- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
Senin gelismis halin bu muokumak ogrenmek ne bilmiyorsun. tavsiyeni kendine yap. once okumak kavramini ogrenmekle basla
Kim belcikayi desteklemis burada da ayni sarkiyi calip duruyorsun?
Dini yorum yapmak yasak burada. Hem nekrofiliye cevabin yok mu denmis 9 yas konusunu getirmissin. ustteki tavsiyeme kulak vermeni hatirlatirim
Tovbe ettim dedikten sonra kumar masasinda yakalanan necipin lafini paylasman da ayri komik
Belcikayi cikaranda kendisi zaten 14 yasinda iliskiye girilmesine bu kdr tepki gosteren kisi 9 yasinda evlenilebilir diyen kisiyi korumaya calisiyor
Nasil olsa banlanacaksin hakaret etmeden gitmeyim mi dedin. Hakaret konusunda cok gelismissin din de dahil diger tum konularda yerlerdesin. sen once nekrofiliye cevap verBakıyorum sizin araştırma okuma kısmı da hep islamiyeti suçlayan kısımda kalmış at gözlüğü takmissiniz etrafinizdaki hiç birşeyi gormuyorsunuz yazık...
Yahu ben size din ile ilgili ne yazdim de bana gelmis dinimi begendirmeye calisacak degilim yaziyorsunuz inanilmaz:) sizin gibi biriyle konusulmaz ben pes ettim okdugunuzu anlayamiyorsunuz sorduklarima cevap veremiyorsunuz yetmezmis gibi sacma sapan triplere giriyorsunuz neyse bu son bendenPaylaştığım yazıyı iki okuyun 9 yaş değil 17-18 yaşındaydı Hz Aişe...
Kime neyi anlatıyorum ki siz inandiginiza devam edin bende inandigima kaldı ki dinimi size begendirmeye çalışacak değilim...
Saçma sapan dinden bir haber olan kendilerince gelenek adet adı altında zirvaliklari yaşayan insanları muhafazakar diye yaftalayamazsin...!!
Müslüman olanlarla alıp veremediginiz ne ? Hangi zihniyeti kimi savunuyorsunuz ? Katolik kiliselerde ne igrenclikler donuyorken hala batı hayranliginiz niye ? Kör mü oldunuz sağır mi ?...
Müslümanlığı elestirdiginz kadar diğer dinleri de elestirdiniz mi ?...
Çok komiksiniz yahu..
Hakaret tam olarak nerede ?Nasil olsa banlanacaksin hakaret etmeden gitmeyim mi dedin. Hakaret konusunda cok gelismissin din de dahil diger tum konularda yerlerdesin. sen once nekrofiliye cevap ver
Okudugunu anlamamaktan yazdigini anlamamaya level atlamissinHakaret tam olarak nerede ?
Yahu ben size din ile ilgili ne yazdim de bana gelmis dinimi begendirmeye calisacak degilim yaziyorsunuz inanilmaz:) sizin gibi biriyle konusulmaz ben pes ettim okdugunuzu anlayamiyorsunuz sorduklarima cevap veremiyorsunuz yetmezmis gibi sacma sapan triplere giriyorsunuz neyse bu son benden
Ben ateistim. Elbette katolik kiliseleride elestiririm. Olanlar igrençlik. Niye elestirmeyim?
Hanim efendi, ben kiliside olanlarida elistiririm, Ensar vakfinda 45 çoçugun tecavüzünüde elistiririm. Ikiside ayni sekilde igrenç. Ben sadece çoçuklari düsünüyorum.
Ayrica ben müslümanlara karsi degilim. Ondan dolayi muhafazakar dedim, müslüman degil. Ben yobaz zihniyeti elistiriyorum.
Ve Müge Anli'da çikanlar gayet müslümanlardir. Onlar kendini o sekilde tanimliyorlar en azindan.
Ve herkes yorum yazdi, halen bu üstteki yazdiklarimda karsi gelmiyorsun ne cocuk gelin olayina, ne baska seylere. Halen nekrofiliyi (yani ölü cesed ile cinsel iliskiyi) savunan bir adami savunuyorsun.
At gözlüğü hakaret değildir hakaret olarak yazmadım etrafiniza bakın iyi okuyun diye yazdım siz öyle almak istiyorsanız alınız efenimOkudugunu anlamamaktan yazdigini anlamamaya level atlamissinne yazdigini ben mi soyleyeyim sana
Muhafazakar kesim yobazsa rahibeler de yobaz olmalı o zaman sizin gözünüzde muhafazakâr kesimi doğru olanları iyi araştırın...
Kaldı ki ben sizin inancsizliginiza laf etmiyorsam ateistler şöyle böyle atıp tutmuyorsam sizde benim inandığım dine atıp tutamazsiniz..
At gozluguyle bakarsan okudugunu anlamazsin da at gozlugunu hakaret olarak algilamazsin da. yok kalsin sende yakismis sana gozlugunAt gözlüğü hakaret değildir hakaret olarak yazmadım etrafiniza bakın iyi okuyun diye yazdım siz öyle almak istiyorsanız alınız efenim
Ben ateistim. Elbette katolik kiliseleride elestiririm. Olanlar igrençlik. Niye elestirmeyim?
Hanim efendi, ben kiliside olanlarida elistiririm, Ensar vakfinda 45 çoçugun tecavüzünüde elistiririm. Ikiside ayni sekilde igrenç. Ben sadece çoçuklari düsünüyorum.
Ayrica ben müslümanlara karsi degilim. Ondan dolayi muhafazakar dedim, müslüman degil. Ben yobaz zihniyeti elistiriyorum.
Ve Müge Anli'da çikanlar gayet müslümanlardir. Onlar kendini o sekilde tanimliyorlar en azindan.
Ve herkes yorum yazdi, halen bu üstteki yazdiklarimda karsi gelmiyorsun ne cocuk gelin olayina, ne baska seylere. Halen nekrofiliyi (yani ölü cesed ile cinsel iliskiyi) savunan bir adami savunuyorsun.
Birde şunu ekleyeyim bdv de bir konuda yazismistiniz biz söz içerisinde "İNŞALLAH" demiştiniz çok iyi hatırlıyorum ateistler inşallah kelimesini kullanmaz çünkü anlamı Allah izin verirse demektir..
Buda Allah'a inandığımızi gösterir :)
Ben islam'a nerde atip tuttum, gösterirmisin? Halen yazdigimi anlamamakta israr ediyorsun.
Benim derdim din degil. Ben bir dine inanmiyorsam, baskasida inanabilir. Herkesin özgür hakki. Ben yobazliga karsi geliyorum. Bu hiristiyan yobazlari olabilir (mesela Amerikada biblical belt olarak bilinen yerde. Su siralar kadinlarin kürtaj hakkini elinden aliyorlar mesela). Yada kilisenin yaptigi iki yüzlülüge, tecavüz edilen çoçuklar, yüz, iki yüz yil önce fakir insanlar vaad ettikleri cennet tapulari,..
Bu islam yobazlarida olabilir, hani ikinci es olarak bir Süriyeliyi alan, doguda 15 yasindaki çoçuklar ile evlenmek isteyen,...
Ben hümanist bir insanim. Yani herkesin esitligine inaniyorum.
Ancak sen buna inanmiyorsun. Istiyorsun ki diger herkes tüh kaka, ama benim insanim yaptiklarini kimse konusmasin. Adil olman gerekiyor. Her dinde yobaz kötüdür. Bu hiristiyanliktada böyle, katoliklerdede ve islamdada.
Insallah ayni zamandi toplumsal bir aliskanliktir. Benim inancimi göstermiyor, iyi niyetimi gösteriyor sadece.
Ve yaptigini komik bulmuyorum. Ayni sekilde kullandigin cümlede ben "buda ateist oldugunu gösterir" desem, hos karsilarmiydin?
Bende diyorum ki size göre yobazlık olan çoğu şey dinlerde inanlara normaldir..
Saygı saygı saygı...
Başkalarının İslam adı altında sacmaliklarini tüm kesime mâl edemezsiniz..
Ben tüm müslümanlarami mal ettim, Mursinin yaptiklarini?
Ve evet nekrofiliyi dogru bulmak, çoçuklara tecavüz etmek yobazliktir.
Bunun neresini anlamiyorsun?
Saygi saygi diyecegine, evet mursinin yaptiklari igrenc, kesinlike karsi geliyorum, umrumda degil müslüman olmasi demektir. Ancak senin yaptigin "omo hiristiyanlar sunu bunu yapiyor".
Peki o dedigin saygidan niye senin tarafinda yok hiristiyanlara karsi? Tüm hiristiyanlar ve papazlar hepsimi pedofil? Niye buna hemen bati hayranligi diyordun mesela?
Diyoarsun ya "tüm kesime mal etme" diye, niye sen tüm hiristiyanlara mal ediyorsun?
At gozluguyle bakarsan okudugunu anlamazsin da at gozlugunu hakaret olarak algilamazsin da. yok kalsin sende yakismis sana gozlugunnelrofiliye bir sey diyemeyen uye
Dar bakis acisini o kadar benimsemissin ki hakaret olarak algilamiyorsun. Nekrofiliye tepki gosteremeyenden cok sey beklememek lazim ,yapacak bir sey yok, at gozlugunle mutluluklar o zaman ne diyeyimBkz:
At gözlüğü takmak
deyimin anlamı ve açıklaması:
Olayları dar bir bakış açısı ile değerlendirmek.
"At gözlüğü takmışsınız, size ne desem faydası yok."
"At gözlüğü takanlar, yaşanan olayları anlayamaz."
İlle de hakaret olarak almak istiyorsanız buyrunuz
Daha farklı dillerde aciklamasini da yapayım mı yetmediyse