• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski esimle tekrar barismalimiyim??

Caresizve yorgun

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
72
28
18
33
Merhaba hanimlar tercümeli bayanlara birsey danışmak istiyorum ben 6 yillik evliyim 5 yasinda kizim var ve 2 hafta önce eşimle anlaşmalı boşanma dilekcesi verdik tebligat almadik ben istedim bosanmayi 4 aydir babamin evindeyim esimle surekli kavga tartisma yapıyorduk esim bu durumlarda surekli ailemi arayip beni şikayet ediyordu esim istemedigi halde bosanmayi kabul ettigini soyledi sen istedin dedi ve ben 4 aydir babamin evinde kaliyorum simdi tekrar esim birlesmek istiyor ve esimin alkol sorunu var 10 15 gune bir icmek istediğini buna ses cikarmazsan birleselim zamanla birakacam dedi . Babamin evindeyim kizimla birlikte anne baba da olsa insan evini duzenini ariyor babm cok baskici otoriter biri burda hicbir soz hakkim yok her yaptigim yapmadigim seyler göze batiyor ve evde huzursuzluk cikiyor suan sehir hastanesinde çalışıyorum ama devamli çalışacağımi bilmiyorum kendi istegimle calismak istedm evde cok sorun oluyor annemle aramizda sorunlar babama yansiyor babam iyice bana kotu davranıyor bana el kaldiriyor hakaret ediyor aşağılıyor annem aramizda evde olan seyleri babama anlatiyor calistigim icin zaman zaman yorgun geliyorum evde temizlik islerine yardım etmedigim zamalar kavga oluyor bu duruma ne kadar dayanabilirim bilmiyorum hafta sonlari erken yatip erken kalkiyorm onlara kahvalti hazrlamak icin babamin kati kurallari var hic cekilmez pskolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum Rabbime sığındım namazlarımı kılıyorum cokca dua ediyorum ailemin bu durumda bana destek olacagini yanimda olacağını düşünürken ne hale düştüm 3 abim var hiçbirinden destek yok bosanip gelmeme hazmedemiyorlar surekli niye geldn geçinemedin diyorlar .esim bu zamana kadar pisman olup hic yalvarmadi evime geri dönmeyi düşünüyorum esimde tekrar birleşmeyi istiyor tabi alkolü nü kabul edersem o sekilde istiyor bende burda yapamayacağımı biliyorum oyuzden bana bir yol gösterin ne yapmam lazim lütfenn bi fikir verirseniz sevinirim teşekkürler

Hayir esim sadece alkolü var
On beş günde ve evde alkol içecekse sorun etme
Tabi tadında bırakırsa. Bizde evde alkol alırız eşimle.
Biz keyif alırız . Ama eşiniz içip küfür hakaret dayak gibi olumsuzluklar sergiliyorsa babanın evi yine daha iyi derim.
Sakın işi birakma ilerde kendi düzenin için kenara para koy derim.
Allah yardımcın olsun 🤲

Afederseniz 2 ucu b... değnek

Ne biçim aileniz var !

Aynı derede 2. Kez yıkanmayın.
Çalışıyorsunuz biraz sabredin para biriktirip kendi evinize çıkın cocugunuzla. Çocuğunuz 5 yaşındaymıs seneye anaokuluna gidecek.

Eşiniz düzelmez
Tekrar aile evine döndüğünüz zaman gaddar babanız kabul etmez. O yuzden para biriktirip hayatınızı kurun.

Koskoca 4 ay baba evindeydiniz, eşiniz 4 ay boyunca sizden af dilememiş, hatta suan da pek dilememiş. Siz aileden çaresiz olduğunuz ıcın " acaba geri mi dönsem" diye düşünüyorsunuz. Sakin yapmayın
Sabredın

Son düzenleme:
Aileni anlatmışsın ama esini anlatt alkol alınca sana zarar veriyor mu hayatınız nasıldı bunlari aç biraz kiiiii ona göre ölçüp tartalım
Esim cok sessiz yumuşak yüzlüdür evimin ihtiyaçlarını giderirdi arkdaş ortami kotu hepsi alkolik esim evde benimle cok ugrasir sinirlendiğim zamanlarda üzerime cok geliyor sürekli herseyi başa kalkıyor bende buna katlanamiyor öfkelenirdim ufak bi tartışmada ailemi arayip sikayet ederdi alkol aldigi zamanlar eve gelir ayri odalarda yatardk ben ona sataşmadigim surece kavga cikmazdi

Eşin şiddet uyguluyor mu?
Çalışıp ayrı eve çıkma durumun var mı?
Eger şiddet yoksa ve ayrı eve cıkamayacaksan geri dönmen daha iyi gibi..
Çalışıyorum ama ayri eve cikamam ailem bulunduğum yerde durdurmaz beni ailem siddet uygulayıcı tiplerden esim cok sinirlendigi zamanlarda birbirimizin üzerine gittigimiz zaman kavga yapıyordu

Merhaba hanimlar tercümeli bayanlara birsey danışmak istiyorum ben 6 yillik evliyim 5 yasinda kizim var ve 2 hafta önce eşimle anlaşmalı boşanma dilekcesi verdik tebligat almadik ben istedim bosanmayi 4 aydir babamin evindeyim esimle surekli kavga tartisma yapıyorduk esim bu durumlarda surekli ailemi arayip beni şikayet ediyordu esim istemedigi halde bosanmayi kabul ettigini soyledi sen istedin dedi ve ben 4 aydir babamin evinde kaliyorum simdi tekrar esim birlesmek istiyor ve esimin alkol sorunu var 10 15 gune bir icmek istediğini buna ses cikarmazsan birleselim zamanla birakacam dedi . Babamin evindeyim kizimla birlikte anne baba da olsa insan evini duzenini ariyor babm cok baskici otoriter biri burda hicbir soz hakkim yok her yaptigim yapmadigim seyler göze batiyor ve evde huzursuzluk cikiyor suan sehir hastanesinde çalışıyorum ama devamli çalışacağımi bilmiyorum kendi istegimle calismak istedm evde cok sorun oluyor annemle aramizda sorunlar babama yansiyor babam iyice bana kotu davranıyor bana el kaldiriyor hakaret ediyor aşağılıyor annem aramizda evde olan seyleri babama anlatiyor calistigim icin zaman zaman yorgun geliyorum evde temizlik islerine yardım etmedigim zamalar kavga oluyor bu duruma ne kadar dayanabilirim bilmiyorum hafta sonlari erken yatip erken kalkiyorm onlara kahvalti hazrlamak icin babamin kati kurallari var hic cekilmez pskolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum Rabbime sığındım namazlarımı kılıyorum cokca dua ediyorum ailemin bu durumda bana destek olacagini yanimda olacağını düşünürken ne hale düştüm 3 abim var hiçbirinden destek yok bosanip gelmeme hazmedemiyorlar surekli niye geldn geçinemedin diyorlar .esim bu zamana kadar pisman olup hic yalvarmadi evime geri dönmeyi düşünüyorum esimde tekrar birleşmeyi istiyor tabi alkolü nü kabul edersem o sekilde istiyor bende burda yapamayacağımı biliyorum oyuzden bana bir yol gösterin ne yapmam lazim lütfenn bi fikir verirseniz sevinirim teşekkürler
Eşinizin burnu sürtmüşe benziyor. Sözünde duracağından eminseniz bu aile çekilmez. Anne babanıza iyi dayanmışsınız

Eşinin alkol alması dışında sana ters gelen bir şey var mı? Evine yemek getirmeyip içkiye mi para veriyor? İçince bağırıp çağırıp kırıp döküyor mu?
Evime bakiyor kirami ödüyor ihtiyacımizi gideriyor ama 50 100 tl verip hesap soran biri icince bana satasmiyor satasirsa kavga cikacagini bildiği icin sessiz kaliyor

Sorunun temel kaynağı alkol ise yani tum sorunlae oradan basliyorsa ikinci bir sansi verin ama birakacam felan olmasin bu konu alkol tedavisi gorsun konusun ikna edin cocukta var arada belki birakmayi başarır sizde mutlu olursunuz

Back