• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Gelen maille ben de direk buraya yönleniverdim,eski üye olsam da hep çamur da kalıp takip ettim konuları fazla mesajım olmadı hiç:):27: özellikle zayıflama çabası için de olanların yorumları çekmişti beni,sonrasında kadınlar kulubü benim için,bir ürün veya hizmet denenmeden önce mutlaka uğranıp,yapılan yorumlardan ders çıkarılması şekline dönüşmüştü,uzun zamandır girmemiştim,sevgiler tüm dinazorlara:nazar:

Hoşgeldiniz:16:

Anuşka, Güneş55, KılıçBalığı, Hülya, Nazlı, talin, canavar, sergü, pegasus, samyeli, seyda, Krdi... İsimlerini yazamadığım herkes tekrar hoşgeldiniz siteye:42:

Nilbera evlenmişsin:53: oğlunu Allah bağışlasın:nazar:

Halley, Kakule, Bir_Sen, 1Kumtanesi, 1BukeT, mimi45, Ayn, olilya ve birçok eski arkadaşında aramızda olmasını isterdim.

Sizleri yeniden burda görmek güzel:46::46:

Selamlar sevgiler güzel arkadaşlarım
sizleri görmek ne güzel eskimişiz gerçekden "
Giriş tarihi: Mar 2008"eskiyen girişimiz olsun eskimeyen dostluğumuz :nazar:
güneşimm sen bitanesin Allah kalbinin güzelliğini yüzünede yansıtmış
bu vesile ile herkesin mubarek regaip kandilini kutluyorum

Selam eskileri gormek guzel epeydir aktif değildim.nasilsiniz? Eskimişiz be ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldiniz:16:

Anuşka, Güneş55, KılıçBalığı, Hülya, Nazlı, talin, canavar, sergü, pegasus, samyeli, seyda, Krdi... İsimlerini yazamadığım herkes tekrar hoşgeldiniz siteye:42:

Nilbera evlenmişsin:53: oğlunu Allah bağışlasın:nazar:

Halley, Kakule, Bir_Sen, 1Kumtanesi, 1BukeT, mimi45, Ayn, olilya ve birçok eski arkadaşında aramızda olmasını isterdim.

Sizleri yeniden burda görmek güzel:46::46:

Hoşbulduk Sevgili Mune :13:

Benden de herkese tekrar Merhaba :)

Son düzenleme:
6 yıl olmuş Valla ya :)
Bu kadar zamanda 3 kez şehir, 8 kez ev, 2 kez iş değiştirdim, 2. üniversiteyi bitirdim, 2 düşük yaptım, 11 kilo verdim, 1 ağır hastalık atlattım, mantardan kurtuldum, dikiş dikmeyi öğrendim, yüzlerce film izledim, onlarca kitap okudum ve daha binlerce şey yaptım:)))
Bu sırada ben hep okuyucu olarak kaldım ama KK hep vardı.
Uzatmayayım, dinozor olarak bile olsa hatırlanmak güzel şey :)
Selamlar, sevgiler herkese :)))
:kkk:

Yaren,December,diptis sizleri de hatirliyorum :) Sohbet firsati bulamadigim icin hatirlayamadigim tum dinozor KKlilar,sizler de hosgeldiniz..:)

Pcye gectigimde de ilk is id numarama bakacam,Merak ettim :D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Gunaydin eskiler :) kullanici isimlerini degistiren var mi hatirlatsin bazilarini bilemedim.
Sevgiler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

13 temmuz 2007 tam bir dinazor olmusum ben 😄😄
Herkese merhaba, ben hep diyet gruplarinda takilirdim. Hala gorustugum farkli sehirden arkadaslarim var . Seviyorum Kk'yi ;))

Giriş tarihi: 20-08-2006
bende epey eskiyim burada....:10:
herkese merhaba eskiden daha çok aktiftim forumda.... şimdi daha çok takipçiyim...ama bende çok seviyorum kk'yı:69:

Son düzenleme:
Bende çok eskiyim ve nickim hiç değişmedi sanırım 2006 girişliyim

Back