• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlı sorunsalı..

Kibrit_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
27
7
86
39
Eski nişanlınız sudan sebeplerle siz terk etse sonrasında dönme çabalarında bulunsa tepkiniz ne olurdu?

Sorunsal değil sorun...

Profilinizde yazan eğer doğruysa 30 yaşındasınız, olgun bir kadınsınız yani. Eski nişanlınızın da bu yaş aralığında olduğunu varsayıyorum.
Bu sabah açtığınız konuyu da baz alırsak ne siz ne eski nişanlınız yaşınızın gerektirdiği olgunlukta davranmıyorsunuz. Engellemeler, engel açmalar bi daha engellemeler falan ergen davranışları bunlar. Bu bir iletişim kurma yöntemi değil olmamalı.

Sabahki konunuzda geri dönüş yoktu. Bir kaç saat içinde bir geri dönüş mü oldu yoksa ya dönerse diye mi açtınız bu konuyu?

Şartlar ne olursa olsun karşınızdaki adam dengesiz. Sizin yerinizde olsam uzak dururdum.

ya şu sorunsal kelımesıne takılıyorum her defasında ama neyse,
nişanlınızın nasıl bir sebeple gittiğini bilmiyorum ama sizi yüzüstü bırakmış birinin dönme çabalarının sonuçsuz kalmasını diliyorum..kısacası ileriye bakın artık..

Sorunsal değil sorun...

Profilinizde yazan eğer doğruysa 30 yaşındasınız, olgun bir kadınsınız yani. Eski nişanlınızın da bu yaş aralığında olduğunu varsayıyorum.
Bu sabah açtığınız konuyu da baz alırsak ne siz ne eski nişanlınız yaşınızın gerektirdiği olgunlukta davranmıyorsunuz. Engellemeler, engel açmalar bi daha engellemeler falan ergen davranışları bunlar. Bu bir iletişim kurma yöntemi değil olmamalı.

Sabahki konunuzda geri dönüş yoktu. Bir kaç saat içinde bir geri dönüş mü oldu yoksa ya dönerse diye mi açtınız bu konuyu?

Şartlar ne olursa olsun karşınızdaki adam dengesiz. Sizin yerinizde olsam uzak dururdum.
Evet ilet
Sorunsal değil sorun...

ecet iletişim kurmaya çalıştı o sebeple yeni topic açtım.. Ayrıca tdk dan sorunsal kelimesinin anlamına bakarsanız sevinirim.. Dikkate alıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Evet ilet

ecet iletişim kurmaya çalıştı o sebeple yeni topic açtım.. Ayrıca tdk dan sorunsal kelimesinin anlamına bakarsanız sevinirim.. Dikkate alıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Bence siz sorunsal kelimesinin görevine bakarsanız daha iyi olur. Kelimeler anlamlarının yanında görevlerine göre de kullanılır.

Aslına bakarsan aklıma yatmadı hiç bir bahanesi.. Ama 4 yılımı verdim içinden çıkamadım sizlerin fikirlerini merak ettim

Eski konunuza da baktım. Baya yaş farkınız var. Buna rağmen yaşının tek pozitif yönü olan olgunluğu gösteremiyor. Saçmasapan bahanelerle sizi terketmiş. Bence önünüze bakın. Bu sürede gezmiş tozmuş başka hatunlarla takılıp kürkçü dükkanına dönmüş de olabilir. Daha iyisini hakediyorsunuz

Back