• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

ben 6 senelik üyeyim.. 19 yaşında burada saç uzatmaya filan çalışırdım.. sonra diyet gruplarına girdim.. bi ara bdv'de aşk acılı konu bile açmıştım.. yıllar sonra açtığım o konu aklıma geldi öyle girdim siteye, sonra tekrar aktif olmaya başladım :) zaman hızlı baya..

Ay nihayet bende giriş yapabildim kullanıcı adları değişmiş şifremi unuttum eski uyeyim kızlar herkese kucak dolusu sevgiler yeni konularla görüşmek dileği ile.

kimseyi göremedim eskilerden aktif olarak..
9 yıl olmuş şaka maka :)
ne eğlenirdik sitede ya , geyik odalarında dönen sohbetten gözümden yaş gelirdi gülmekten ...
ofiste ekrana bakarak kahaha atan bir tip ..
bir gün canım bir topiği çiftliğe çevirmişiz 5 - 6 kişiyi o kadar ciddi bir konuyu geyiğe bağladık , kazen bastı :):)
herkes tek tek kaçtı topikten , canım saf arkadaşlarımdan biri galiba kazeni görmedi mesaj yazıyordu o sıra heralde , hoop mesajı düştü ama nasıl yardırmış .. Kazen tabi durur mu , anında ban ibreti alem için :)

kimseyi göremedim eskilerden aktif olarak..
9 yıl olmuş şaka maka :)
ne eğlenirdik sitede ya , geyik odalarında dönen sohbetten gözümden yaş gelirdi gülmekten ...
ofiste ekrana bakarak kahaha atan bir tip ..
bir gün canım bir topiği çiftliğe çevirmişiz 5 - 6 kişiyi o kadar ciddi bir konuyu geyiğe bağladık , kazen bastı :):)
herkes tek tek kaçtı topikten , canım saf arkadaşlarımdan biri galiba kazeni görmedi mesaj yazıyordu o sıra heralde , hoop mesajı düştü ama nasıl yardırmış .. Kazen tabi durur mu , anında ban ibreti alem için :)
Kimleri hatırlıyorsunuz:KK74:

Back