• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

2008 den beri uyeyim 12 yıl vay beeee burdan cok sey öğrendim kimseye soyleyemediklerimi paylaştım Allah razı olsun bu siteyi kuran kişiden birçok kisiye yol gösteriyor dusuklerimde ameliyatlarimda dogumlarimda çocuk büyütürken şu anki hamileligimde halen yanımda teşekkürler

ben de az banlanmadım burda.Güzelliğimi çekemiyorlardı. :KK45::KK48: Uzun süre girmiyordum işten güçten ve eski tadını da alamıyorum.Korona günlerinde boşluğa düştüm sanırım.:sinirli:
Himsss hat
ben de az banlanmadım burda.Güzelliğimi çekemiyorlardı. :KK45::KK48: Uzun süre girmiyordum işten güçten ve eski tadını da alamıyorum.Korona günlerinde boşluğa düştüm sanırım.:sinirli:
Hatirlar gibiyim sanki:110::eek:

2011 de üye olmuştum 9 sene olmuş şaka gibi eskiden çooook güzeldi ama beee :KK36:
Bir kaç sene ara verip 2. Bu nickle üye oldum eski tadı ne yapsam alamıyorum yine de seviyorum burayı çok şey öğrendim çok güzel dostluklar edindimmm ♥️
İyi ki varsın KK. En Büyük KK:KK200:

Merhaba bende çok eski üyeyim.2007 olabilir tam emin değilim.Çok faydasını gördüm buranın❤ Birlikte çok paylaşımda bulunmuştuk.Darulacize ziyareti düzenlemiş gitmiştik eskisi kadar sık ziyaret etmesemde hala vazgeçemedim en eski sayfamdır.:KK36:

Back