yo trol fln degılım .INANMAMAK sıze kalmıs bırseyTrol oldugunuzu dusunuyorum. Bu kadar gerceklikten kopuk olamazsiniz.
Sen deli gibi seviyorsun. O sevmiyor.merhaba ,
1,5 yıllık evlılıgımı noktaladık anlaşarak bosandık ama kesınlesme kararı cıktıgı gıbı bır sevgılı yapmıs .kızla sarmas dolaş resımlerını whatsapa koyuyor .kız benı eklıyor bana yazıyor fln . bır erkek neden boyle yapar .ıkımızde hala bırbırımızı delı gıbı sevıyoruz ama 4 yıllık ılıskımız surecınde benı bıle cok cok sonralarda koydu ınstasına ve wtshap durumlarına . cok acı cekıyorum yardım please ?
BAcimsu adam seni sevmiyor, uzgunum. Seven insan sevdigini uzmez.merhaba ,
1,5 yıllık evlılıgımı noktaladık anlaşarak bosandık ama kesınlesme kararı cıktıgı gıbı bır sevgılı yapmıs .kızla sarmas dolaş resımlerını whatsapa koyuyor .kız benı eklıyor bana yazıyor fln . bır erkek neden boyle yapar .ıkımızde hala bırbırımızı delı gıbı sevıyoruz ama 4 yıllık ılıskımız surecınde benı bıle cok cok sonralarda koydu ınstasına ve wtshap durumlarına . cok acı cekıyorum yardım please ?
Bütün bunlardan nasıl haberiniz oluyor. Kadını takip mi ediyorsunuz?iyi de onu baskasıyla evıne gıderken yakaladım kadın askım fln dıo yanımda ,onu baskasıyla paylaşma fıkrı offfff. bır kadın olarak benı anlayabılırsınız
Ayyyynı soruyu soracaktım. Ayrıca ne alaka paylaşmak kardeşim üzgünüm artık sadece o kadına ait siz kendinize ait olan eşten haktan vazgeçmişsiniz.Bütün bunlardan nasıl haberiniz oluyor. Kadını takip mi ediyorsunuz?
Eski eşiniz sürekli para batıran, gırtlağına kadar borca giren, siz evden ayrılınca kız arkadaşınızı eve atıp alem yapan biri, bu adam için acı çektiğinize değiyor mu?merhaba ,
degmıyor cok haklısınız . acımı hafıfletmek ıcın ne yapabılırım varmı tavsıyenız?Eski eşiniz sürekli para batıran, gırtlağına kadar borca giren, siz evden ayrılınca kız arkadaşınızı eve atıp alem yapan biri, bu adam için acı çektiğinize değiyor mu?
Aniden acıyı kesen bir yöntem yok, zamanla geçecek, onu stalklamayın ilgilenmeyin, ağlamız gerekiyorsa ağlayın ama bittiğini kabul edin, kendinizi başka şeylerle oyalayındegmıyor cok haklısınız . acımı hafıfletmek ıcın ne yapabılırım varmı tavsıyenız?
Üyenin kız arkadaşı, eski eşle kanka ya da kanka görünümlü bir şeyler karıştırdılar çünkü bety evi terk ettiğinde eski eş eve betynin kız arkadaşını bir de evli bir erkek arkadaşı çağırıp çilingir sofrası kuruyor alem yapıyorlar, kız arkadaşı hem betynin eşiyle alem yapıyor hem de alem yaptıklarını betye söylüyor.Bütün bunlardan nasıl haberiniz oluyor. Kadını takip mi ediyorsunuz?
Eski eşle ilgili hiçbir haberi kimsenin size taşımasına izin vermeyin, eski eşinizin sevgilisi size yazıyorsa engelleyin, çalışmıyorsanız işe girin, hobiler edinin, arkadaşlarınızla sosyalleşin, o nasıl hayatını yaşıyorsa siz de kendi hayatınızı yaşayın.degmıyor cok haklısınız . acımı hafıfletmek ıcın ne yapabılırım varmı tavsıyenız?
yok bu o arkadasım degıl baska bır kız esım 44 yasında kız en fazla 20 kusurlu yaslardadır -eskort olma ıhtımalı de var yanı ama askım fln da dıodu eskı esımeÜyenin kız arkadaşı, eski eşle kanka ya da kanka görünümlü bir şeyler karıştırdılar çünkü bety evi terk ettiğinde eski eş eve betynin kız arkadaşını bir de evli bir erkek arkadaşı çağırıp çilingir sofrası kuruyor alem yapıyorlar, kız arkadaşı hem betynin eşiyle alem yapıyor hem de alem yaptıklarını betye söylüyor.
Eski eşle alakalı tüm bilgileri arkadaşı sandığı kızdan alıyor olabilir ya da eski kız arkadaş eski eşin yeni sevgilisi olabilir belki diğer hatun betye nispet için her anı paylaşıp iletişime geçiyordur.
Şu an birlikte olduğu kadının ne olduğuyla ilgilenmeyin, orası kadını ilgilendirir, eski eşin de kimlerle olduğuyla ilgilenmeyin, kendi hayatınızı yaşamaya bakın, ilgilendikçe egosunu şişirirsiniz.yok bu o arkadasım degıl baska bır kız esım 44 yasında kız en fazla 20 kusurlu yaslardadır -eskort olma ıhtımalı de var yanı ama askım fln da dıodu eskı esıme