• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

Çok yeni üyeler var çoğu eski artık kayıp gibi

Çok yeni üyeler var çoğu eski artık kayıp gibi
Ama gelebilirler aslında.Herkez yenileri tanımadığını vs söylüypr.Tanışılır nolacakki.Binlerce üyeyi tabiki tanımak mümkün değil ama tanışılır anlaştıklarıyla.Yeni dostlukları kaybediyorlar belkide

Ama gelebilirler aslında.Herkez yenileri tanımadığını vs söylüypr.Tanışılır nolacakki.Binlerce üyeyi tabiki tanımak mümkün değil ama tanışılır anlaştıklarıyla.Yeni dostlukları kaybediyorlar belkide
benim şüphemde onlar zaten whatsaptan konuşuyor kk saf dışı bırakıyorlar
Ve genelde bir konuya birbirlerini çağırıyorlar
Çok önemliyse üyeyi sevmiyorlarsa yerin dibine sokuyorlar çete gibi yani

Sevmediğim üyeye bulaşmam(Ki bana bulaşmıyorsa fikirlerinden dolayı zaten sevmemezlik etmem)

fotoraf0ty1.jpg

Hey gidi günler hey:)

8. senem olacak ha bıyır :KK76:

bu nickim ile 8. senem öncesindeki nickimi şifresini unutmuştum diye bunu almıştım heeyy gidi günleerr:KK68:

Ben de varım
2010'dan beri.. :KK49:

Burda büyüdük :dondurma:

Ama nick hafızam yok maalesef.
Eskilerden kimseyi tanımıyorum :olamaz:

Ben buraya üye olalı 10 seneyi geçmiş.Bana bu konu için taa 2015 de mesaj atılmış ama ben daha yeni görüyorum :oha:

Evet epeydir foruma ayak basmadım :KK22:Nickim hiç değişmedi.Bilmem hatırlayan çıkar mı :ıslık:

Neredeyse 9 yıl olacak .. Zaman su gibi akıyor...
İyi ki kk var ve iyi ki üye olmuşum....

Ben varım ben

Tanıdınız mı beni beni :dondurma:

Yan böyle bir konu açayım diyordum ki açılmış çok uzun süre oldu ama özlemişim kk :KK200:

Ben de universitede uye olmustum, sevgilimden ayrılınca :D 8 seneyi gecmis.ama sonra nicki de şifreyi de hiç hatırlamadım. Şimdi eski sevgilim de evli çoluklu çocuklu ben de :KK48: Ey gidi günler

Back