• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski gardrobumu folyoladım:)) nasıl??

happy_spk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
448
5
96
İstanbul
$050.webp$015.webp$001.webp

sırayla böyle oldu! :))))

kahve koyu ve basit durdu diye,
morlu yaptım halı ve genel oda mor diye,
sonra da desenli oluşu karmaşık gibi durdu yatak örtüsü vs. hesaba katınca
en sonunda bembeyaz yaptım kurtuldum:))

hangi hali iyi sizce?? beyaz ferahta durdu ayrıca.. odam evin en son odası olduğundan boşluğa doğru geliyor ve biraz karanlık..

güzel olmuş ellerinize sağlık ama bence kenardaki açık kahve kısımlarıda kaplayın. Siyah olabilir yada yine beyaz olabilir. Bu haliyle de güzel ama o şekilde hayal edince daha havalı olur sanki...

beyaz hali iyi olmuş.çerçeveyi değiştirmek masraflı mı yada zor mu?pek bilmiyorum böyle konuları ama az önce bi arkadaş demiş ya kahve kısımları değiştir diye bana da çerçeveler acı kahve filan olsa daha güzel olur gibi geldi.ama değiştirmek mümkün değilse sağlıkla kullan.bu son hali de fena değil.

çerçeveler ikili kanallı falan.. doğrusu zor olur kaplamak ayrıca tüm dolabı da kaplamış gibi olurum öyle. kabak gibi mi kaldı ne zaten sanki?? ben de pek anlayamadım. ama en iyi hali bu oldu sanırım hem de koyu kahveyi odaya birşeye uyduramadığımdan gözüme koyu geldiğinden kahveli halini beyazla değiştirmiştim. bakarım yine de bir.. teşekkürler..

çeçeve kısımlar ikili ve kanallı gibi.. zor olur yani kaplamak.. hem öyle tüm dolabı kaplamış gibi olurum. kahve kısımları da gözüme koyu geldiği için beyazla değiştirdim zaten.. ama kabak gibi de gelmiyor değil doğrusu:)) bakalım bir denerim yine de belki.. teşekkürler..

Back
X