- 9 Mayıs 2017
- 279
- 636
- 103
- Konu Sahibi alev gozlu kiz
-
O zamnlar daha başka düşünüyordum, sonuçta benimle ilgileniyor diye mutlu oluyordum. Evlenmezdi sevmese diyordum.şimdi gittim eski konunuzu da okudum, ilk paragrafı okumam yetti.
sizi yanına yakıştırmayan biriyle neden evlendiniz???
baştan uygun değilmişsiniz birbiriniz için, bile bile lades demişsiniz ve bu adamı kendinize takıntı haline getirmişsiniz.
sizi sürekli aşağılayan bi insanda neden bu ısrar???
eşiniz gibi hayatınıza devam etmeye çalışın, terapi alın ve onu hayatınızdan çıkarın, gerekirse bilinçaltınızı falan temizlettirin.
kendinize değer verin biraz.
3.5 yaşındaA alev gozlu kiz çocuğunuz şu an kaç yaşında?
Evet babamı onunla evlenmeden önce kaybettim. Nasıl anladınızKendimden bildiğim için bu tarz durumlarda çok fazla şaşmayan bir tespitim var. Babasız mı buyudunuz?
Bu sefer de öfkeleniyorum yine pişman olsun istiyorum. Davayı o açmıştı o günler aklıma geliyor travmalarım tetikleniyorOnunla niye bosandiginizi hatirlayin. Sizi bosanmaya goturen hislerinizi hatirlayin. Ondan tekrar soguyacaksiniz.
Bu size hayat dersi olsun, bundan sonra kendiniz haric hic kimseyi hayatinizin bas kosesine koymayin.Hayatımın baş köşesine onu koymuştum
Dediğim gibi kendimden biliyorum. Vakti zamanında bende kendimi çok ezik durumlara düşürdüm. Araştırınca altından babasizlik çıktı...Evet babamı onunla evlenmeden önce kaybettim. Nasıl anladınız
Çocukla ilgili aynen böyle olacak ve iyice psikolojisi bozulmuş anneyle başbaşa kalacak yavrucaĝiz. Harika bir evlilik bir anda bitmemiş, baştan sıkıntılı başlamış zaten. Adam neyin pişmanlığını yaşayacak? En son keske bu kadından çocuk yapmasaydım diye pisman olabilir ona doğru gidiyor.Başlığı gördüm, nicki gördüm, simit boğazımda kaldı, iyi halt etmişsiniz cidden. O çocuktan da soğusun en sonunda sizin yüzünüzden, sizle muhatap olmamak için çocuğu görmemeyi göze alsın, o zaman da üstüme attı bütün sorumluluğu gitti, o gününü gün ediyor benim kendime ayıracak bir günüm yok diye ağlamaya gelirsiniz. Napıyorsunuz siz ya? Kendinize gelin. Şu saatten sonra olur mu? Madem bu kadar kıymetliydi, zamanında makul olacaktınız, car car kavga etmeyecektiniz, üstünüze başınıza o zaman özen gösterecektiniz. Gönlü geçseydi bile en azından huzur bulduğu yerden kolay gitmezdi. Kaçmış kurtulmuş adam sanki, A deseniz yükseliyor, ödü patlıyor adamın. Bilemiyorum. Ama kendinize hiç iyi etmiyorsunuz haberiniz olsun. Bakın artık hayata bir şekilde kanalize olmak zorundasınız, bu halleriniz ancak kendinize zarar verir.
asıl sizinkiler seni kakalamaya çalıştı
çok erken nişanlandık siz zorladınız dedi durdu
nişan elbiseme çingene gibi, ne biçim şeyler beğeniyorsun dedi
biraz kaliteli bir şey al bu ne böyle pazar malı gibi dedi
Ama o yanına yakıştıramıyordu beni.
Bu adamı mı özlüyorsunuz?Hep rezil olduk arkadaşlarımıza.
Onun elinde kuruntularından başka bir şey yoktu. Burda olanı canlı görüyoruz, sevgilisine bişey sormaktan bile korkan, kendini sevdiği adamın hayatında emniyetli bir yerde görmeyişinin acısını başka bir kadından çıkaran bir kadının kıskançlık krizlerinden fazlası var burda.Burada bir üye boşanmış bir adamla sevgili olduğunda eski karısının rahatsız ettiğini söyleyince herkes linç etmişti. Kadın eski kocasına mı kaldı diye. Kalan kalıyormuş demek ki
Eh her zaman diyorlar ya kadın hisseder diye. Kadın hissediyorsa doğrudur diye akıllar veriliyor burada. Ama işe gelince öyle gelmeyince kuruntuOnun elinde kuruntularından başka bir şey yoktu. Burda olanı canlı görüyoruz, sevgilisine bişey sormaktan bile korkan, kendini sevdiği adamın hayatında emniyetli bir yerde görmeyişinin acısını başka bir kadından çıkaran bir kadının kıskançlık krizlerinden fazlası var burda.
Ben vermiyorum o akılları. Kadın hisseder savı çok tehlikeli bence. Erkekler de çıkar biz de hissediyoz der, yapacakları her şeyi o zemine oturtur bi güzel rahatlatır vicdanını. Hissetmiyor kadın, elindeki malı biliyor, ona gıkı çıkmayınca sağa sola sarıyor.Eh her zaman diyorlar ya kadın hisseder diye. Kadın hissediyorsa doğrudur diye akıllar veriliyor burada. Ama işe gelince öyle gelmeyince kuruntu
Vallahi ben o kadar çok gördüm ki boşadığı adam başkasını sevince kıymete bindiren. Arada ki kadın gitse yine dönüp bakmaz yüzüne ha o ayrı. Garip bir psikoloji ama var bunu kabul etmek lazımBen vermiyorum o akılları. Kadın hisseder savı çok tehlikeli bence. Erkekler de çıkar biz de hissediyoz der, yapacakları her şeyi o zemine oturtur bi güzel rahatlatır vicdanını. Hissetmiyor kadın, elindeki malı biliyor, ona gıkı çıkmayınca sağa sola sarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?