Sizi bilmiyorum da adam sizi sevmiyor maalesef.merhaba ,
1,5 yıllık evlılıgımı noktaladık anlaşarak bosandık ama kesınlesme kararı cıktıgı gıbı bır sevgılı yapmıs .kızla sarmas dolaş resımlerını whatsapa koyuyor .kız benı eklıyor bana yazıyor fln . bır erkek neden boyle yapar .ıkımızde hala bırbırımızı delı gıbı sevıyoruz ama 4 yıllık ılıskımız surecınde benı bıle cok cok sonralarda koydu ınstasına ve wtshap durumlarına . cok acı cekıyorum yardım please ?
Galiba.sadece seven taraf benım galıba
Bu kabullenerek yolunuza devam ederseniz işler sizin için daha kolaylaşırsadece seven taraf benım galıba
Kız sizi neden ekliyor, ne yazıyor?merhaba ,
1,5 yıllık evlılıgımı noktaladık anlaşarak bosandık ama kesınlesme kararı cıktıgı gıbı bır sevgılı yapmıs .kızla sarmas dolaş resımlerını whatsapa koyuyor .kız benı eklıyor bana yazıyor fln . bır erkek neden boyle yapar .ıkımızde hala bırbırımızı delı gıbı sevıyoruz ama 4 yıllık ılıskımız surecınde benı bıle cok cok sonralarda koydu ınstasına ve wtshap durumlarına . cok acı cekıyorum yardım please ?
iyi de onu baskasıyla evıne gıderken yakaladım kadın askım fln dıo yanımda ,onu baskasıyla paylaşma fıkrı offfff. bır kadın olarak benı anlayabılırsınızBu kabullenerek yolunuza devam ederseniz işler sizin için daha kolaylaşır
Adam sizi seviyor gibi durmuyor, kabulleninmerhaba ,
selam fln tesadufen ekledım fln ne ıs yapıosun fln normal sıradan seylerKız sizi neden ekliyor, ne yazıyor?
Evet anlıyorum. Ancak artık büyümüşsünüz eski oyuncaklarınızla bırakında başka çocuklar oynasın .iyi de onu baskasıyla evıne gıderken yakaladım kadın askım fln dıo yanımda ,onu baskasıyla paylaşma fıkrı offfff. bır kadın olarak benı anlayabılırsınız
muhatap olma engelle geçselam fln tesadufen ekledım fln ne ıs yapıosun fln normal sıradan seyler
Evet sensin. Seni sevse sevgili yapıp, göstermek için bu kadar uğraşmazdı.sadece seven taraf benım galıba
İkisini de engelleyin, yeni hayatınıza devam edinselam fln tesadufen ekledım fln ne ıs yapıosun fln normal sıradan seyler
esim kredı kartlarına bogulmus durumda ve yıne 150 bın tl kredı cekerek bır tanıdıgına borc vermıs karsılıgında adamdan cek almıs ,ama adam parayı odemıyor .
evımın tum rızkı gıttı
ona nasıl yaklasmalıyım sızce
bu arada ben de calısıyorum ,eve neredeyse ben bakıyorum esımın aldıgı sadece kendı borclarına gıdıyor
mesela hıc bılmedıgı ıslere gırıyor para batırıyor , sanaldan para batırıyor (coın borsa )
kolay yoldan para kazanmak ıstıyorum dıyor hep te kumar oynadıgını pek dusunmem
olmadı garıp bır kısılıktı ,ama ben onu cok sevdım baglıydım . ama bosandım mecburenEski eşinin de seni sevdiğini düşünüyormuşsun. E neden boşandınız siz?
Trol oldugunuzu dusunuyorum. Bu kadar gerceklikten kopuk olamazsiniz.olmadı garıp bır kısılıktı ,ama ben onu cok sevdım baglıydım . ama bosandım mecburen