Sonuna kadar okumanızı rica ediyorum.abim eşiiyle evlenip ilk 3 ayda anlaşamayip evden ayrıldı. çocuk oldu o süreçte yine evine gitti yine anlaşamayip evinden ayrıldı bı yil kadar kaldi orda. Evliligin ilk gününden beri sorunları vardı fiziksel şiddet de oldu psikolojik şiddet de iki tarafta da. siddetli geçimsizlik vardı ve eşi ona maddi manevi destek olmadığı için ayrılma kararı aldı. Cocuk olursa düzelir diye düşündü çocuk olunca da duzelmediler. sonrasında evden çıktı bizde yaşadı.5 yılın sonunda eşinden boşandı. karşı taraf boşanmaya yasanmadigi için çekişmeli oldu sonra anlaşmalıya dönüştü bosanabildi. Evi çocuğun velayetini de ona verdi sırf boşanması için. esi ve eşinin ailesi de bu 4 yıllık surecte ailemizi hep rahatsız ettiler sürekli hakaretler küfürler. Abimin borcu var dörtyüz bin kadar. ailemin maddi gücü yok. Destek çıkmadılar abime.evden yavas yavaş gitmesini istediler gibi bişey oldu. Yeni bosandi.bu boşanma aşamasına kadar abim hayatına birini aldı 2 yıl birlikte oldular evleneceklerdi ama kız abimi birakti sorunlu olduğunu dile getirip.abim simdi eski eşiyle tekrar evlenmek istiyor. Bu süreçte çok defa aldatma da oldu. eski esini sevmiyor ama çocuktan dolayı tekrar severim belki diyor. onlar arasında aileler arasında saygı sevgi kalmadı bu arada. gidecek yerim yok mecburum diyor?çocuğumdan başka kimsem yok bu hayyatta diyor. Eski eşi de kabul etti evliliği. Kadın bu boşanma sürecinde ailesinden akrabalardan çok laf işitmiş yıpranmış o da dul kalmamak için evliliği istiyor.sonuc ne olur tekrar evlenmeleri mantıklı mı ?ikimiz de çok pismaniz ders aldık düzelecez diyorlar olur mu? Mantıklı mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski eşle ikinci defa evlenmek sağlıklı olur mu? Mantıklı mı
- Konu Sahibi dhdkdkm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? En iyi cevap
Böyle bir abim olsa utanırım bu konuyu açmaya,siz de ayrı bir alemsiniz.Mantıklı mı diye soruyorsunuz bir de.
Kadın calisiyor.kamu kurumunda çalışıyorKervan yola çıkmış desene konu sahibi barışma nedenleri baya çaresizlik yani ikisinide kimse kabul etmemiş.Kadina çok üzüldüm ben ailesi üzerine gelmese iş imkanı olsa dönmez idi sanki.
Kadın calisiyor.kamu kurumunda çalışıyor
Kervan yola çıkmış desene konu sahibi barışma nedenleri baya çaresizlik yani ikisinide kimse kabul etmemiş.Kadina çok üzüldüm ben ailesi üzerine gelmese iş imkanı olsa dönmez idi sanki.
- 8 Şubat 2024
- 3.970
- 5.658
- 73
- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.074
- 48
- 33
alırPeki çocuğuna çok bağlı olunduğunda çocuktan kopmayi göze almayan bı insan düzelir mi bosanmayi göze alır mı
Yani onca yasanilanlardan sonra arsız olunabilir mi ? Hiç bişey yasanmamis gibi devam edilebiliyor mu ?Kervan yola çıkmış desene konu sahibi barışma nedenleri baya çaresizlik yani ikisinide kimse kabul etmemiş.Kadina çok üzüldüm ben ailesi üzerine gelmese iş imkanı olsa dönmez idi sanki.
- 9 Şubat 2010
- 18.293
- 1
- 41.260
- 798
Benim arkadaşım evlendi eski eşiyle 2. Defa ikinci çocuğu da yaptılar hemen. Adam gırtlağa kadar borçla döndü, üzerine alkolik de oldu. 11 yıl sonra yine boşandılar. Çocuklar laçka oldu arada. Bunlara da aynısı olur bencePeki çocuğuna çok bağlı olunduğunda çocuktan kopmayi göze almayan bı insan düzelir mi bosanmayi göze alır mı
- 9 Şubat 2010
- 18.293
- 1
- 41.260
- 798
Ediyormuş gibi yapıyorlar ama bence ilk kavgada eski defterler dökülüyordur ortaya kesin. Bizim toplumda geçmişe yapışık yaşamak gelenek çünküİnsanlar bunca yaşananlardan sonra arsız olabiliyorlar mi ? Hiç bişey yasanmamis gibi devam edilebiliyor mu ?
Yine mi boşanır Evliliğin devam etmesinde sürmesinde çocuğu etkisi olmaz mı ? Sonuç olarak gidecek yerim yok kimsem yok diyen ve çocuğuna aşırı derecede çok bağlı olan biri katlanamaz mi alttan alamaz mi düzeltmek için çaba sarfetmez mi her türlü
- 19 Mart 2023
- 852
- 1.489
- 33
- 34
Düzelmez. Benim eski eşimde çocuklarına çok bağlıydı ama düzelmedi. Şimdi barışsak yine aynı şeyleri yaşarız.Peki çocuğuna çok bağlı olunduğunda çocuktan kopmayi göze almayan bı insan düzelir mi bosanmayi göze alır mı
Bizimkiler İkinci çocuğu şimdiden düşünüyorlar daha nikah kıymadanBenim arkadaşım evlendi eski eşiyle 2. Defa ikinci çocuğu da yaptılar hemen. Adam gırtlağa kadar borçla döndü, üzerine alkolik de oldu. 11 yıl sonra yine boşandılar. Çocuklar laçka oldu arada. Bunlara da aynısı olur bence
Kimse değişmiyor demekki.cocugumdan başka kimsem yok gidecek yerim de yok diyen insan yine de düzelmez mi ? bunun için mücadele etmez miDüzelmez. Benim eski eşimde çocuklarına çok bağlıydı ama düzelmedi. Şimdi barışsak yine aynı şeyleri yaşarız.
- 9 Şubat 2010
- 18.293
- 1
- 41.260
- 798
Hep aynı senaryo, geçinmeyi becerdiler de ikinci kusur kaldı. Çocuklara yazıkBizimkiler İkinci çocuğu şimdiden düşünüyorlar daha nikah kıymadan
Peki insanlar boşandiktan sonra tecrube sahibi oluyorlar. tekrar aynı kişiyle evlendiğinde ne yapması gerektiğini artık öğrenmiş olmuyor mu hatalarını bilip ona göre yol almazlar mi sonuç olarak tekrar boşanmayı kimse istemezDüzelmez. Benim eski eşimde çocuklarına çok bağlıydı ama düzelmedi. Şimdi barışsak yine aynı şeyleri yaşarız.
- 9 Şubat 2010
- 18.293
- 1
- 41.260
- 798
İlk evliliklerinde korunmamışlar ilk geceden bebe gelmiş, şimdi yine evlenecekler ve yine hemen çocuk yapma planındalar, sana ders almışlar gibi geldi miPeki insanlar boşandiktan sonra tecrube sahibi oluyorlar. tekrar aynı kişiyle evlendiğinde ne yapması gerektiğini artık öğrenmiş olmuyor mu hatalarını bilip ona göre yol almazlar mi sonuç olarak tekrar boşanmayı kimse istemez
Doğru saglikli karar verilseydi zaten evliliği tekrar düşünmezlerdi. bilemiyoruz daha kötü olmazlar inşallahİlk evliliklerinde korunmamışlar ilk geceden bebe gelmiş, şimdi yine evlenecekler ve yine hemen çocuk yapma planındalar, sana ders almışlar gibi geldi mi
Hayir simdilik neden sordunuz?Güncel durumlari nedir merak ettim çocuk yapmışlar mi
- 16 Temmuz 2023
- 1.737
- 4.501
- 53