Eski kk lilardan kimler

Vayy be 2011de uye olmustum neredeyse 9 sene olmuş
O zamanki benle simdiki beni yan yana koysak bambaska kisilikler resmen kk ile büyüdüm

2009 da üye olmuştum. O zamanlar çok aktifdim. Hatta ilk faebook da sayfa açtığımızda değerli patronumuz Kazen Bey ile bin kişi üyemiz olduğunda sevinmiş onbinleri bulurmuyuz acaba diye hayaller kurmuştuk. Çok şükür yüzbinleri bile geçtik. Şuan aktif olamasamda kalbimden, aklımdan ve dualarımdan çıkmayan çok değerli dostluklar kazandıran kulübümü unutmam imkansız. Bu vesileyle başta Kazen Bey, Curly Bey olmak üzere isimlerini tek tek sayamayacağım, hatırlayan hatırlamayan herkese selamlarımı gönderiyorum. Ne iyi ettinizde kurdunuz kulübümüzü. Sonsuz teşekkürler.

Geçen gelen e-posta ile anladım ki ben de epey eskiymişim. Her şeye rağmen görüşsem de görüşmsem de güzel arkadaşlarım oldu buradan. Eski nickimi almak isterdim ama sanıyorum artık mümkün değilmiş. Eylul_Basak olarak bir zamanlar vardım ben de.

ooo ilk ne için kayıt olduğumu neler yaşadığımı hatırladım şimdi.. vay be..
vajinismus ta başladım, şimdi iki çocuk annesiyim biri 11, biri 5 buçuk yaşında. 2009 haziran ve 2015 nisan anneleri ndeydim. hey gidi günler

Bende 2013 den beri siteyeye üyeyimde bir miktar ifşalanınca kimlik değiştirdim :) O zamanlar varikosel topiğinde epeyce aktiftik.

benim de çok uzun yıllar olmuş, hatta daha eski üyeydim ama nicki ve şifreyi hatırlıyamıyorum. hafızam silmiş. o yüzden sıfırdan yeni üye olmuştum. daha da eskiden üye olmadan hep okurdum. ayrılık sonrası boşluğa düşmemi burayı okuyarak atlatmıştım. bir derdim varda ayrılık ihanet konularını okuyup teselli arıyordum.
ne günlerdi.
corona günlerinde yine burası sayesinde kafam dağılıyordu.
ne diyim, iyi ki varsın kk.

2008 senesinde kaydoldum
İyi ki var kk
En önemlisi ne olursa olsun kullanıcı yorumları hastalık gebelik vs öyle faydalı ve kıymetli bir yer
İyi ki varsın kk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…