Eski Mısır Devlet Başkanı Muhammed Mursi yaşamını yitirdi

Dar bakis acisini o kadar benimsemissin ki hakaret olarak algilamiyorsun. Nekrofiliye tepki gosteremeyenden cok sey beklememek lazim ,yapacak bir sey yok, at gozlugunle mutluluklar o zaman ne diyeyim

Ne kadar komiksiniz yahu benim söylediğim cümleyi evirip çevirip söylüyorsunuz ha birde buradaki üyelerden aldığınız nekrofiliyi kullanıp duruyorsunuz başka cümle kurabilme yeteneğinizin olup olmadığına artık şüphe duymaya başladım ...

Size de bilmediklerinizle mutluluklar dilerim..
Aynı cümleyi tekrar Edip duran hanımefendi

Tekrar ediyorsam anlamadigin icindir hadi yoluna gulegule

Beni kirmamak istedigin için ve iltifatlarin için tesekkür ederim fakat mesela bu üstteki cümle ile alsinda benim dinsizligime saygi duymadigini gösteriyorsun. "Insallah demen benim için olumlu". Niye? Sence bende daha halen müslüman olma umudu varmi diye? "Insallah", müslümanlarinda kullandigi cümle mi diye?

Mesela sen ateistlerin sik kullandigi bir kelimeyi kullansan benim için olumlu olmaz. Nötr olurum. Cünkü senin inancin benim için önemli degil. Kisiligin, hayata bakis açin felan benim için önemli.

Neden insanların iyi söylediği birşeyi bile kötü algılayıp bu yönde düşünüyorsun?
Bu çok yorucu değil mi?..
Evet bu benim için güzel birşey bu başka dinde olan biri içinde güzel olabilir başka dini savunan biri onun kullandığı duayı kullanman onu sevindirebilir..
Bunu saygısızlık olarak adlandrmamalisin neden biliyor musun? Bana göre ben bir dine inanıyorum Allah'ın varlığına inanıyorum ve güzel düşünmeye olumlu olmaya çalışıyorum karşımdaki kişi de benim inandığım dua ile dua ediyor buda bir ortak nokta olabilir aslında diye düşünmeye neden oluyor..
Şöyle düşün bunu yeni Zelanda'da cami katliami sonrası çoğu başka dinden olanlar bile başörtüsü taktı dua etti camilere gidip Kur'an'ı Kerim i dinledi ve aynı acıyı aynı hissi paylaştı..
Buda müslümanları mutlu etti ama sonuçta farklı dinden olanlar müslüman olmuş olmadi..
İnsanı olarak güzel bir duygu sadece..
Ama sen yanlış anlıyorsun..
Eğer senin kişiliğine saygı duymamış olsaydım ateistsin diye uzaklassaydim üstte kullandığım hiç bir cümleyi kullanmazdim..

Konuyu ta nerelere getirdin. Neye saygi gösterelim? Islamiyete saygi göstermeyen kim? Mursi nin fetvalarına mi saygi gostermemiz gerekiyor?

1 ayda 35 şehit vermişiz kimsenin umrunda değil... Mursi'ye üzüldüğünüz kadar keşke 35 şehite üzülseniz....

Yazık...

Başlık ve haber Muhammed mursi olduğu için cevaplar yorumlar da onun üzerine olması olağan değil mi ?..
Kimin kime ne kadar üzüldüğünü bilemeyiz değil mi ? Öyleyse bu herkes için suizan yapmak demektir..

Siz konu Muhammed Mursi demişsiniz, konu hakket bu iken Belçika`yı ilk dile getiren de sizsiniz. Birbirinden bağımsız iki konuyu birleştirmişsiniz. Ne alakası var hala anlamadım.

Siz konu Muhammed Mursi demişsiniz, konu hakket bu iken Belçika`yı ilk dile getiren de sizsiniz. Birbirinden bağımsız iki konuyu birleştirmişsiniz. Ne alakası var hala anlamadım.

Dönüp tekrar tekrar okuyun!! Ne ile ilgili Belçika konusu açılmış...
Yeniden yeniden aynı şeylerle ugrasamayacagim..

Dönüp tekrar tekrar okuyun!! Ne ile ilgili Belçika konusu açılmış...
Yeniden yeniden aynı şeylerle ugrasamayacagim..
Okudum. 14 yaşında cinselliği onaylayani görmedim ha dediğiniz konu acilsaydi orada onaylayan olsaydı hakliydiniz derdim o konuda. Ama Mursi' nin savundugu söylemler dile getirilmiş siz onaylamıyorum diyeceginize Belcika' yi gündeme getirmissiniz hakket alakası yokken. Bence konuyu siz de tekrar okuyun. Celiskinizi farkedeceksiniz.

Gerçekten sizinle ugrasamayacagim onca yazdığım şeyden sonra şaka gibisiniz...

Hz isa(a.s)'a sormuşlar ölü diriltmekten daha zor ne olabilir ?
İsa(a.s): Anlayamayana anlatmak..
Demiş
Hadi selametle

Gerçekten sizinle ugrasamayacagim onca yazdığım şeyden sonra şaka gibisiniz...

Hz isa(a.s)'a sormuşlar ölü diriltmekten daha zor ne olabilir ?
İsa(a.s): Anlayamayana anlatmak..
Demiş
Hadi selametle
Siz konuyla ilgili bir şey yazmamışsınız ki direk Belçika'yı alakası olmamasına rağmen ortaya atmışsınız.

Ortak nokta sadece din ilemi oluyor? Ve çok merak ettim, simdi tersi olsa ve müslümanlar bir kiliseye gidip haç takip onlar ile beraber dua etse ayni sekilde seni mutlu edermiydi?

İslam dünyasıda akıllı olsun, bu Suriyenin batması, oranın halkı kim daha müslüman savaşında birbirlerine düşmesi, bu da hıristiyanların işine geldi, bölmeleri kolaylaştı,
Çünkü cemaat insanları birleştirmedi aksine böldü, tehlike burda zaten, bunda yabancıların ekmeğine yağ sürmüş oluyoruz, din konusunda bölünerek,
Ama kadına dayatılan iğrençlikleri kabul edeceğiz anlamına gelmiyor

Çok şükür kavuştu asıl sevdasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…