• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Sevgili KK'nın dinazorları;
Önce hepinizin "içindeki çocuğun" daha sonra tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun...

Önce hepinizin "içindeki çocuğun" daha sonra tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun...

Teşekkürler Kazen. İçindeki çocuğu yaşatabilen herkesin bayramı kutlu olsun.:46:
Bu arada dinazor değil, dinozor olacak.:52:
Öğretmenlik içime işlemiş, durduramıyorum kendimi.:26:

Son düzenleme:

Bize kalbin kadar temiz bu siteyi ayırdığın için minnettarız :))) seninde bayramın kutlu olsun beya dinazor iltifatın içinde çok teşekkürler

I love Bonus

Teşekkürler Kazen. İçindeki çocuğu yaşatabilen herkesin bayramı kutlu olsun.:46:
Bu arada dinazor değil, dinozor olacak.:52:
Öğretmenlik içime işlemiş, durduramıyorum kendimi.:26:

Sayın Hocam,
Bilirsiniz ki çok pis kıvırırım dino olursa çok kaba kaçacaktı dina olarak az kibar yazmak istedim :)

Gecmis bayramimizi kutladiginiz icin tesekkuru borc bilir,bu ozel gunde cocuklar gibi şen oldugumuzu,kendimizi yumurtasindan cikmamis dinozorlar gibi hissettigimizi bilmenizi isteriz :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back