- 13 Haziran 2023
- 376
- 476
- 23
- Konu Sahibi bkotprovula
Hiçbir eski şey yeni olamaz artık hayatımızda,sen eskisin ama ben eskici değilim mesela.
-Nejat İşler
-Nejat İşler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deneyin tâbi,ama eninde sonunda ayrılık olur Çünkü tekrar denemek isteyen sizsiniz karşılığı çok fazla fedakarlık olabilir Tek taraflı mücadele de yine kendini unutan,kendine zaman ayırmayan,her yükü taşıyan yine siz olursunuz sonuç değişmez.Sizin hatanız varda onun yok mu??? Sevse adım atardı,kapıya sizin çikolata bıraktığınızı bilmiyor mu?? İstese adım atar ama umursamıyor........Ama benimde hatam çok degistikten sonra hayatıma aldığım kişi tabiki olur şimdi de olur ama ben ona da böyle yapsaydım o da yanımda olurdu pişmanlığı yaşayacağım
Hayir onu tanımıyorsun tabiki böyle düşüneceksiniz. Onunda hatası olmaz olur mu onunda var ama onu öldürün ona pişman olduğunu söyle deneyin gercekten öldürür kendini soylemezDeneyin tâbi,ama eninde sonunda ayrılık olur Çünkü tekrar denemek isteyen sizsiniz karşılığı çok fazla fedakarlık olabilir Tek taraflı mücadele de yine kendini unutan,kendine zaman ayırmayan,her yükü taşıyan yine siz olursunuz sonuç değişmez.Sizin hatanız varda onun yok mu??? Sevse adım atardı,kapıya sizin çikolata bıraktığınızı bilmiyor mu?? İstese adım atar ama umursamıyor........
Hayat tecrübem bana şunu öğretti, karakter,falan filan boş.Aşk adama neler yaptırır neler.......seven adam pişmanım da der,özürde diler.Gercekten seven,ve barışmak isteyen adamın önünde dağ olsa dayanmaz.Biz kadınlar aşık olduğumuzda neler yapıyoruz!!!!! erkek mi yapmayacak?????Hayir onu tanımıyorsun tabiki böyle düşüneceksiniz. Onunda hatası olmaz olur mu onunda var ama onu öldürün ona pişman olduğunu söyle deneyin gercekten öldürür kendini soylemez
Ben zaten tedavi görüyorum, hayır bosandiktan sonra evli olan bütün çiftleri gözetliyorum istemsiz inanın beyler hanımlarının nerde çalıştığına çok dikkat ediyorBence sizin çikolata patates işlerini bırakıp acilen profesyonel yardım almanız lazım. Yazdıklarınız bana hiç normal gelmedi.
Bence adam sizi pek de sevmiyormuş, bahsettiğiniz boşanma sebebi çok eften püften ve seven bir insanın boşanmasına yetecek bir sebep değil.
Bilmiyorum belki adam da artık dolmuştur ve bu son söylediğiniz olay patlama noktası olmuştur. Patlama noktasına ulaşmış bir insanı geri döndüremezsiniz.
Lütfen kendinize odaklanın, destek alın ve önünüze bakın. Hayatınıza gelecekte giren kişilere de boşandım/tecavüze uğradım ben kusurluyum diye aksettirmeyin kendinizi. Kusurlu falan değilsiniz.
Seven adam her şeyi yapar. Ben buna inanmıyorum aslında yapar da o çok inat o yüzden yapmıyor. Hayır yapası yok yeteri kadar istememiş demek ki... siz de çok fazla çabalamayın bir adım gittiyseniz bırakın oda bir adım gelsin.Hayir onu tanımıyorsun tabiki böyle düşüneceksiniz. Onunda hatası olmaz olur mu onunda var ama onu öldürün ona pişman olduğunu söyle deneyin gercekten öldürür kendini soylemez
Ayyy o ne be ilk okul talebesi gibi çok ama çok iticisinizYok
Yok biz evliyken 1 çuval patates almıştık caldiklarinda aşkım patatesimizi çalmışlar diyip ağlamıştım arada dalga geçerdik kapısına 1 tane patates koyup aşkım patatesimizi çalmışlar diye not biraktim
Tecavüze ugramak senin suçun değil sen mağdur olansınKiz kardeşim bile beni suçladı, sevgilimin arabasına nasıl binermisim ,
Herhangi bir garantim tabii ki yok. Ama hiç olursam kapısında sürünmem. Bunun garantisi var. Onurum var çünkü.Yarın senin benden daha hiç olmayacağının garantisini sana veren kim ?
E bu adam es değil mi ya? Burda çalışmanı istemiyorum der. Anneniz ne alaka aynı iş yerinde mi çalışıyorsunuz?2 ay önce bosandik , aslında bosanma sebebi çok komik ben tanımadığım bir şehirde yaşıyorum, buranın kotu bir mahallesi var gerçekten kötü yanı içtiğiniz sudan bile korkun meğer ben orda calisiyormusum, bu geldi is yerime durmadı gitti bende mesaj attım sevmedin mi diye , sen deli misin burda çalışılır mı sen alay mı ediyorsun dedi . Ben tam işten çıkıp peşinden gidicem annemler tuttu sakın ol eve gidince konuşursunuz diye . Konuşamadık çünkü o annemlere gidip kızın uyuşturucunun kadın döven adamların arasında çalışıyor, beni sevseydi ben kızar kızmaz çıkar gelirdi dedi . Ben ne olduğunu anlamadan konu kapandı dava açıldı ailemle ne konuştular bilmiyorum
Evet dikkat ediyorlar ama boşanacak birden kestirip atacak kadar değil. Keşke gözlemlerinize seven insanın anlamadan dinlemeden kestirip atmadığını da ekleseydiniz. Adam sizden soğumuş inkar sürecindesiniz.Ben zaten tedavi görüyorum, hayır bosandiktan sonra evli olan bütün çiftleri gözetliyorum istemsiz inanın beyler hanımlarının nerde çalıştığına çok dikkat ediyor
Karakter falan nasıl boş? Erkeklerin büyük bir kısmı karısından ve sevgilisinden sürekli özür diler ve pişman olur. Bu onların çok sevdikleri anlamına gelmiyor. O an işlerine öyle geldiği için yapıyorlar bunu. Affedildiklerinde ise dozajı artırarak üzmeye devam ediyorlar. Asıl en önemli şey karakter ve bu da kolay kolay değişen bir şey değil. Bende tecrübelerime dayanarak şunu söylüyorum ki size karşı hata yapan birinin ikinci bir şans verilmemeli. Çünkü hata yapan insanlar affedildiklerinde arsızlaşıyorlar ve ikinci büyük darbeye maruz kalıyorsunuz. Sonra kaldırılamayan ikinci darbe değil verdiğiniz tavizler oluyor.Hayat tecrübem bana şunu öğretti, karakter,falan filan boş.Aşk adama neler yaptırır neler.......seven adam pişmanım da der,özürde diler.Gercekten seven,ve barışmak isteyen adamın önünde dağ olsa dayanmaz.Biz kadınlar aşık olduğumuzda neler yapıyoruz!!!!! erkek mi yapmayacak????
Dilek agacina çaput bağlaEski esimle barismak istiyorum arada kapısına çikolata bırakıyorum notlu . Onu sıkmadan kaçırmadan nasıl tekrar kalbini kazanırım. (Tamam esimin yerinde olsaydınız siz donmezdiniz )
Güncelleme: olumlu olumsuz yorumlar için çok teşekkür ederim . Haddini bilmeyen arkadaşlara cevap dahi vermicem benim hayatım sizin onayınıza gerek duymuyorum . Geri kalan bütün seviyeli yorumlar için kocaman öpücükler olumlu olumsuz Rabbım yanınızda olsun
Ben bunu bu konu için söyledim,aşık bir adam sevdiği kadın için fedakarlık yapar,barışmak için herşeyi göze alır hatta ayrılmamak için neler yapar neler........Sizin örnek verdiğiniz erkekler sevmiyor "mış" gibi yapıyor.Aldatan,kadının ömrünü yiyen,adamlar zaten özür dilese ne olur, ağlasa ne olur?????onlar düzen bozulmasın diye yapıyorlar çünkü en çok kendilerini seviyorlar.....Karakter falan nasıl boş? Erkeklerin büyük bir kısmı karısından ve sevgilisinden sürekli özür diler ve pişman olur. Bu onların çok sevdikleri anlamına gelmiyor. O an işlerine öyle geldiği için yapıyorlar bunu. Affedildiklerinde ise dozajı artırarak üzmeye devam ediyorlar. Asıl en önemli şey karakter ve bu da kolay kolay değişen bir şey değil. Bende tecrübelerime dayanarak şunu söylüyorum ki size karşı hata yapan birinin ikinci bir şans verilmemeli. Çünkü hata yapan insanlar affedildiklerinde arsızlaşıyorlar ve ikinci büyük darbeye maruz kalıyorsunuz. Sonra kaldırılamayan ikinci darbe değil verdiğiniz tavizler oluyor.
Nohutla alakalı bir vecizesi de vardı o geldi aklıma.Hiçbir eski şey yeni olamaz artık hayatımızda,sen eskisin ama ben eskici değilim mesela.
-Nejat İşler