• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

o sıralar evli idim, ayrıldık, 2012den beri azıcık aşım kaygısız başım.. eski konularıma baktımda saçmaladıklarımda varmış sivriliklerimde.. uye girişi yapmadan yine çok takip ettim. burda okuduğumda cok safmış ddiim hanımlarda var aklı super hanımlarda.. halen kozmetik dert vb yerleri takip ediyorum.

Merhaba
Ben de çoook eskiyim burda çok güzel arkadaşlıklar edindim.. Bazıları ile site dışında da görüşüyorum ama kaybettiklerim de var tabi onlarıda özlüyorum
Beni hatırlayan var mı bilmiyorum yıllar geçti girmeyeli

Bendeki yeri cok ayri hala girip bilgi aliyorum ama yazamiyorum :cry:

2008 di galiba üye olduğum yıl.koskoca 10 yıl...Bu arada KK ya girdiğimi pek söyleyemem ama çok güzel paylaşımlarımız olmuştu.Hatta özel arkadaşlıklar...Güzel bir aile KK:)

200 7de uye olmuşum evlilik hazırlıkları falan takip etmiştim. hamilelikte aktif kullandim. Şimdi kilo konularında geziniyorum genelde her konuda danisilabikecek bir site. En Büyük KKBirde emojilerini çok begeniyorum:halay::KK54::21::KK60::KK73::KK37::KK9:

Back