- 10 Ekim 2018
- 1.042
- 1.393
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Daha önce eski eşimle yeniden evlensem mi diye bir konu açmıştım. Olumlu olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim biz yeniden evlenmeye karar verdik. Eski eşimin hatalarından ders aldığını düşünüyorum ve bu kez farklı olacağını hissediyorum. Yeniden denemek istiyorum ama şimdi sorunum başka bir şey.
Eski eşiniz bile olsa evlenmek için 300 gün iddet müddet süresi olarak beklenmesi gerekiyor dedi belediye bize. Eğer hemen evlenmek istiyorsak mahkeme kararı gerekiyormuş. Biz daha önce avukata sorduğumuzda eski eş ile evlendiğinizde bu karara gerek yok demişti.
Şimdi nasıl bir yol izleyebiliriz? Belki çevrenizde yaşamış olan ya da farklı bir fikri olan avukat arkadaşlar vardır diye soruyorum. Temmuzda boşanmamış olmamıza rağmen kararın onaylanma tarihi 11.09 olarak görünüyor. Bizde bu kadar beklemek istemediğimiz içim en kısa sürede halletmek istiyoruz.
profil gizlinmiş eski konular görünsün istemiyor sanırım.Boşanma nedeniniz neydi?
Birde niye beklemiyorsunuz ki? Sanki ilk defa evlenecek gibisiniz.
Anlaşamıyorduk arkadaşlarını daha önemli görüyordu vs.Boşanma nedeniniz neydi?
Birde niye beklemiyorsunuz ki? Sanki ilk defa evlenecek gibisiniz.
neden boşanmıştınız? eski eşinizin ders aldığını hiç sanmıyorum erkekler ders almak konusunda çok beceriksizdir. sizin ders almanız gerekirdi bence. insan neden eski eşiyle tekrar evlenir anlamıyorumDaha önce eski eşimle yeniden evlensem mi diye bir konu açmıştım. Olumlu olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim biz yeniden evlenmeye karar verdik. Eski eşimin hatalarından ders aldığını düşünüyorum ve bu kez farklı olacağını hissediyorum. Yeniden denemek istiyorum ama şimdi sorunum başka bir şey.
Eski eşiniz bile olsa evlenmek için 300 gün iddet müddet süresi olarak beklenmesi gerekiyor dedi belediye bize. Eğer hemen evlenmek istiyorsak mahkeme kararı gerekiyormuş. Biz daha önce avukata sorduğumuzda eski eş ile evlendiğinizde bu karara gerek yok demişti.
Şimdi nasıl bir yol izleyebiliriz? Belki çevrenizde yaşamış olan ya da farklı bir fikri olan avukat arkadaşlar vardır diye soruyorum. Temmuzda boşanmamış olmamıza rağmen kararın onaylanma tarihi 11.09 olarak görünüyor. Bizde bu kadar beklemek istemediğimiz içim en kısa sürede halletmek istiyoruz.
Ne bilim ben olsam biraz sevgili gibi takılırdım bu işi biraz serseliğe verirdimAnlaşamıyorduk arkadaşlarını daha önemli görüyordu vs.
Çünkü beklemek için bi sebep bulamıyoruz neden bekleyelim ki?
Teşekkür ederim konu zaten evlenmeye karar verdiğim değil bu süreçle ilgili ne yapabilirim diye. Bir kez boşandım o kadar zor değilmiş bir daha boşanırım anlaşamazsam.Ben bu konuda linclemeyeceğim evlenin sonuçta bir kez boşanmışsınız olmazsa yine boşarsınız
Eski eşle yeniden evlenirken iddet süresine gerek yok bende böyle biliyorum ilkinden bosanırken iddeti direkt kaldırmıştım ben , olmazsa hemen iddet kaldırma davası açın çok hızlı sonuçlanıyor hemen hastaneye sevkediyorlar kan testi oluyorsunuz hamile olmadığınız için kalkıyorTeşekkür ederim konu zaten evlenmeye karar verdiğim değil bu süreçle ilgili ne yapabilirim diye. Bir kez boşandım o kadar zor değilmiş bir daha boşanırım anlaşamazsam.
Daha önce eski eşimle yeniden evlensem mi diye bir konu açmıştım. Olumlu olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim biz yeniden evlenmeye karar verdik. Eski eşimin hatalarından ders aldığını düşünüyorum ve bu kez farklı olacağını hissediyorum. Yeniden denemek istiyorum ama şimdi sorunum başka bir şey.
O kişi döndü bana daha sonra ama ben istemedim o kişiyle devam etmek. Çünkü bi şeyler eksikti ve eski eşim yazmaya başladığıda ve değişmeye başladığı için yeniden denemek istedik.Kocanizin degismesinden ziyade ikinizde baskalariyla dikiş tutturamayip birbirinize dönüyorsunuz gibi geldi bana.
Boşandigi adama dönecek insan boşandiktan 1-2 ay sonra sevgili yapmaz. Baktiniz olmuyor erkekler cinsellik icin yaklasiyor, iliskiniz var sanarken bir anda iletisimi kesiyor vs umidiniz kalmadi döndünüz gibi.
Umarim düzelmistir de yanilmiyorsunizdur.
boşanmak nasıl zor değil ya boşanmak gayet zor bir süreç.Teşekkür ederim konu zaten evlenmeye karar verdiğim değil bu süreçle ilgili ne yapabilirim diye. Bir kez boşandım o kadar zor değilmiş bir daha boşanırım anlaşamazsam.
Tabii ki zorlandım boşanırken ama bizim her şey anlaşmalı olduğu için her şey çok çabuk bitti.boşanmak nasıl zor değil ya boşanmak gayet zor bir süreç.
Dikkat et de bu sefer cocukla bosanmak zorunda kalma......Tabii ki zorlandım boşanırken ama bizim her şey anlaşmalı olduğu için her şey çok çabuk bitti.
Özellikle aynı adamla evlenip yeniden boşanmak. Gerçekten bencede kolay değil. İkinci kere hayal kırıklığı ama ikinci daha zor olur bana göreboşanmak nasıl zor değil ya boşanmak gayet zor bir süreç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?