İlonanın ablası chatlakİlona, Gurbaa, Yeşilim, Cüvcüv, Ressam 1970, Lereenim, Chatlak, Hüzün gözlüm, Serseri, İlona'nın ablası vardı adını hatırlayamadım, Aşkito, o kadar çok ki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlonanın ablası chatlakİlona, Gurbaa, Yeşilim, Cüvcüv, Ressam 1970, Lereenim, Chatlak, Hüzün gözlüm, Serseri, İlona'nın ablası vardı adını hatırlayamadım, Aşkito, o kadar çok ki...
ben hatırladım nıckınıBeni de hatırlıyor musun?
Bende eskiyim ama sanirim daha cok okumusum
Oooo kimler gelmişBende varım :)))
Antalya da buluşmalarda olan Yaprak mı?Ben de eskiyim fakat yaprak nickim vardı.bir süre giremedim.daha sonrada bir türlü kayıt alamadım.çookk eskiyim sanırım.pembe kürkün olmadığı ilk zamanlardı 2008 öncesi yıllardı sanırım.aynı site ve forumlar değil mi?
Hep kasalı pc ler kullandıkki.Üstelik mause,klavye olayından dolayı loptop kullanamayacağımı savundum hep.Masa üstünü değişirkende doğru gidip hoop loptopu sokdum eve.Yok maalesef o zamanlar sekreterlik yapıyordum.site yeni kurulmuştu .laptop Dizüstü bilg cepten int olayı bizde yoktu.kasalı büyük monitörlü bilg. Vardı.sonraözel güv.oldum 2008 int.cep aldım.size ulaşmak için.nefesim hep sitede idi.yine cepten giriyorum.