Oluru var mı sorusunun cevabı kişiye göre değişiyor çünkü herkesin kişiliği farklı. Abinizi ve eşini tanimadan buna cevap veremeyiz, cevabı en iyi siz bilirsiniz.Normallestirmisler sanirim. Evlendiler degistik ders cikardik diyorlar sonuc ne olur tekrar bilmiyoruz oluru var mi
Aşırı mantıksız. Hatta tüm hikaye bir mantıksızlık silsilesi.
İkisi de kisilik olarak zorlar biliyoruz.Abimin eski kiz arkadasi da cok zor bi kisiligi var diye yapamadı abimleOluru var mı sorusunun cevabı kişiye göre değişiyor çünkü herkesin kişiliği farklı. Abinizi ve eşini tanimadan buna cevap veremeyiz, cevabı en iyi siz bilirsiniz.
Aynen oyle kisiligi oturmamış zor ve olgunlasmamis insanlar evliliği yurutmekte zorluk yaşarlarPsikolojik danışman bir arkadaşım, sınıf arkadaşı psikolojik danışman bir erkekle evlenmişti. Çocuk askere gitmiş, orda psikolojik sorunlar yaşamış, asker dönüşü kızı üzmüş, boşanmışlar. 2-3 yil sonra oğlan tekrar evlenelim diye gelmis, ısrar etmiş, arkadaşım bayağı düşündükten sonra evlenmeyi kabul etti. Bir ara "Durumlar nasil, nasil gidiyor, değişiklik var mi" diye sordugumda "Yok ya, ayni gibi her sey" filan dedi, fazla da konusmadi, üzgündü.
Aldatma, şiddet gibi şeyler sebebiyle sevgi, saygı ve güven bitiyor maalesef, bunlar olmadan da ilişki yürümez.
Herkeste durum farklı olabiliyor. Sizinkiler olgun insanlarsa, gercekten yürütmek istiyorlarsa birbirinin dilinden anlamaya ve ona göre davranmaya çalışacaklar.
Kimsenin eşi mükemmel degil, kimsenin evliliği mükemmel degil, herkes bir seylere göz yumarken bir seylere seslenmemeyi ama bir seyleri de ifade edip anlasmaya çalışmayı öğreniyor. Bunu iyi öğrenir iyi becerirlerse evlilik yürüyor.
Bana gore de denenmis denenmez .Sonuc ayni olur ne degisecek ki insanlar ayni kaliyor sonuctaKonuyu hiç okumadım sadece başlığa Hadise’nin şarkısı ile cevap vermek istedim;denenmişi denemek yok hiç olmadı kitabım da olduramazsın. Bence exten NeXT olmaz
Siz deneyip tekrar mi bosandiniz ? insanlar değişmiyor degil mi?Başliğa ithafen ve tüm bu konuya cevap arayanlara ithafen .Denedim olmadı,olmuyor..Hatta boşansam da tekrarı oluyormuş diyip daha da cozutuyorlar hazır boşanmışken herkes önüne baksın..Ben pişmanım
Boşandım tekrar barıştık ama resmi nikah kıymadım, düzeldi mi diye 1 yıl gözlemledim..Aynı boktuSiz deneyip tekrar mi bosandiniz ? insanlar değişmiyor degil mi?
Anladim insanoglu değişmiyor demekki ben de daha once erkek arkadasimdan ayrilmistim tekrar sans vermistim ama yine ayni adamdi sizin bosanma sebebiniz neydi cok ozel degilseBoşandım tekrar barıştık ama resmi nikah kıymadım, düzeldi mi diye 1 yıl gözlemledim..Aynı boktu
Aynen oyle Evlendiler ama hem abim hem yengemin zor bir kisiligi varPardon da kız ailesi neden abinizin borcunu ödesin? Ayrıca abiniz ALDATMIŞ. Umarım gerçekleşmez bu evlilik. Kadın toplum baskısı yüzden, evsiz gibi ev arayan abinize kalmaz umarım. İmdat yaa.
Abinizin zor bir kişiliği yok, abiniz kötü bir insan. Karısını aldatmış ve şimdi de kimseyi bulamıyor diye aynı kişiye dönüyor. Derdi çocuğu değil, kendini birine yamamak. Özür dilerim. Umarım bu evlilik gerçekleşmez ve yeğeninizin de sizlerin de psikolojileri iyice yıpranmaz.Aynen oyle Evlendiler ama hem abim hem yengemin zor bir kisiligi var
Aynen oyle cok dogru tespitler ama iste evlendiler ikinci cocugu yapmasalar iyi . Abimin eski kiz arkadasi da abim sorunludur diye ondan ayrildi evlilik adami değildir diyeAbinizin zor bir kişiliği yok, abiniz kötü bir insan. Karısını aldatmış ve şimdi de kimseyi bulamıyor diye aynı kişiye dönüyor. Derdi çocuğu değil, kendini birine yamamak. Özür dilerim. Umarım bu evlilik gerçekleşmez ve yeğeninizin de sizlerin de psikolojileri iyice yıpranmaz.
Şimdi durumlar nasıl?Aynen oyle Evlendiler ama hem abim hem yengemin zor bir kisiligi var
Evin icini bilmiyoruz tam olarak İkinci cocugu dusunmesinler bari diyoruz simdilikŞimdi durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?