- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nurmuhammed Tohti'yi bilmezsiniz Mursiye 81 ilde cenaze namazı kıldırırsınız sonra Arapsevici diyenlere de terörist sevici dersiniz.
Sonra da edepmiş şuymuş buymuş. Hadi oradan be
Nurmuhammed Tohti'yi bilmezsiniz Mursiye 81 ilde cenaze namazı kıldırırsınız sonra Arapsevici diyenlere de terörist sevici dersiniz.
Sonra da edepmiş şuymuş buymuş. Hadi oradan be
Belcikada iliski sinirinin 14 e dusmesini yazip da ölmüs karisiyla 6 saat seks yapabilabilecegini normal bulanlara karsi birsey diyememek nasil bir mantikdir iliski sinirinin 14 e dusmesi berbat birsey ama ölü karisiyla seks yapma dusuncesi oo normal ya bumudur midem almadi
Belcikadaki yasa 14 yasindaki kisinin birlikte olacagi kisinin ondan en fazla 5 yas buyuk olmasinida kapsiyor yani 20 yasindaki kisi 14 yasindaki kisi ile birliktelik yasarsa bu istismar oluyor baktiginizda 14 yas cinsel birliktelik icin cok erken yasitlariyla bile yasayacak olsalar..mursinin soylediklerine karsilik belcikada 14 yasa indi cinsel iliski yasi demek onun dediklerini savunmak gibi oluyorBenim yazdığım mesajı alıntı yapabilirsiniz zor değil..
Ben yazdım anlatmaya çalıştığım bu!!! Eğer her ülkeye bu tepkiyi verebiliyorsaniz iyi ama Belçika olduğu için ilişki yaşı o yahu özgürlük naraları atacaksaniz hiç tartismayacagim sizinle çünkü 14 çocuk yaştır..
Ayrıca benim mesajım 9 yaşla evlenebilir diye yasa çıkarmaya çalıştı mursi diyenlere yazdım onu başka ülkeye gelince özgürlük (hemde çocuk yaş olmasına rağmen) araplara gelince subyanci.. bu tutum herkese olsun tek bir ülkeye değil... Umarım anlamışsınızdır...
E üzerine alınma o zaman. Sen biliyorsun ama arapseviciler bilmiyor işte. Bilseler 81 ilde cenaze namazı ona kılınırdı Mursiye değilYanlış analiz Muhammed tohti'i bilirim doğu Türkistanlı yazar toplama kampında kalp krizinden vefat etti ayaklarındaki zincirler ailesine teslim edildiğinde hâlâ duruyordu..
Muhammed tohti ile ilgili konu açın oraya da yazalım.. bilmeyenler de öğrenmiş olur..
İnsanların kimi sevip kimi sevemeyecegine karışmayız Arap sevenlerde vardır Yahudi Hristiyan Amerikalı sevende vardır..
Hani o hep bahsettiğimiz "Saygı" varya Hah işte sizde o saygıyı göstermek zorundasınız...
Var ya sırf ikiyüzlüsünüz hepiniz. Terörist sevici mesajını beğenip saygıdan bahsetmiş. Terörist sevici size göre hakaret değilse demek. ManidarYanlış analiz Muhammed tohti'i bilirim doğu Türkistanlı yazar toplama kampında kalp krizinden vefat etti ayaklarındaki zincirler ailesine teslim edildiğinde hâlâ duruyordu..
Muhammed tohti ile ilgili konu açın oraya da yazalım.. bilmeyenler de öğrenmiş olur..
İnsanların kimi sevip kimi sevemeyecegine karışmayız Arap sevenlerde vardır Yahudi Hristiyan Amerikalı sevende vardır..
Hani o hep bahsettiğimiz "Saygı" varya Hah işte sizde o saygıyı göstermek zorundasınız...
14 yaş yasalasti Belçika'da iyi araştırın...
Aa ama konu Belçika'ysa tamam ya subyanci değildir onlar özgürlüktür adı...
E üzerine alınma o zaman. Sen biliyorsun ama arapseviciler bilmiyor işte. Bilseler 81 ilde cenaze namazı ona kılınırdı Mursiye değil
Ve hayır saygı göstermek zorunda değilim. Saygı da duymuyorum görüldüğü üzere. Bir günde böyle olmadık.
Belcika da 14 yaş yasalsa tamam o zaman, 9 yasinda evlenebilir diye fetva verilebilir gayet normal siz de öyle yaparsınız
E ac o haberi kim destek yorumu yaparsa ona soyle bunlari. Ne alaka bu konuyla? Olu fetvasini normal goruyorsun belcikadaki yasayi da normal goruyorsun yani, bravoBelçika'da cinsel ilişki yaşı 14'e düşünce kimse "subyoncu" demez..
E ac o haberi kim destek yorumu yaparsa ona soyle bunlari. Ne alaka bu konuyla? Olu fetvasini normal goruyorsun belcikadaki yasayi da normal goruyorsun yani, bravo
Peki siz neden nekrofili igrencligine cevap vermiyorsunuz bende yazdim ustelik hicde polemik yaratacak sekilde degildi cevap vermemissinizAlakasını anlaman için biraz daha gelişmen gerek...
Oku öğren bağlantıyı kur kapiş...
Peki siz neden nekrofili igrencligine cevap vermiyorsunuz bende yazdim ustelik hicde polemik yaratacak sekilde degildi cevap vermemissiniz
Alakasını anlaman için biraz daha gelişmen gerek...
Oku öğren bağlantıyı kur kapiş...
Ben Müslümanım bu benim dinim dinimin her şartını da kabul ediyorum...
Sizler gibi ikili oynamıyorum batıya gelince özgürlük (?) Müslümanlara gelince yobazlık sizinle dinimi tartisamam araştırıp öğrenin..
Dinde yanlış yoktur insanda vardır..
Yahudinin hristiyanin mecusinin dinini yaşadığı gibi bende yaşıyorum islamiyeti 9 yasa laf edenler çocuk diyenler batıda 14 yaş ilişkiye girebilir deyince kabul ediyor çünkü batı orası!!!..
Ayrıca 9 yaş ile vurmaya çalışanlara da şu yazıyı paylasayim ki belki kulaktan dolma bilgilerle konuşmazlar
Peygamberliğin gelişinden on yıl sonra, elli yaşındayken eşi Hz. Hatice’yi kaybeden Peygamberimiz (asm.) kendisine hem ev işleri ve çocuklarının bakımında yardımcı olacak, hem de İslâm’a davet faaliyetlerinde destek olacak eşlere ihtiyacı vardı. Bunun için bir yandan yaşlı ve dul bir kadın olan Sevde’yi, öte yandan da en yakın arkadaşı olan Hz. Ebubekir’ in kızı Hz.Ayşe’yi istetti.
Hz. Peygamberin bu isteği, vahyin başlangıcından on yıl sonradır. Hz. Ayşe vahiy başlangıcından beş altı yıl önce doğmuştur. Dolayısıyla Hz. Ayşe’nin Peygamberimizle evlendiği yaşın on yedi-on sekiz olduğu ortaya çıkar.
Bu konu, daha detaylı bir şekilde Mevlana Şibli’ nin “Asr-ı Saadet” kitabında geçer. (İst. 1928. 2/ 997)
Hz. Ayşe’nin evlendiği zaman yaşının büyük olduğunu, ablası Esma’nın biyografisinden kesin olarak anlıyoruz. Eski biyografi kitapları Esma’dan bahsederken diyorlar ki: “Esma yüz yaşındayken, Hicretin 73. Yılında vefat etmiştir. Hicret vaktinde yirmi yedi yaşındaydı. Hz. Ayşe ablasından on yaş küçük olduğuna göre, onun da hicrette tam on yedi yaşında olması icap eder. Ayrıca Hz. Ayşe, Hz. Peygamber’den önce Cübeyr’le nişanlanmıştı. Demek evlenecek çağda bir kızdı.” (Hatemü’l Enbiya Hz. Muhammed ve Hayatı, Ali Himmet Berki, Osman Keskioğlu, s. 210)
Necip Fazıl Kısakürek ne güzel söylemiş
Batıdan Müslümanlık gelse müslüman olacaksınız..
Belcikayi cikaranda kendisi zaten 14 yasinda iliskiye girilmesine bu kdr tepki gosteren kisi 9 yasinda evlenilebilir diyen kisiyi korumaya calisiyorSenin gelismis halin bu mu okumak ogrenmek ne bilmiyorsun. tavsiyeni kendine yap. once okumak kavramini ogrenmekle basla
Kim belcikayi desteklemis burada da ayni sarkiyi calip duruyorsun?
Dini yorum yapmak yasak burada. Hem nekrofiliye cevabin yok mu denmis 9 yas konusunu getirmissin. ustteki tavsiyeme kulak vermeni hatirlatirim
Tovbe ettim dedikten sonra kumar masasinda yakalanan necipin lafini paylasman da ayri komik
Belçika'da cinsel ilişki yaşı 14'e düşünce kimse "subyoncu" demez..
Belçikadaki cinsel iliski yasi 16 yastir. Evet bir ara bir kaç cinsel saglik ile ilgilenen organizasyonlar bir yasa öneresinde bulunmuslardi. Bu öneride yasi 14 yasina inmesini yazmislardi fakat asla bir yasa olmadi.
Yas halen 16 olmasi gerekiyor cinsel iliski için. Ki bu kendi yasitlari ile olabilir. Yani 20 yasindaki biri ile 16 yasindaki biri ile cinsel iliskiye girmesi halen yasak.
Ayrica Belçikada örnek verecegine, niye Türkiyeden örnek vermiyorsun? Akp, kizlarin tecavüzcüler ile evlenmesini saglayan yasa çikarmak istiyordu. Yani tecavüzcü ile evlenilirse, adam hapis cezasi yemiyor diye. Toplumsal infial cikmasaydi o yasa gerçek olacakti.
Ve halen Türkiyede "çoçuk gelini" denilen birsey var. Ki çoçuk gelini degiller. Tecavüz edilen kücük çoçuklar onlar. Halen ona karsi birsey yapilmiyor. 13 yasindaki çoçuk tecavüz edildikten sonra "rizasi vardi" denildi.
Müge Anlida, sözde muhafazakar olan ailelerde olan biteni bile konusmadim.