• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

12 yıl önce katılmıştım ben de kulübe tüp bebek başlığından katılmıştım hala anne olmakla uğraşıyorum inşallah menopoza girmeden başarırım :KK42:

Düşündüm de 11 sene bitmiş. 2009 senesinde kayıt olmuştum. Zaman çabuk geçiyor. Ne arkadaşlıklar ne dostluklar kurdum. Gerçi çok kazım yediğim de oldu :) Gene de hepsi sağolsun varolsun.

Düşündüm de 11 sene bitmiş. 2009 senesinde kayıt olmuştum. Zaman çabuk geçiyor. Ne arkadaşlıklar ne dostluklar kurdum. Gerçi çok kazım yediğim de oldu :) Gene de hepsi sağolsun varolsun.
Sen nerlerdesin bakalım hiç gözükmüyorsun iyisin demi

Haha abla aynı konularda dolaşmıyoruz :)
Rejim yapmaya çalışıyorum, tüp bebek sürecindeyim. O yüzden pek ortalarda dolaşmıyorum :)
Sen nasılsın abla?
Epeydğr göremiyordum seni denk gelemdik hiç.
Hayırlısı olsun canısı güzel haberlerini bekliyoruz senden.
Bende iyiyim ne olsun herley aynı bizde.

2007de daha lise öğrencisiydim kayıt oldum. O dönem egzama için bir şeyler arıyordum, sonra saç uzatma yöntemleri derken çok şey buldum burada. O zamanlar forumun bu yönleri de oldukça aktifti. Şimdiki kadar bir derdim var yoğun değil miydi yoksa 16 yaşındaki benim dikkatimi mi çekmiyordu bilmiyorum. Uzunca süre okuyucu oldum pek yazmazdım. Son yıllarda daha aktif oldum buralarda. Kk'da büyüyenlerden olabilirim. 😊

2007 vajinismus la başladım, iki çocuk Allah a şükür, 2009 haziran anneleri ve 2015 nisan anneleri. herkese selam

Bende bayagi uye olmadan kullandim yaklasik 10 yil oncesine kadar ama uye olmadim keske olsaymisim 😊😊

Back