• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski konular kapatılsın Lütfen çok rica ediyorum

Bu konuyu yöneticilerimizle görüşürüz, eski konuya yorum yapılıyor diye arada bildirdiklerinizi kapatıyorum ama normalde eski konulara belli koşullar oluşmadıkça kapatma işlemi yapılmıyor.
Talebinizi iletiriz, değerlendirirler.

Bu arada üyelere konu kapatma yetkisi veremiyoruz zira bu yetkiyi bir kere verdik, üyeler bütün konularını kapadılar.
Oysa BDV bölümü dışında hiçbir bölümde tartışma vb olmadığı sürece konu kapatma işlemi yapılmıyor.
Yazılarını düzenleme imkanı verdik, herkes yazdığını silmeye başladı, halbuki düzenleme seçeneği sunulmasının amacı imla hatalarını düzeltmek, unutulan bir detayı yazmak.

Bölümde editör var, yapılması gereken birşey olduğunda okypete hanımla http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/okypete.412920/ irtibata geçmeniz yeterli.

Biri hortlatiyor konuyu biz de uyenin derdiyle dertlenip uzun uzun yaziyoruz sonra bi bakiyoruz konu uc yillik :((((

Aynı fikirdeyim bdvde güncel konular olmali sadece konu sahini konuyu unutmuş derdine biz yaniyoruz hiç hoş değil

yılın Kibleme ödülünü alacağım bu hortlaklar yüzünden :27: her gün 3-5 konu kibliyorum sağolsun sitemizin hortlaklarla uğraşan ekibi hemen dönüş yapıyor :27: kib içeriğim standart artık "imdaaaat hortlak" :70:

Bu konuyu yöneticilerimizle görüşürüz, eski konuya yorum yapılıyor diye arada bildirdiklerinizi kapatıyorum ama normalde eski konulara belli koşullar oluşmadıkça kapatma işlemi yapılmıyor.

Bu arada üyelere konu kapatma yetkisi veremiyoruz zira bu yetkiyi bir kere verdik, üyeler bütün konularını kapadılar.
Oysa BDV bölümü dışında hiçbir bölümde tartışma vb olmadığı sürece konu kapatma işlemi yapılmıyor.
Yazılarını düzenleme imkanı verdik, herkes yazdığını silmeye başladı, halbuki düzenleme seçeneği sunulmasının amacı imla hatalarını düzeltmek, unutulan bir detayı yazmak.

Bölümde editör var, yapılması gereken birşey olduğunda okypete hanımla http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/okypete.412920/ irtibata geçmeniz yeterli.

Şimdi anladığım kadarı ile bu yazı da yoruma açık olmuş. Konular çok bariz sıkıntı yoksa kapatılamaz olarak yorumlanıyor. En azından okypeteçim bu şekilde yorumlamış. 2010 konusu hortlatılınca kiblenince kapatılamıyorsa o zaman ben bundan sonra ne hortlatanlara kızarım, ne de istediğim konuya yorum yapmak hakkım diye atarlanana. Çünkü konuların kapatılamaması demek yorum yapmaya izin var demektir. Silinsin istemiyoruz ki biz. Gene okumaya açık yoruma kapalı olsun istiyoruz. Yok kiblenince editörler kapatamaz gibi bir durum varsa eğer o zaman atarlı arkadaşlar cidden haklı. 2010 konusu da olsa açık olduğu sürece yorum yapmaya hakkım var.

yılın Kibleme ödülünü alacağım bu hortlaklar yüzünden :KK53: her gün 3-5 konu kibliyorum sağolsun sitemizin hortlaklarla uğraşan ekibi hemen dönüş yapıyor :KK53: kib içeriğim standart artık "imdaaaat hortlak" :KK70:

katılıyorum bende silinen içeriklere denk geliyorum nedense sürekli :KK59:

beni atacaklar siteden diye korkuyorum bu kib'lemelerim yüzünden :KK22:

Bence konu kapama yetkisi verilmeli üyelere.Neden bu durumdan rahatsız oluyor site yöneticileri konular kapandığı takdir de bize elle tutulur bir gerekçe sunarlarsa çok sevinirim bizzat.Siteye zaten yoğun bir şekilde gelen hit var.İnsanların açtığı konular çözüme kavuştuysa ya da hiç kimsenin yorumuna maruz kalmadıysa hala gözüküyor olmasının bir manası yok.Kuru kalabalık derler ya heh işte aynı o mantık oluyor bu.Açıkçası ben bu durumu güvenilir bulmuyorum da çünkü insanlar buraya başka insanlara anlatamadıkları şeyleri gelip paylaşıyorlar ve yardım istiyorlar, yarım bir gün bir şekilde bu başkaları tarafından öğrenildiğinde rencide edici ve çoğu kişinin de hayatını değiştirecek durumlar haline gelebilir.Siz şimdi belki diyeceksiniz o zaman neden burada paylaşım yapıyorsunuz ama işte her insanın çevresinde güvenebileceği biri yahut profesyonel yardım alacak bütçesi olmaya biliyor.Açılan konular çözüme kavuştuğu taktirde kullanıcının isteğine göre kapanmasında bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Açıkçası sırf bu sebepten konu açmaya ve siteye girmeye bile çekinir oldum artık.

yıne aynı seyı dıycem, konuyu acan uye kapatabılmelı, kapatsın ne sakınca var kı ??

Amaç forum istatistiklerini yüksek tutmak Konular kapandığı takdir de mesaj sayıları ve konu sayıları azalacağından eee doğal olarak istatistiklerde düşecektir.Bu durumda siteye tıklayan insanlar üyeler mutlu olurken site yöneticileri reklam ve diğer şeyler yüzünden sıkıntıya düşüyor sanırım.Benim aklıma gelen ilk bu.Daha mantıklı bir sebep de göremiyorum.Neden çıkıp biri bu konuyla ilgili ayrıntılı bir açıklama yapmıyor işin garip tarafı.

iyi de açılan bir konuya onlarca yorum geliyor, üyeler birbiri hakkında fikir sahibi oluyor bu sayede..

üyeye açtığı konuyu kapatma veya silme yetkisi verilirse bütün bunlar anlamsız kalacak..forum çorbaya dönecek..

olumsuz yorum alan konu sahibi konuyu pat diye kapatacak, bu sefer diğer üyelerin mesaj yazmasını engellemiş olacak, ki bu daha büyük kaos demek bence..

zaten konu sahibinin isteği olduğunda konu kapatılıyor..en azından yöneticilerin denetiminde olduğundan diğer üyeler de anlayış gösteriyor..

eski konuların hortlaması halinde ise en güzeli hortlatanı KİB'lemek.. böylece konu kilitlenir..

düzen olması için bu tip kuralların şart olduğunu düşünenlerdenim..

Üyelerin hiç cevap yazılmamış konularına kapatma imkanı verilebilir bence. Örneğin benim bilgi alma amaçlı üyelere soru sormak için açtığım bir konu var ve yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen tek bir cevap yazılmamış. Şimdi bu konunun hala açık olmasının kimseye yararı yok bence. Yani bunun gibi konulara kapatma yetkisi verilebilir.

Konu açık olduğunda site daha çok mu reklam alıyor bu nasıl bir mantık çözemedim ama vardır bir bildiğiniz !

Cem Yılmaz'ın gösterisine gidip kaç kişi gelmiş sayıp;
bilet sayısı x bilet ücreti = kazandığı para :)
Bu zihniyetten biraz sıyrılalım lütfen ...

Bedavaya üye olduğumuz sitede reklam gelirlerinin size bu kadar dert yükleyeceğini bilemedim. (başka bir konudan dolayı bunları yazdım burada da reklam kelimeleri geçmiş ama hedefim diğer konu)

Özel konularda kullanıcı talep ederse konu kapatılıyor. Kullanıcıya bu yetkiyi verirsek geçmişte çok yaşadık her konusunu kapıyor ve diğer üyeleri mağdur ediyor. Örnek Ekim 2014 Anneleri konusunu açmış bu başlıkta yazan 300 üye var konu sahibi bir kişiye kızıp bu konuyu kapadığında diğer bu başlık altında yazanlar mağdur olduğunda ne yapacağız ? Cevabınızı duyuyorum eee açın siz ne olacak ki ? Tabi bu 3-5 tane değil günde 5.000 konu açılıyor kaç tanesini kaç kişi kapatmak ister günde yazılan 25.000 mesajda da kim neler yapar siz hayal edin. Açılan konunuza cevap yazılmamış ise bunu da kapatalım da mantıksız zira X bir üyenin kızı hasta soruyu sormuş kendisi çözümü anlatmış aradan 3 sene sonra aynı olay başından geçen başka bir üye soru sorabiliyor. Kapalı ise nasıl soracak ? BDV üzerindeki konularınız talebiniz üzerine zaten kapatılıyor. SIkıntı nerede anlayamadım ? Veya konuma cevap yazılmadı kapatayım bu nasıl bir yaklaşım ?

Son düzenleme:
Back