadı canlanmadı. Bu durumdan yani. Ama inşallah senin gibi temiz yürekli insanın bi an önce çocuğu olur. Herkes senin gibi değil işte
Yok asla allah düşman başına vermesin böyle illet birisini.
Bu arkadaş bana en son ilk gebeliğini kürtaj olanların çok zor çocuğu olduğunu.
Kürtajın daha sonradan anlaşıldığını falan söylemişti.
Beni korkutmaya çalışıyor boşvermelisin.
Böyle bişey yaşandığına da inanmıyorum
Bu Yaptığın misilleme hiç hoş değil . Ilk evliliğini eşi biliyor mu biliyor ailesine Söylemek zorunda değil hem söylese ne olur sokaktaki biriyle olmamış nikahlı Kocası anlaşamayıp ayrılmış ortada Ahlaksız bşy yok . Boşanmak gayet doğal en az evlenmek kadar.Canım peki senin ilk evliliğini eşinin ailesinden saklaman da ortaya çıktı mı acaba merak ettim? :)
Benim için de gereksiz erkekler nasıl yapıyorsa bende yapabilirim ama kız yapınca adı başka oluyor işte. Çok çok gereksiz bi tabu.Valla konu sahibesi surda o kadar ustune gelindi ki bu olay yuzunden
Kurtaj yasayan pekcok kadin var, ama burdaki insanlar genelde muhafazakar oldugu icin hemen tasliyorlar
Kizlik, zar vb bana zaten sacmalik geliyor bu kafada primitif bir erkekler olmam yani. Kadinlarin da insan oldugunu, cinsellik yasadigini bilen erkekler de var ama bizim ulke sinirlari icinde degil, Isvecte Norvecte falan!
Ama kendisi hiç bir olayın saklanmaması gerektiğini söyledi beni o ksdar korkuttu. Onunda saklamaması gerekmez mi? Bende de ahlaksız bişey yoktu nişanlımdı yaptım bitti denedim ayrıldık bu kadar basit. Yaa bu tabular misillemeler bi ona ypılınca kızıyorsun ama bana o kadar şey söyledi hangisine kızdın canım?Bu Yaptığın misilleme hiç hoş değil . Ilk evliliğini eşi biliyor mu biliyor ailesine Söylemek zorunda değil hem söylese ne olur sokaktaki biriyle olmamış nikahlı Kocası anlaşamayıp ayrılmış ortada Ahlaksız bşy yok . Boşanmak gayet doğal en az evlenmek kadar.
Bu Yaptığın misilleme hiç hoş değil . Ilk evliliğini eşi biliyor mu biliyor ailesine Söylemek zorunda değil hem söylese ne olur sokaktaki biriyle olmamış nikahlı Kocası anlaşamayıp ayrılmış ortada Ahlaksız bşy yok . Boşanmak gayet doğal en az evlenmek kadar.
İllegal bişeyler dönüyor ama anlamış değilim :)Param yok dediğinde gerçekten yoktu belki de. Aklıma uyuşturucu kullandığı için acaba satış yapmaya mı başladı sorusu geldi. Yani oralarda çok paralar dönüyor o şekilde tatil parasını filan edinmiş olabilir.
Aynen öyle çok çok çok haklısın. Alttan alttan bana vurmasaydı bende böyle bişey söylemezdim. Arkadaşım bana birşey saklama diyorsunuz ama evlenip boşanmış olduğunu saklıyor niye? Çünkü türkiyede genelde evlenip boşananlara düğün dernek yapılmaz yeni eşya alınmaz "2. El" gözüyle bakılır. Ve arkasından kim bilir ne yaptı da kocasını boşadı derler. Burası türkiye herşey olabilir.Yani ona bakilirsa cinsellik yasamak da dogal, evlilikdisi yasadigi icin burda bu kizin ustune bu kadar gelinirse, "erkekler hafif gozuyle" bakar yazaraktan alttan alttan sen de hafifsin, namussuzsun denirse konu sahibesine de cevap hakki dogar. Ki kaldi ki, cevap verdigi kisi duzgun bir mesajla baslayip git gide altttan alttan vurmaya kadar ilerlemis.
Sen çok dik davranıyorsun hata Yaptım fiyorsun ama maşallah her Söze cevabın var burada onu değil ki seni Konuşuyoruz . Hersey söylenmeli Demişte sen gidip evleneceğin adamın ailesine ben kürtaj oldum geçmişte diye anlatmak zorunda değilsin ama eşin baska ailesi başka öyle değil mi ?Ama kendisi hiç bir olayın saklanmaması gerektiğini söyledi beni o ksdar korkuttu. Onunda saklamaması gerekmez mi? Bende de ahlaksız bişey yoktu nişanlımdı yaptım bitti denedim ayrıldık bu kadar basit. Yaa bu tabular misillemeler bi ona ypılınca kızıyorsun ama bana o kadar şey söyledi hangisine kızdın canım?
Arkadaş korkutmaya çalışıyor ama komik duruma düşüyor.Bana da uydurma 3. sayfa haberi gibi geldi
Bu zar dikimi yapan elemanlar zaten extra agzi sIkI olanlar bence, yoksa kimse guvenip gitmez. Gitmeden once insanlar internetten arastiriyor.
Kendisi gitsin alsın balına çalsın inşallah.Kurtulduğuna sevin o zaman.O aldığı tatile de kendi gitsin.
Burdaki herkesin allah inancı var ama kimse nedense bunların imtihan olduğunu bilmeden taşlıyor. İnşallah hepimiz hayırlı evlat sahibi oluruz. Başta sen ve ben olmak üzere rabbim hepimize nasip eder inşallah.AMİNNN... İNŞ. RABBİM EVLAT İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İÇİNDE DE BANA .BOŞVER YA SEN ONLARA BAK HERKES GÜNAH KEÇİSİ ARAMAYA ALIŞMIŞ ÇOK ÖNEMSEME , RABBİM HERKESİ DEĞİŞİK İMTİHANLARDAN GEÇİRİR BENİM İMTİHANIM EVAT SAHİBİ OLAMAMAK SENİN Kİ BU ŞEKİLDE BAŞKASININ BAŞKA ŞEKİLDE O YÜZDEN KİMSE BOŞ BOŞUNA ÖTMESİN
Ben boşanmış insanlar için asla öyle bi imada bulunmadım . 2. El Gözüyle bakılması da benim değil toplumun YanlışıAynen öyle çok çok çok haklısın. Alttan alttan bana vurmasaydı bende böyle bişey söylemezdim. Arkadaşım bana birşey saklama diyorsunuz ama evlenip boşanmış olduğunu saklıyor niye? Çünkü türkiyede genelde evlenip boşananlara düğün dernek yapılmaz yeni eşya alınmaz "2. El" gözüyle bakılır. Ve arkasından kim bilir ne yaptı da kocasını boşadı derler. Burası türkiye herşey olabilir.defne-28
Evet beni ezen her söze bi cevabım var. Kimsenin altında kalamam kusura bakmasın kimse. Eğer beni bi konuda uyarıyorsa o yanlışı kendisi de yapmayacak gizlemeyecek anladın mı? Bana söylüyoe ama kendisi gizliyor hanımefendi.Sen çok dik davranıyorsun hata Yaptım fiyorsun ama maşallah her Söze cevabın var burada onu değil ki seni Konuşuyoruz . Hersey söylenmeli Demişte sen gidip evleneceğin adamın ailesine ben kürtaj oldum geçmişte diye anlatmak zorunda değilsin ama eşin baska ailesi başka öyle değil mi ?
Cinsellik yasamak tabi ki doğal evlilik dışı cinsellikte kişinin tercihine kalmış bu konuda kimseyi övecek ya da eleştirecek Değilim ama konu sahibesi de her konuda sevdim ama yanlış kişi hata Yaptım diye ağlıyor hem de tatil teklif etmiş vs diye de konu acıyor. Hem de cevap yazanlara dikleniyor .Yani ona bakilirsa cinsellik yasamak da dogal, evlilikdisi yasadigi icin burda bu kizin ustune bu kadar gelinirse, "erkekler hafif gozuyle" bakar yazaraktan alttan alttan sen de hafifsin, namussuzsun denirse konu sahibesine de cevap hakki dogar. Defnecan sen de "sokaktaki biriyle olmamis" yazmissin, evlenmeden cinsellik yasayanlar sokaklarda mi yasiyor, sokaktaki rasgele adami/kadini mi ceviriyor? Duygusal bagin olan, sevdigin, guvendigin insanla yasiyorsun, cok yanlis biri olsa da konu sahibesi sevmis iste. Erkek randevuevine 100 kere gitse de, bele kirmizi kusagi bagliyor ama bu kiz sevdim diyince mi iffetsiz oluyor?
Ki kaldi ki, cevap verdigi kisi duzgun bir mesajla baslayip git gide altttan alttan vurmaya kadar ilerlemis. Mesajlarinda da sen de namussuzun demeye getirmis. Hic konu sahibesi ayip etti diyemicem.
Ben zaten sana demedim toplum bulunuyor ama o kişide bana sen onu saklıyorsun herşey açığa çıkar diyor. Ama kendisi de ilk evliliğini saklıyor bana dediğini kendisi yapıyor eee yani? Ben topluma göre yaşamıyorum kimseye de birşey söyleme zorunluluğum yok bu normal bişey nişanlanacaktım nasıl biri olduğunu gördüm ayrıldım bitti sorarsa anlatırım ama bana yazdığı yorumda kendisi neden ailesinden saklamış merak konusuç kaldı ki bana hafiften alttan alttan ailen geniş demesine getirdi ki hiç hoş değil. Ailem arkamda oldukları için genişse en geniş aile benim ailem olsun kızlarına sahip çıksınlar.Ben boşanmış insanlar için asla öyle bi imada bulunmadım . 2. El Gözüyle bakılması da benim değil toplumun Yanlışı
Konuyu o değil ki sen açtın ama baskasına imada bulunman hoş değil . Eşi biliyorsa eşinin ailesine Söylemek zorunda değilEvet beni ezen her söze bi cevabım var. Kimsenin altında kalamam kusura bakmasın kimse. Eğer beni bi konuda uyarıyorsa o yanlışı kendisi de yapmayacak gizlemeyecek anladın mı? Bana söylüyoe ama kendisi gizliyor hanımefendi.
Bal gibi aynı birimizin nikahı var birimizin yok kaldı ki ben kimseden bişey saklamam sorarsa anlatırım sormazsa anlatmam ne gerek var ? Ben sadece tatili neden teklif etmiş amacı nedir ne değildir diye konu açtım sanırım siz anlayamadınız. Dönme gibi bi niyetim olsa daha önce de çok jest yaptı affrtseydim o zaman affederdim.Cinsellik yasamak tabi ki doğal evlilik dışı cinsellikte kişinin tercihine kalmış bu konuda kimseyi övecek ya da eleştirecek Değilim ama konu sahibesi de her konuda sevdim ama yanlış kişi hata Yaptım diye ağlıyor hem de tatil teklif etmiş vs diye de konu acıyor. Hem de cevap yazanlara dikleniyor .
Burada konu yorumu yapan kişi değil ki ayrıca ikisinin durumu da aynı değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?