- 26 Mart 2022
- 200
- 84
- 48
- 37
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
Benimle gorustugunden beri cocuk icin bile eski karisiyla gorusmedi cunku ispat istedim ne bir mesaj nede baska bir sey atmadilar olsa kesin kullanirlardiBence hiç daha fazla işin içine girmeyin, yollarımızı ayırın. Normalde tabiki de boşanan insanların da hayatına birileri girebilir bu çok normal ama sizin durumda bir kız çocuğu anne babayı barıştırmaya çalışıyor, bir yandan anne ve baba birbiriyle görüşüyor ve birbirlerine karşı bir şeyler hissettiklerini düşünüyorsunuz. Sizin kafanızda kurduğunuz bir sürü düşünce var vb.
Ne olmalı ki kendı yolunuza gitmelisiniz ,asla düzelir diyip devam edecek bir ilişki değil arkanıza bakmadan kacın
Hemen kaçarak uzaklaşın. Denge kurmayı bilmeyen adamdan hiçbir şey olmaz.Oda bende bir evlilik geçirmiş iki yetiskin insaniz.Evlilik dusuncesiyle yola ciktik tanimak istedik birbirimizi sevdik yada ben oyle sandim belkide.16 yasindaki kiz once iyiydi sonra istemedi annemle babamin arasina giriyosun babam arada kaliyor dedi , onlar gorusuyolar dudman olamazlar dedi.Bende yuva yikan pozisyonuna sokmamasini anne babasini ben ayirmadigimi ben babasini tanidigimda boşanali bir buçuk iki yıl oldugunu soyledim.Sonra da butun bunlari annesinin etkisiyle ve kiskancliktan yaptigini soyledi.Eski eş surekli kafami karistircak hamleler yapti ve iliskimizi yipratmayi basardilar.Bu sebeplerden surekli tartisiyoruz agirligini koymadigini söylüyorum.Kizima ters yapamam diyor.Deli gibi evlilik isteyen adam ben bu isi ertelemek istiyorum senin tavirlarindan dedi.Ister devam et ister kabul etme bitir dedi yani beni gözden cikardi.Eski eş ışık yakinca kafasimi karisti.Eski esinde gorustugu birisi varmis oysaki.Zaten benimkiylede tekrar evlilik dusunmuyor ama ara ara goruselim bende kal teklifi sunmuş. Bunlarmi cazip geldi acaba.Kizinada cok duskun kizi annesiyle babasi gorusunce cok mutlu oluyor.Cok mutsuzum kendimi cok kotu hissediyorum hic iyi degilim kizlar
50 yaşında olan mı bu?Yine mi bu adam, kızı ve eski eşi konusu? Kaç kez aynı şeyleri yazmak için konu açacaksınız? Kendine bakmayan, sarımsak kokan, paspal adamı paylaşamadınız gitti. Bu kız bunları size kaç defa söyledi, adam size kızım bir yana dünya bir yana diye kaç defa söyledi? Nedir bu ısrarınız, zamanınıza günlerinize ömrünüze yazık değil mi?
İyi de siz eski karisiyla görüşüp görüşmediğine dair ispat istediğin bir ilişkide ne kadar mutlu olabilirsin?Benimle gorustugunden beri cocuk icin bile eski karisiyla gorusmedi cunku ispat istedim ne bir mesaj nede baska bir sey atmadilar olsa kesin kullanirlardi
Evet50 yaşında olan mı bu?
Ya kiskancliktan yapiyor , ısrarla gorustuklerini soyleyincede o zaman ispatlayin deme geregi duydumİyi de siz eski karisiyla görüşüp görüşmediğine dair ispat istediğin bir ilişkide ne kadar mutlu olabilirsin?
Bence vazgeçin bu kişiden. Kızı ergenlik çağında , adamın aklı hâlâ eski eşinde. Eski eşi de arada bir bana gel burda kal diyormuş. Olmaz yani bu iş. Her yeşil ışıkta gidecekse şimdiden gitsin. Siz en iyisi çocuksuz bekar biriyle tanışmaya çalışın. Boşverin bu adamı.Oda bende bir evlilik geçirmiş iki yetiskin insaniz.Evlilik dusuncesiyle yola ciktik tanimak istedik birbirimizi sevdik yada ben oyle sandim belkide.16 yasindaki kiz once iyiydi sonra istemedi annemle babamin arasina giriyosun babam arada kaliyor dedi , onlar gorusuyolar dudman olamazlar dedi.Bende yuva yikan pozisyonuna sokmamasini anne babasini ben ayirmadigimi ben babasini tanidigimda boşanali bir buçuk iki yıl oldugunu soyledim.Sonra da butun bunlari annesinin etkisiyle ve kiskancliktan yaptigini soyledi.Eski eş surekli kafami karistircak hamleler yapti ve iliskimizi yipratmayi basardilar.Bu sebeplerden surekli tartisiyoruz agirligini koymadigini söylüyorum.Kizima ters yapamam diyor.Deli gibi evlilik isteyen adam ben bu isi ertelemek istiyorum senin tavirlarindan dedi.Ister devam et ister kabul etme bitir dedi yani beni gözden cikardi.Eski eş ışık yakinca kafasimi karisti.Eski esinde gorustugu birisi varmis oysaki.Zaten benimkiylede tekrar evlilik dusunmuyor ama ara ara goruselim bende kal teklifi sunmuş. Bunlarmi cazip geldi acaba.Kizinada cok duskun kizi annesiyle babasi gorusunce cok mutlu oluyor.Cok mutsuzum kendimi cok kotu hissediyorum hic iyi degilim kizlar
Aaaa bu o kişi miymişş ben şokYine mi bu adam, kızı ve eski eşi konusu? Kaç kez aynı şeyleri yazmak için konu açacaksınız? Kendine bakmayan, sarımsak kokan, paspal adamı paylaşamadınız gitti. Bu kız bunları size kaç defa söyledi, adam size kızım bir yana dünya bir yana diye kaç defa söyledi? Nedir bu ısrarınız, zamanınıza günlerinize ömrünüze yazık değil mi?
Tekrar özgürluğünün kısıtlanmasınıda istemiyor , eski kocasından da vazgecmiyor.Hayatinda da birisi var üstelik, kadın normal degilAra sıra görüşelim ben de kal ne yaaaa ayy nasıl sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?