Bir ayda nasıl sevildiğinizi hissediyorsunuz, çok acayip. Adam bile sevmediğini, sadece hoşlantı olduğunu söylemiş ama siz sevildiğinizi hissetmişsiniz. Ortada olmayan sevgiyi hissetmek için özel güçler falan mı var?2 haftadır, 1 aydır görüştüğüm çocukla bitirdik. Ortak arkadaşımız bizi tanıştırdı ilk başlarda her şey güzeldi gerçekten sevildiğimi hissettim oğlan sevgilisinden ayrılalı 1 ay olmuştu benimle birlikteyken 2 ay olmuştu kızdan soğudunuğunu söylemişti bana ben bunu sorun etmedim fakat 2 hafta önce benim ona ilgi vermediğimi ama bana olan duygularının hoşlantı olduğunu benimle artık ilgili romantik bir şeyler düşünemediğini açıkladı. O gün birkaç saat önce bizi tanıştıran arkadaşımla beraber buluşmuşlardı. Birkaç gün önce beni instagramdan engellediğini gördüm ona yazdım whatsapp’ dan fakat cevap vermeyip ortak arkadaşımıza yazdı bende onu engelledim sinirlenip. Ne yapmam gerekiyor sizce geri döner mi?
Aşkım umudunu yitirme ben evlilik görüyorum.2 haftadır, 1 aydır görüştüğüm çocukla bitirdik. Ortak arkadaşımız bizi tanıştırdı ilk başlarda her şey güzeldi gerçekten sevildiğimi hissettim oğlan sevgilisinden ayrılalı 1 ay olmuştu benimle birlikteyken 2 ay olmuştu kızdan soğudunuğunu söylemişti bana ben bunu sorun etmedim fakat 2 hafta önce benim ona ilgi vermediğimi ama bana olan duygularının hoşlantı olduğunu benimle artık ilgili romantik bir şeyler düşünemediğini açıkladı. O gün birkaç saat önce bizi tanıştıran arkadaşımla beraber buluşmuşlardı. Birkaç gün önce beni instagramdan engellediğini gördüm ona yazdım whatsapp’ dan fakat cevap vermeyip ortak arkadaşımıza yazdı bende onu engelledim sinirlenip. Ne yapmam gerekiyor sizce geri döner mi?
Dönmez bence.2 haftadır, 1 aydır görüştüğüm çocukla bitirdik. Ortak arkadaşımız bizi tanıştırdı ilk başlarda her şey güzeldi gerçekten sevildiğimi hissettim oğlan sevgilisinden ayrılalı 1 ay olmuştu benimle birlikteyken 2 ay olmuştu kızdan soğudunuğunu söylemişti bana ben bunu sorun etmedim fakat 2 hafta önce benim ona ilgi vermediğimi ama bana olan duygularının hoşlantı olduğunu benimle artık ilgili romantik bir şeyler düşünemediğini açıkladı. O gün birkaç saat önce bizi tanıştıran arkadaşımla beraber buluşmuşlardı. Birkaç gün önce beni instagramdan engellediğini gördüm ona yazdım whatsapp’ dan fakat cevap vermeyip ortak arkadaşımıza yazdı bende onu engelledim sinirlenip. Ne yapmam gerekiyor sizce geri döner mi?
Başkasını bulamazsa döner.ama bence bu kişi eski sevgilisini unutmamamış2 haftadır, 1 aydır görüştüğüm çocukla bitirdik. Ortak arkadaşımız bizi tanıştırdı ilk başlarda her şey güzeldi gerçekten sevildiğimi hissettim oğlan sevgilisinden ayrılalı 1 ay olmuştu benimle birlikteyken 2 ay olmuştu kızdan soğudunuğunu söylemişti bana ben bunu sorun etmedim fakat 2 hafta önce benim ona ilgi vermediğimi ama bana olan duygularının hoşlantı olduğunu benimle artık ilgili romantik bir şeyler düşünemediğini açıkladı. O gün birkaç saat önce bizi tanıştıran arkadaşımla beraber buluşmuşlardı. Birkaç gün önce beni instagramdan engellediğini gördüm ona yazdım whatsapp’ dan fakat cevap vermeyip ortak arkadaşımıza yazdı bende onu engelledim sinirlenip. Ne yapmam gerekiyor sizce geri döner mi?
2 ay önce ayrıldığı kişiden biranda seni sevmesini beklememen gerek..özellikle uzun ilişkilerin bittikten sonra erkeğin başkasıyla çıkmasının sebebi hemen aşık olmasından değil geçmiş ilişkisini sevdiği kişiyi unutmak istemesidir..unutamadığında da geri döner o erkek..eğer seni unutmamasını istiyorsan geri dönmesini istiyorsan onda önemli iz bırakman gerek o zaman dönüyorlar2 haftadır, 1 aydır görüştüğüm çocukla bitirdik. Ortak arkadaşımız bizi tanıştırdı ilk başlarda her şey güzeldi gerçekten sevildiğimi hissettim oğlan sevgilisinden ayrılalı 1 ay olmuştu benimle birlikteyken 2 ay olmuştu kızdan soğudunuğunu söylemişti bana ben bunu sorun etmedim fakat 2 hafta önce benim ona ilgi vermediğimi ama bana olan duygularının hoşlantı olduğunu benimle artık ilgili romantik bir şeyler düşünemediğini açıkladı. O gün birkaç saat önce bizi tanıştıran arkadaşımla beraber buluşmuşlardı. Birkaç gün önce beni instagramdan engellediğini gördüm ona yazdım whatsapp’ dan fakat cevap vermeyip ortak arkadaşımıza yazdı bende onu engelledim sinirlenip. Ne yapmam gerekiyor sizce geri döner mi?
dönse bile adam sana bişey demeden engellemiş senın gururun yok mu ?2 haftadır, 1 aydır görüştüğüm çocukla bitirdik. Ortak arkadaşımız bizi tanıştırdı ilk başlarda her şey güzeldi gerçekten sevildiğimi hissettim oğlan sevgilisinden ayrılalı 1 ay olmuştu benimle birlikteyken 2 ay olmuştu kızdan soğudunuğunu söylemişti bana ben bunu sorun etmedim fakat 2 hafta önce benim ona ilgi vermediğimi ama bana olan duygularının hoşlantı olduğunu benimle artık ilgili romantik bir şeyler düşünemediğini açıkladı. O gün birkaç saat önce bizi tanıştıran arkadaşımla beraber buluşmuşlardı. Birkaç gün önce beni instagramdan engellediğini gördüm ona yazdım whatsapp’ dan fakat cevap vermeyip ortak arkadaşımıza yazdı bende onu engelledim sinirlenip. Ne yapmam gerekiyor sizce geri döner mi?
2 haftadır, 1 aydır görüştüğüm çocukla bitirdik. Ortak arkadaşımız bizi tanıştırdı ilk başlarda her şey güzeldi gerçekten sevildiğimi hissettim oğlan sevgilisinden ayrılalı 1 ay olmuştu benimle birlikteyken 2 ay olmuştu kızdan soğudunuğunu söylemişti bana ben bunu sorun etmedim fakat 2 hafta önce benim ona ilgi vermediğimi ama bana olan duygularının hoşlantı olduğunu benimle artık ilgili romantik bir şeyler düşünemediğini açıkladı. O gün birkaç saat önce bizi tanıştıran arkadaşımla beraber buluşmuşlardı. Birkaç gün önce beni instagramdan engellediğini gördüm ona yazdım whatsapp’ dan fakat cevap vermeyip ortak arkadaşımıza yazdı bende onu engelledim sinirlenip. Ne yapmam gerekiyor sizce geri döner mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?