Eski karısıylamı görüşmek istiyor

37 yaşındasınız çocugunuz yok sanırım.Başkasını bulamam diye korkmayın bu kadar.Ben 40 yaşındayım iyi kötü karşıma birileri çıkıyor 25 yaşında da iyi kötü karışık oluyordu52 yaşında çocuklu adamı ben istemem şahsen üstelik tonla problemi var.Siz evlilik istiyorsunuz sarımsak kokulu amca istemiyor şaka gibi

Kafanızda bu kadar soru işareti varken bence yol yakinken dönün. Bu adamın zaten sizinle evlenme gibi bir düşüncesi yok. Hadi diyelim evlendiniz her gün acabalarla geçecek ömrünüz. Hayat kısa bu kadar strese girmeye gerek yok.

Hic kötü olma sevin hatta bu kadar çabuk biterse bitsin moduna giren bi adamla evlenip mutlu mu olacaksın? Şu formda daha evlenmeden adamların gerçek yüzünü görüp Ay ben napicammm diyen kızlara sinir oluyorum yahu ne oldu yani aşkından mi öldün dünyada kalan son erkek o mu? Bile bile lades

Adamı eski karısı arıyor kafası karışıyor, kadının sevgilisi var ama eski eşe arada bir gel kal diyor siz bunlara seyirci kalıyorsunuz bir aksiyon aldığınız yok. Bir şey soracağım topluca açık ilişki mi yaşıyorsunuz kimse ağzını açıp biz ne yaşıyoruz diye sorgulamıyor.

Çocukla bu konuları konuşman çok yanlış olmuş. Arada net bir çizgi olmalıydı. Bence boşanan insanlar birlikte kalmamalılar. En azından hayatlarında başka birileri varsa. Sen evlenemezsin velev ki bir kaza oldu evlendin asla huzur bulamazsın. Çocuklu kadın ya da adam tekrar çocuklu biriyle evlenmeli. O da saygı sevgi çerçevesinde. Ben çocuklarımın babasını en son mahkemede gördüm. Muhatabım olamaz

Bu nasıl bir adam ?

Adam sıkıntı : Yeni ailesi olacak eşiyle - kızı arasında bir düzen oturtturamamış ve eski eşinin "gel kal" "ara sıra bazı bazı" "bak böyle de güzel" tarzı yeşil ışıklarına, ağzı açık hayran bir şekilde memnuniyet ile karşılıyor.
Kız daha ergen olmasına rağmen babası ile annesinin hala olabileceğini düşünüyor, bu da çok ilginç.

Adam bu haliyle iki kadın arasında paylaşılamıyor niye kendinde eksiklik olduğunu düşünsün ki, böyle devam edeyim üçüncü de gelir diyordur

Erkek mi kalmadı yasize resmen bye bye demiş.üstüne düştükçe itici olacaksınız.salın ipini gitsin sanki çok matah biri.16 yaşında ergen kızla falan uğraşamam ben olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…