- 23 Şubat 2015
- 999
- 391
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Kızlar slm 9 yıldır evliyim.
Eşim yaklaşık bir hafta 10 gündür sırnaşıo ama yatağa geçince uyuyor.
Yatağa girmeden uykum var diyor.
1 haftadır birliktelik olmadığı halde dün hırlaşalım mı dedi olur dedim hadi ya dedi) (hani bu cvbı beklemiyor muş gibi.)
Dün hava çok soğuktu bende şort ve askılı ile duruyordum merkezi sistem evimiz eşim ateşin başına mı vurmuş ne bu halin dedi. Cvp vermedim. Sonra dalga gecer gibi güldü ateşi başına vurmuş dedi gitti töbe töbeee.
Neyse akşam olduyemekler yendi.
Eşim kızıma iltifatlar etti güzel kızım falan vs diye ki kızını çok sever hep söyler.
Bende kızım ne şanslısın iltifat edenin var dedim.
Sende mi istiyorsun dedi.
Sonra saçma sapan bişeyler söyledi hatırlayamadı
E veledi geveledi düşündü
Bende zaten ay başı olmama yakınonun gerginliği birde cinsel linkten kaçması patladım ve dedim ki
Kızım baban tüm güzel sözler kağıda kaleme dökerek harcamış yıllar önce diye.
Yenii evliyken eşimin ağzından eski sevgilisine yazılmış bir mektup bulmuştum. Sen bana yasaksınn tuzaksın gibi sözler le dolu olan ve bir sürü özlü söz... Buna ithafen söyledim
Ve o kızla hala aynıyerde çalışıyorlar.
Çok büyük kavga ettik.
Abarttım mı abartıyor muyum.
Kim haklı.
Eşim yaklaşık bir hafta 10 gündür sırnaşıo ama yatağa geçince uyuyor.
Yatağa girmeden uykum var diyor.
1 haftadır birliktelik olmadığı halde dün hırlaşalım mı dedi olur dedim hadi ya dedi) (hani bu cvbı beklemiyor muş gibi.)
Dün hava çok soğuktu bende şort ve askılı ile duruyordum merkezi sistem evimiz eşim ateşin başına mı vurmuş ne bu halin dedi. Cvp vermedim. Sonra dalga gecer gibi güldü ateşi başına vurmuş dedi gitti töbe töbeee.
Neyse akşam olduyemekler yendi.
Eşim kızıma iltifatlar etti güzel kızım falan vs diye ki kızını çok sever hep söyler.
Bende kızım ne şanslısın iltifat edenin var dedim.
Sende mi istiyorsun dedi.
Sonra saçma sapan bişeyler söyledi hatırlayamadı
E veledi geveledi düşündü
Bende zaten ay başı olmama yakınonun gerginliği birde cinsel linkten kaçması patladım ve dedim ki
Kızım baban tüm güzel sözler kağıda kaleme dökerek harcamış yıllar önce diye.
Yenii evliyken eşimin ağzından eski sevgilisine yazılmış bir mektup bulmuştum. Sen bana yasaksınn tuzaksın gibi sözler le dolu olan ve bir sürü özlü söz... Buna ithafen söyledim
Ve o kızla hala aynıyerde çalışıyorlar.
Çok büyük kavga ettik.
Abarttım mı abartıyor muyum.
Kim haklı.