eski eşimin sevgilisi

merhaba ,

1,5 yıllık evlılıgımı noktaladık anlaşarak bosandık ama kesınlesme kararı cıktıgı gıbı bır sevgılı yapmıs .kızla sarmas dolaş resımlerını whatsapa koyuyor .kız benı eklıyor bana yazıyor fln . bır erkek neden boyle yapar .ıkımızde hala bırbırımızı delı gıbı sevıyoruz ama 4 yıllık ılıskımız surecınde benı bıle cok cok sonralarda koydu ınstasına ve wtshap durumlarına . cok acı cekıyorum yardım please ?
Sen deli gibi seviyorsun. O sevmiyor.

Birbirinizi çok sevdiğiniz icinmi bosandiniz.Seven sadece sizsiniz bunda anlaşalım.Evlilikvbitmeden biten birşey.Bosanmadan çok önce bitiyor bir tarafta herşey bunu istediğinize sorun.Bosanmak blöf degilki küsmek degilki bitti herşey.İstedigini yapar bir şekilde kabul edin yada isteseniz bı 10 yıl bekleyin döner belki kimbilir Olmadı bir daha boşanıyor sizinki gibi çiftler ama ikincisi daha çabuk toplanirsiniz.En azından zorla ilişki yürümez kısmını belki biraz anlarsınız.Tek tarafli sevgi olmaz sizde bir yetiskinsiniz artık balonum patladı diye olmuyoruz.Toparlanio gökyüzüne bakıyoruz balon dediğin milyarlarca bunu vadesi bu kadarmış

ne yazıyor kadın size ne münasebet? benim de eski eşimin sevgilisi kızımla iletişim kurayım diye kendisinden aradı yazdı daha boşanalı 1 ay olmuşken. anlıyorum kendinizi kötü hissediyorsunuz ama eşiniz karaktersiz. sizinle muhattap ettirmemesi gerekir. çocuğunuz var mı?

merhaba ,

1,5 yıllık evlılıgımı noktaladık anlaşarak bosandık ama kesınlesme kararı cıktıgı gıbı bır sevgılı yapmıs .kızla sarmas dolaş resımlerını whatsapa koyuyor .kız benı eklıyor bana yazıyor fln . bır erkek neden boyle yapar .ıkımızde hala bırbırımızı delı gıbı sevıyoruz ama 4 yıllık ılıskımız surecınde benı bıle cok cok sonralarda koydu ınstasına ve wtshap durumlarına . cok acı cekıyorum yardım please ?
BAcimsu adam seni sevmiyor, uzgunum. Seven insan sevdigini uzmez.

Neden ayrildiniz?

merhaba ,

Eski eşiniz sürekli para batıran, gırtlağına kadar borca giren, siz evden ayrılınca kız arkadaşınızı eve atıp alem yapan biri, bu adam için acı çektiğinize değiyor mu?

Eski eşiniz sürekli para batıran, gırtlağına kadar borca giren, siz evden ayrılınca kız arkadaşınızı eve atıp alem yapan biri, bu adam için acı çektiğinize değiyor mu?
degmıyor cok haklısınız . acımı hafıfletmek ıcın ne yapabılırım varmı tavsıyenız?

Bütün bunlardan nasıl haberiniz oluyor. Kadını takip mi ediyorsunuz?
Üyenin kız arkadaşı, eski eşle kanka ya da kanka görünümlü bir şeyler karıştırdılar çünkü bety evi terk ettiğinde eski eş eve betynin kız arkadaşını bir de evli bir erkek arkadaşı çağırıp çilingir sofrası kuruyor alem yapıyorlar, kız arkadaşı hem betynin eşiyle alem yapıyor hem de alem yaptıklarını betye söylüyor.
Eski eşle alakalı tüm bilgileri arkadaşı sandığı kızdan alıyor olabilir ya da eski kız arkadaş eski eşin yeni sevgilisi olabilir belki diğer hatun betye nispet için her anı paylaşıp iletişime geçiyordur.

Kendiniz adamı unutamadığınız için mantıksız şekilde duygusal düşünüyorsunuz belki bir süre sonra bu yazdıklarınıza gülersiniz.

İki kişi birbirini deli gibi seviyorsa boşanmazlar.
Yani ortada karşılıklı bir sevgi yok.

Boşanmış bir erkek artık serbesttir afedersiniz ister escye gider ister ciddi ilişki yapar ve söz hakkınız olmaz maalesef.

degmıyor cok haklısınız . acımı hafıfletmek ıcın ne yapabılırım varmı tavsıyenız?
Eski eşle ilgili hiçbir haberi kimsenin size taşımasına izin vermeyin, eski eşinizin sevgilisi size yazıyorsa engelleyin, çalışmıyorsanız işe girin, hobiler edinin, arkadaşlarınızla sosyalleşin, o nasıl hayatını yaşıyorsa siz de kendi hayatınızı yaşayın.

Son düzenleme:
Üyenin kız arkadaşı, eski eşle kanka ya da kanka görünümlü bir şeyler karıştırdılar çünkü bety evi terk ettiğinde eski eş eve betynin kız arkadaşını bir de evli bir erkek arkadaşı çağırıp çilingir sofrası kuruyor alem yapıyorlar, kız arkadaşı hem betynin eşiyle alem yapıyor hem de alem yaptıklarını betye söylüyor.
Eski eşle alakalı tüm bilgileri arkadaşı sandığı kızdan alıyor olabilir ya da eski kız arkadaş eski eşin yeni sevgilisi olabilir belki diğer hatun betye nispet için her anı paylaşıp iletişime geçiyordur.
yok bu o arkadasım degıl baska bır kız esım 44 yasında kız en fazla 20 kusurlu yaslardadır -eskort olma ıhtımalı de var yanı ama askım fln da dıodu eskı esıme

yok bu o arkadasım degıl baska bır kız esım 44 yasında kız en fazla 20 kusurlu yaslardadır -eskort olma ıhtımalı de var yanı ama askım fln da dıodu eskı esıme
Şu an birlikte olduğu kadının ne olduğuyla ilgilenmeyin, orası kadını ilgilendirir, eski eşin de kimlerle olduğuyla ilgilenmeyin, kendi hayatınızı yaşamaya bakın, ilgilendikçe egosunu şişirirsiniz.

X